Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 15:59:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót!:) Várlak máskor is, ha erre jársz❤️❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121611 szexpartner

Peet_ a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Tudtam, hogy a jövő hét folyamán Budapesten leszek munka miatt. A randi előtt 6 nappal egyeztettem Larával telefonon, az egyeztetés során Lara kommunikációja szimpatikus, precíz a lényeges és fontos dolgokat helyezi előtérbe. Sikerült időpontot egyeztetni, amit a később vtr-en is megerősítettem, amit visszaigazolt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem a GPS odavisz a házhoz, a parkolás fizetős, így volt szabad hely. A házszám egyértelműen látható. Egy régebbi típusú társasház, a lakás fel van újítva. A helyszín a Hungária körút és Kerepesi út találkozásának környékén található. Mivel nem Budapesten élek a BKV-ról azt tudom mondani, hogy az 1-es villamos a közelben áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban több szoba van, a mi szobánkkal szemben volt a fürdő. A lakásban nem egyedül van Lara, de a diszkréció tökéletes, nem találkoztam barátnővel vagy más vendéggel. A lakásba érve egyből a szobába mentünk, ahol egy nagy francia ágy szolgál a randi helyszínéül, a fejrésznél párna volt elhelyezve. Az ágy egyik oldalán volt egy kis asztal, ahol különböző kellékek, a másik oldalán a falon tükör volt. A szobába érve Lara vízzel kínált, ami a meleg időben jól esett. Halk zene, kellemes illat, klíma által biztosított megfelelő hőmérséklet. Olyan érzésem volt, mintha egy barátnőmhöz ugrottam volna fel. A fürdő is jól felszerelt, kád szolgált a tisztálkodásra, zuhanyfüggöny, több tusfürdő, szájvíz és műanyag pohár is megtalálható volt, a csap alatt kuka. A puha törülközőt Larától kaptam.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bár Lara nem arccal hirdet, biztos voltam benne, hogy elégedett leszek, ez így is történt. Igéző szemek, elragadó mosoly, bájos arc és rendkívül pozitív személyiség jellemzi. Az összhatás nagyon pozitív volt, látszik, hogy intelligens stílussal rendelkezik. Az alkata megegyezik a fotókon láthatókkal, alacsony nőies testalkatú hölgy, keblei formásak. Úgy gondolom az utcán is megnézném Larát ha elsétálna mellettem.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121611 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121611 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-27 02:16:39 erotikus masszázs 1216115. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-27 02:16:39 erotikus masszázs 1216116. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-27 02:16:39 erotikus masszázs 121611
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés után rögtön közvetlen stílust tapasztaltam, bemutatkozás két puszi, majd a szobába mentünk, ahol a ruhákat egy szobainasra helyeztem el. Ezután egy friss összetekert törülközőt kaptam a fürdéshez. Fürdés után a szobában Lara megölelt, aztán egy csók a szájra és a kezeim máris útra keltek. Lara viszonozta a csókot, érzékin, gyengéden csókol. Simogattam a hátát, derekát majd lejjebb a fenekéhez értem, ekkor a fekete köntöst levettem róla. Majd Lara megfordult és úgy simogattuk egymást.
Randink egy órára volt tervezve, ezért az ágy felé vettük az irányt. Lara az ágyra térdelt és úgy csókolóztunk, majd egyre lejjebb ment és egy isteni franciába kezdett. Franciája érzéki, semmi gyors mozdulat, csak a száját használta. Közben kértem Larát, hagy kényeztessem én is, ezután a hátára feküdt, majd újra csókolózni kezdtünk, ezután a melleit kényeztettem, kívülről nyalogattam szépen lassan, majd egyre beljebb mentem a bimbóudvarba, aztán a bimbókat is érintettem. Lara egyre nagyobb sóhajokat vett, majd én is elindultam lefelé és lent kezdtem el kényeztetni. Először a combokat, majd a csodás kelyhet, először a széléről, aztán haladtam befelé. Szépen gyengéden kezdtem nyalni, majd egyre ütemesebben. Lara egyre mélyebb levegőt vett, majd a csípője is mozgott. Ténykedésem hatására egyre nagyobb sóhajokat hallatott és végül sikerült a csúcsra juttatni.
Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett. Mélyen voltam benne, Ő magához szorított ebben a pózban, először a csípőjét mozgatta, majd kicsit megemelkedve mozgott rajtam, közben simogattuk egymást. Amikor rámhajolt csókolóztunk is, én a fenekét szorítottam, ebben a pózban gyorsított tempót diktált, így a gumiba élveztem. Tovább maradt rajtam, hagyott lenyugodni, ami azért nem ment gyorsan.
Ezután Larával beszélgettünk és közben felajánlotta, hogy megmaszíroz. Nagyon jól átmaszírozta a hátam, teljesen ellazultam, közben nagyon jót beszélgettünk.
A masszázs végén kicsit Lara elkezdett cirógatni. Megfordultam, de mondtam, hogy az egy órában én többségében inkább egy aktust tervezek, de Lara azt mondta, hogy lesz második kör. Így is lett. A szájával gyengéden megint franciázni kezdett, majd egyre ütemesebben csinálta, amikor már teljesen tettre kész voltam, közben azt hittem a szemem kiugrik a helyéről olyan vehemens franciát kaptam. Gumit kértem, majd hátulról hatoltam Larába. Nagyon izgató látvány volt hátulról, először gyengédebben, majd ütemesen mozogtam. Lara kérte, hogy gyorsítsak, ami nem volt ellenemre, így is lett végem. A randi végén még zuhanyoztam egyet, aztán indultam haza. Lara részéről nem volt semmi sürgetés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát voltam, a végén tettem az asztalra, nem volt probléma belőle.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara korrekt, megbízható hirdető, ezt a randi szervezése alatt is megtapasztaltam. Hozzáállása kiváló volt, a barátnő feeling teljesen megvalósult.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 11:08:12
Remek beszámoló,Lara immár kimelkedő hírdető, folyamatosan olvashatjuk a Róla szóló írásokat, melyek sorban érkeznek nagy örömünkre. Volt írásodban egy figyelemfelkeltő sor. "..., de Lara azt mondta lesz második kör." Jó, hogy ezt a kis párbeszédídézetet leírtad, Lara hozzáállásád kiválóan bemutattad.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 13db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 9db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)