Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 21:27:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Várlak vissza! Köszönöm a beszámolót, nagyon tetszett🥰❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121839 szexpartner

Forest07 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy általam megfelelő időpontot bejelöltem VTR en, pár perc múlva vissza irt, hogy adjam meg a tel számomat. Mert így nem tudja elfogadni a foglalásomat, gyorsan meg is írtam neki és így már elfogadta. Egy röpke beszélgetést kért még, hogy ejtsünk egy pár mondatot. Este lemondtam, mert közbe jött nekem valami, és hogy ne haragudjon, de pótoljuk. Sikerült megoldásom a dolgomat, és még aznap este rá írtam hogy mégis jó nekem, VTR en megint megadtam ugyan azt az időt és csak reménykedtem reggelig hogy jó lesz neki, reggel elfogadta, és már készültem és indultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, stadionok kereszteződésében van a cím, tű pontosan adtam meg. Egy BKV csomópont úgyhogy aki nem kocsival megy annak se kell sokat sétálnia. Parkoló hely sok volt, persze fizetős, még tudtam válogatni hogy árnyékba tudják megállni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű liftes társasház, belül a lakás hangulatos több szobás, és ami a legfontosabb hogy van légkondi. Fürdő jó tágas csillog villog minden, több tusi a kád szélén, száj víz kis pohárkával. A szoba is jó nagy, le volt húzva a sötétítő, de így is világos volt, még egy kis lámpa is biztosította hangulatot. A ruhámat szobainasra pakoltam de pakolhattam volna a mellette lévő bőrkanapéra is. Francia ágy kényelmes nem nyikorog és egy keretezett tükör a falon, 75 perc alatt halk zene szólt .
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Abszolút megfelel a képeknek, alacsony termetű hosszú fekete hajú lány fogadott. Olyan természetességgel, nyugodtsággal fogadott mintha már ismernénk egymást. Egy egybe részes világos kék hálóingbe fogadott, később derült ki, hogy bugyi nem volt rajta. Ajtón belépve nagy mosoly volt az arcán öleléssel és két nagy puszival fogadott. Szép arca van, bőre selymes és szépen szolizott, itt ott pár kisebb tetoválás, köldökében csillogó ékszer, de az a popó, az uraim mindet visz, olyan kerek formás húsos.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121839 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121839 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-20 11:20:55 erotikus masszázs 1218395. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-20 11:20:55 erotikus masszázs 1218396. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-20 11:20:55 erotikus masszázs 121839
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szobába bementünk, elém állt és el kezdet incselkedni, simogatott, megfordult és fenekét hozzám tolta, persze még ruhába voltam. Két puszit a nyakára helyeztem, ekkor már a farkam mocorogott, ellépett tőlem és megkaptam a törölközőt. Egy gyors alapos zuhany után már mentem is a fürdőből, de Lara vár az ajtó előtt, utánam ment megnézte mekkora káoszt csináltam, jelentem semekkorát.

Bementünk és elém állt, rámosolygott és átkarolt egy kis puszi a nyakára, vállára, és az ismerkedős simogatás elkezdődött. Aztán szánk összeforrt csókólozásba, én a fantasztikus fenekét, Lara a hátamat, fenekemet a körmével izgatta. Később rátalált a farkamra ami ekkor már éledezett. Kibújt hálóingjéből és megfordult előttem, farkamat a kezével egyfolytában izgatta hátranyúlva is, mind két kezem a melleit simogatta, és a számmal a fülét csókolgattam. Ettől kő kemény lettem, megfordult leült a kanapéra és a szájába vette a farkam. Fantasztikus érzés és látvány tárul elém, benyálazta farkam és nagyon lágyan szopott, kezével a golyóimat morzsolgatja. Néha kivette szájából és oldalról nyalogatni kezdte, én közben simogatom mindenhol ahol csak elérem.

Már nagyon felhúzott ezzel a kis elő játékkal, javasoltam menjünk az ágyra. Már azzal tovább őrjített ahogy az ágyra felment, mint egy cica négykézláb kellette magát. Ez felhívás volt keringőre, mögé menetem és megfogtam gyönyörű felekét és sok sok puszi és nyalakodás után a puncit elkezdtem a nyelvemmel izgatni. Mivel nem a legkényelmesebb póz, kértem forduljon meg a hátára, felmentem csókot lopni, finom puha ajka van, nyelvét nem fél használni.
Kis kézbe illő melleivel megismerkedtem, bimbókat elő csalogattam, és haladtam lefelé nagyon finom tükörsima puncihoz, ekkor már jó nedves volt. Szép finom vonalú picike gyöngyszemmel megáldott, különböző technikával csináltam, hol gyorsan hol lassabban épphogy hozzá érve. Közben kezemmel melleit simogattam, finoman nyögdécselt csukott szemmel élvezte nyelven játékát. Egyszer csak elkezdett sűrűbben levegőt venni hasa megfeszült lábával fejemet satuba fogta és elment. Kis pihenő után helyet cseréltünk, közben csókolóztunk, én a hátamon Lara mellém térdelt, nyálat engedett a farkamra és egy nagyon változatos szopásba kezdett. Hol pörgette a nyelvét a farkamon hol kezével együtt dolgozott, szívta cuppogott, a golyókhoz is ellátogatott hol nyelvével izgatta hol bekapva szopogatta.

Gumit kértem mert már nagyon fel voltam tüzelve, de éreztem nem leszek hosszú éltű. Gumit szájával helyezett fel nagyon ügyesen, úgy is szopott még egy párat. Nem beszéltük meg de adott volt a helyzet, beleült szép lassan, én a könyökömön támaszkodtam, Lara arcán láttam hogy ő is jó helyen van. Szép lassan felegyenesedve csípőjét előre hátra mozogja rajtam. Nagyon jól éreztem magam, túl jól is mert mikor előre hajolt és csókolózás közben ráfogtam fenekére és én adtam az ütemet, szégyen szemre elélveztem. Meglepődtem magamon mert nem nagyon szokott ez velem előfordulni, de ez Lara érdeme. Nem hagyta abba a mozgást amíg érezte hogy lüktetek a gumiba. Leszállt rólam és adott papírtörlőt, romeltakarítás után megkérdezi szeretem e a masszázst, hogyne szeretném. Talpamat választottam, nagyon jó keze van, közben egy fesztelen beszélgetés volt kettőnk között.
Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel. Kutyus pózt javasoltam, mert azt a gyönyörű popót látnom kell. Abban a pillanatban nem cseréltem volna senkivel a világon, szépen ívelt háta feje oldalra fordítva, fenekét az egekbe feltolta. Mögé térdeltem és farkamat szép lassan a jó nedves punciba vezettem. Pár finomkodó lökés után tolta rám magát bátorított a gyorsabb tempóra, hangjából ítélve, és feje jobbra balra dobálása, keze lepedő szorításából ítélve élvezte. Hol a fenekét megmarkolva hol csípőjét fogva, csattogtunk, néha feje az ágyon néha négykézláb lovaglót előttem. Gyönyörű látvány volt így Lara, előre toltam magam, hogy hasra feküdjön, lábát összezárta fenekét feltolta, és így csattogtunk tovább. Már így kicsit fáradtam, megkértem, hogy forduljon meg, lábát felhúzta ameddig csak bírta, én fölé helyezkedtem és csókok közepette így szexeltünk. Óriási volt így érezni, nagyon nedves volt a puncija, így is bírta semmi nyafogás, meg is kérdeztem hogy minden rendben, de Ő csak biztatott.
Az óra nem nekem kedvezett még így + 15 perc előnnyel sem, úgyhogy jobbnak láttam magam szedelöcködni, de
Lara nem így gondolta, gumi le és egy orbitális szopás vette kezdetét, mind tempó mind szívó erő mind vehemencia egyesével is kivégzett volna, de most nem. Le a kalappal Lara előtt, nem akart második élvezés nélkül elengedni, de én így működők, hosszabb idő kell nekem, és így volt tökéletes minden. Még felajánlott hogy fürödjek le de nem éltem vele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Normál egy órás randira mentem, extrát nem kértem, az elején leraktam a szekrényre, nem esett róla szó
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara egy cukorborsó, nyugodtsága, mosolygós természete nagy hatással volt rám, meg persze a feneke.
Abszolút nem éreztette a szolgáltató, vendég felállást, közvetlenségével bájával egy fesztelen randi kerekedett ki számomra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-06-20 21:24:44
Jóóó!

2024-06-20 16:22:11
Gump ügynök ez egy férfias munka volt. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 15db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,