Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-14 10:12:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

De édes vagy!:) Köszönöm szépen a beszámolót:)

Beszámoló LARA +36302172337 121794 szexpartner

bszkjncs a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
Egyeztetés
Itt a főoldalon a napi akciókat böngészve vettem észre a leírást: VTR esetén plusz 15 perc és VSZ is benne az árban. Ez felkeltette az érdeklődésemet, így az adatlapjára léptem, ahol pedig még aznapra egy, a napomhoz tökéletesen passzoló szabad időpontot is megláttam. Na, mondtam magamban, ez kell nekem. Vagyis Ő! :) Gyorsan fel is hívtam, hamar felvette. Kis vidám csevej közben egyeztettük, amit ilyenkor kell, aztán nyomtam is a VTR-t, amit percekkel később visszaigazolt. Gyors, sallangmentes volt az egész folyamat.
Megközelítés
A kerület elég nagy, de mivel a cím a Stadionok megállótól csak pár perc séta, tömegközlekedéssel az egyik legkönnyebben megközelíthető helyen található. Kocsival sem kihívás ide eltalálni, a belvárosnál egy fokkal könnyebben lehet parkolóhelyet találni, ami nyilván ugyanúgy fizetős.
Helyszín
Negyedik emeleti lakás ebben az esetben tetőteret jelent, de légkondival szuperül megoldott a hőmérséklet kordában tartása. Belépés után egy szép nagy előtérbe érünk, több szoba is van. Arra, hogy nem vagyunk egyedül, kifelé menet egy pár edzőcipőből jöttem rá, tehát diszkrét a logisztika. A másik látogatott helység a fürdő, ami kiváló! Tiszta, szép nagy tágas, kádas, a plafonon semmi nyoma a túlzott tusolóhasználatnak. A szobában franciaágy - ami nem nyikorog-, mellette a falon tükör, illetve van még egy másik ülő alkalmatosság, valami padféleség, de majd lakberendezők megmondják mi a rendes neve. A hangulathoz hozzájárul még egy kis zenedoboz meg a diszkrét fények, szóval tisztességesen berendezett kis kuckó.
LARA külseje
Izgalmas, vágykeltő képekkel hirdet, amik szerencsére valósak is, tehát tényleg ilyen kis formás lány fogadott. Lenge kis babydoll volt rajta, amely épp csak rejtette bájait. Elképesztően hosszú haja van, ami ki volt engedve, de ez semmiben sem gátolt, vagy zavart ottlétem alatt, ügyesen tette-vette. Kedves mosolya, gyönyörű csillogó szeme van, kacérkodós, ami mindig jó alapnak. Testalkatához arányos hetyke cickók, szépen szélesedő csípő és remek markolnivaló popsi. A bőre tiszta és illatos, amilyen egy ilyen fiatal lánynál nem meglepő, de mindenképp dícsérendő. Jó érzés volt ölelni és magamhoz szorítani őt. A barátnős hangulat végig megvolt, részéről semmi feszengés vagy távolságtartás, úgyhogy elégedett voltam.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121794 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121794 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-14 12:47:37 erotikus masszázs 1217945. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-14 12:47:37 erotikus masszázs 1217946. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-14 12:47:37 erotikus masszázs 121794
Action
Ez az első találkozásunk volt, ennek ellenére már belépéskor kaptam tőle egy igazi, szoros ölelést és szinte csókot is, de azért a lényegi dolgok a fürdésem után kezdődtek. Törölközővel a derekamon tértem vissza a szobába, amikor kért egy percet (gondolom megleste, mennyire voltam rendetlen a fürdőben) és már csukta is be maga mögött az ajtót. Én a "padon" ülve vártam rá. Ahogy belépett rögtön odajött hozzám, és szinte az arcomba nyomta a melleit. Ez ám a kezdés! :) Szóval én ültem ő meg előttem állt és így kezdtünk ismerkedni, ami ölelgetéssel, illetve részemről a melleinek kézzel, ajakkal történő kényeztetésével telt. Már itt lekerült a vállpánt, hogy azért mégis inkább a bőrét érezzem, mint a ruci anyagát és viszonylag hamar a bokájához csusszant az egész kis fogadószett. Mivel a töröklöző még mindig rám volt tekerve ügyesen kicsomagoltunk engem is és kedvesem a földre helyezkedett, hogy pont szájmagasságba kerüljön az ágaskodó férfiasságommal. Hamar kiderült, hogy nem kell neki segítség, magától is tudja, hogyan, miként bánjon velem. Nyelvvel simogatás hosszában, keresztbe, körbe-körbe, makk csókolgatása, kevés/közepes mennyiségű kézhasználat és érezhető szívóerő, szintet teljesen el is tüntetett. Én nagyon elégedett voltam azzal, ahogy tevékenykedett.

Idővel aztán felállt és az ágy felé húzott, majd rávetette magát, de úgy, hogy csak a mellkasával feküdt a matracra, a térdeit behajlítva a fenekét az egekig kitolva várt rám. Egy másodpercre majdnem beleszaladtam a csapdába, de csak észbe kaptam, hogy még nincs is rajtam gumi, úgyhogy éltem a felkínált lehetőséggel és belenyalintottam a csodás punciba. Aztán ellentétes irányból mellé térdeltem, hogy ha valamit kezdene a kezével, legyen ott valami és ne unatkozzon. Ezt észlelte is, tehát amíg én előrehajolva nyalakodtam, addig ő is elfoglalta magát és kézzel izgatott. Azért ez így nem a legkényelmesebb póz, úgyhogy felvetettem neki a 69-ezést folyatásnak. Nem volt ellenére, már fordultunk is. Én alul, ő felül, klasszik póz. Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam. Kapaszkodtam a fenekébe és csak húztam az arcomra, toltam bele az orrom a nyelvem mindenem, szinte belefulladtam a punciba. Ahhh igazán élvezetes percek voltak.

Nyilván ez is jó, de lehet még fokozni, úgyhogy jött a gumihúzás, amit simán szájjal megoldott. Újabb "kisötös" :) Mivel én a hátamon feküdtem, széles mosollyal az arcán már ült is az ölembe és rendesen tövig rámülve meglovagolt. Ha előre hajolt, ettem a melleit, ha hátha dőlt, akkor meg markolgattam. Az élvezkedésen kívül másra nem volt szükség, remek volt az általa diktált tempó. Mikor kezdett fáradni leszállt, de én még rábírtam egy fordulásra, úgyhogy háttal is lovagolt rajtam. Itt már egy kicsit én is besegítettem alulról. Ezután pózcsere volt, fenekét ismét kitolva egyértelmű jelét adta, hogy hátulról szeretné a folytatást. Nem ellenkeztem, mögé térdeltem és járatni kezdtem benne a belevalómat. Azért itt már koncentrálni kellett, mert szűk, izmos punci szorítása és a remek formájú fenék látványa rendesen húzott az elkerülhetetlen vég felé. Amíg tudtam, tartottam magam, majd mondtam neki, hogy én ennyit tudtam tenni, most kérem, fejezzen be. Egyet sem pislogtam, már húzta le a gumit és nyelte is be a farkam. Úgy ahogy voltam, térdelve az ágyon, vártam a megvilágosodást. Most már erősebben szívott, lendületesebben bólogatott, így aztán nem kellett sok idő hozzá, a szájába élveztem. Meglepő módon még egész sokáig bent tartott, gondoskodva az utolsó cseppekről is, majd egy papírtörlőt adva, diszkréten elfordult. Aztán kilépett a fürdőbe én meg elterültem.

Ekkor jártunk pont a fél óra végénél. Mivel még volt negyed órám, volt idő szuszogni meg rendezni a gondolataimat, vagyis nem teljesen, mert visszatérve mellém heveredett az ágyra és hamar összebújós, ölelkezős pózt vettünk fel. Igazi barátnős bújás volt, szorítottam magamhoz, viszonozta. Csókoltam a melleket, élvezte. Kicsit csacsogtunk, nevetgélt. Rá kellett jönnöm, hogy pont ez a ráadás 10 perc az, ami a fél órás randit tökéletessé teszi. Kis lazítás a végén, kis csacsogás, van idő nyugiban tusolni meg elköszönni stb, úgyhogy remek levezetés volt ez így.
Elszámolás
Bővebb infóban olvasható a csokorméret, az ajándék extrákkal teljesen elfogadható szerintem. Az időt és a VSZ-t már az elején magától mondta, nem kellett említenem, úgyhogy az érkezéskor letett borítékhoz nem kellett hozzányúlni.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó hangulatú, jó ritmusú, remek találkozó volt. Nem kellett irányítani, nem kellett alkalmazkodni (pl. a borostán nem volt gond), csak átélni az élményeket. Fiatal, jól néz ki, mosolygós, lelkes, élvezi az együttlétet. Mi hiányozhat innen? Legkinkább én, hogy újra átéjlem mindezt, vagy még többet!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-06-23 11:48:37
Novellaszerű, informatív beszámoló.

2024-06-15 08:42:23
Rég olvastam, ennyire összeszedet, kerek, részletes, de nem közhelyes beszámolót. Gratulálok. A hölgy felkerült a listámra! :-)

2024-06-14 22:18:13
Filmszerű és részletes novella lett ez

2024-06-14 16:25:52
Elolvastam és olyan volt mintha ott lettem volna, terveim közt szerepel Lara, már csak össze kell szedni magam. Ez a részletes írás segít a cselekvésben.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 16db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 11db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,