Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-07 21:20:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót!😊 Az utolsó két mondatért meg külön köszönet🥰🥰

Beszámoló LARA +36302172337 121730 szexpartner

újúrfiú a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR és telefon. Nulladik pillanattól mindkét kommunikációs csatornán érződik, hogy nem átlagos, hanem nagyon értelmes hölgy van a túloldalon :)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Hungária körúti forgalom nem gyorsítja az odajutást autóval. Másik opció az 1-es villamos rengeteg megállóval, no meg nem a legjobb környéken a szomszédos megállókat tekintve. Parkolás viszont a Kerepesire merőleges (zsák)utcákban egyszerű, végtelen mennyiségű hellyel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi épület, nem iroda, hanem teljes lakóház, de napközben nem volt semmi mozgás. Harmadtucatnyi emelet, lift van, lakás lifttől pár lépésre. A lakás régebben lehetett felújítva, de teljesen kultúrált. És ami fontosabb, tiszta. Besötétített terek, kellemes félhomállyal és fényekkel, így teljeskörű ingatlanfelmérést nem végeztem, de a cél sem ez volt. Fürdő tiszta, szoba tiszta, friss lepedő, látszik, hogy Lara nagyon-nagyon igényes. Egy barátnő dolgozik még a lakásban, vele nem találkoztam, sőt, a hangját sem hallottam, ami szintén jól mutatja, mennyire profin kezelik a vendégeket a lányok, illetve Lara.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint a képeken, teljes alakos és arcos egyaránt van, nincs zsákbamacska De bomba csaj van! És élőben még hozzájön a mosolya és kedvessége.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121730 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121730 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:08:20 erotikus masszázs 1217305. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:08:20 erotikus masszázs 1217306. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:08:20 erotikus masszázs 121730
Action
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Megérkezés, bemutatkozás, megegyeztünk, hogy maradhatok és maradni is szeretnék, irány a szoba. Átbeszéltük a dolgokat, meddig maradok (vtr extra idő), kaptam törölközőt, majd Lara mondta, hogy utánam jön ő is, ezért jött az ötlet, hogy miért nem megyünk együtt a fürdőszobába. Gyorsan egyeztetett a barátnőjével az előbbi időtartam fixálás miatt, majd közös zuhany következett. Már itt is nagyon kezdeményező, incselkedő volt, jó randira volt kilátás.

Szobába visszatérve először masszázsprogrammal kezdtünk, hasamra feküdve, ahol idővel már-már erotikus mozdulatok is olajozták a hangulatot, majd hátamra fordulva végképp. Hatalmas plusz, hogy Lara egyáltalán nem kapkodós, nagyon érzéki és profi. Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-) de az idő haladt, pláne jóllétben rohamosan és más terveim is voltak.

Akció következő felvonása kutyusban vette kezdetét, Lara kitolta bomba popsiját, én pedig forró és nedves puncijába illesztettem finoman a kőkemény farkam, amit hanghatásokkal visszaigazolt, jól és jó helyen vagyok. Eleinte finomabban, majd kicsit tempósabban csattogtunk, Lara lejjebb helyezkedett így más szögből is folytattuk. Éreztem, hogy még pár lökés és itt a vég, ezért gyorsan fordultunk. Lara háton, széttárta lábait és most szemből tárult elém a gyönyörű csupasz puncija. Újra becsusszantottam a kemény farkamat, különböző váltott lábpozíciókkal, turbóztuk az együttlétet, a végső hajrát pedig hagyományos misszionáriusban. Hatalmasat élveztem a punciban a gumiba, majd nem rohanva, mosolyogva szétváltunk :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egyáltalán nem került szóba, de program végén, amikor Lara kiszaladt a fürdőbe, kikészítettem a pontos virágszálakat. Utána én váltottam a fürdőben, utána rákérdeztem, minden stimmelt. Nagyon kultúráltan és azt kell mondjam, valahogy elegánsan is kezeli Lara ezt is.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megkockáztatom a legjobb lány talán az oldalon a tapasztalataim alapján. Messze a legértelmesebb, legkedvesebb és tényleg a vendégért van. 5 csillag.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 13db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 9db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)