Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-23 21:22:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót🥰 örülök, hogy jól érezhettük magunkat és várlak vissza! 😚

Beszámoló LARA +36302172337 121594 szexpartner

Irogato a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
1 nappal előtte VTR-en írtam neki, nagyjából akkor, amikor ki volt írva, hogy online lesz. Kb 1 órán belül vissza is jelzett, hogy rendben van, de ha lehet hívjam föl.
Fel is hívtam (megjegyzem nagyon megérte, mert hallhattam a csilingelő hangját), azt mondta ő is csak a hangomat akarta hallani, vár szeretettel.
Ő kezeli a telefonját, nekem ez mindig pozitív.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hungária út, Kerepesi út találkozásától nem messze van a helyszín (fontos, hogy változott, ezt ki is hangsúlyozza minden alkalommal), szerintem szinte minden BKV járat fajta megáll itt. Autóval lehet parkolni, de fizetős. Én motorral mentem, így könnyebb dolgom volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi házban van a lakás, belül nagyon rendezett, tiszta. Látszik hogy ad(nak) a tisztaságra és a rendre, ez szintén jó pont nálam. Belépés után kis asztal van balra, én oda tettem le a bakancsomat, többi cuccot bevittem a szobába, ahol mi voltunk.
Elmondása alapján ketten vannak a lakásban, senki mást nem láttam és nem hallottam.
A nagy nappali-étkező-konyha részből balra nyílt a tett helyszín, jobbra volt a fürdő.
Kaptam teljesen tiszta, puha törölközőt, majd irány a fürdő. Kádas, műanyag függönyös (nem nagy kedvencem, de itt csak pár percet töltöttem, így nem izgatott), tiszta, jó sok tusfürdővel, szájvízzel, műanyag pohárral. Full service. Tényleg nem tudok belekötni semmibe, ami rajtuk múlik.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött fogadott egy ilyen fekete valamiben (elnézést, de nem tudom, hogy mi a neve). A mellei közé azért be lehetett látni, bugyi ekkor még volt rajta.
Ahogy írja is, 158cm, ez teljesen megfelel a valóságnak, nem tudom miért gondoltam magasabbnak. Az arca nagyon szép és mindig mosolyog.
Innentől egy kicsit elfogult leszek, remélem ezt megbocsájtjátok.
Hihetetlen formás, mindig mosolygós, nagyon csinos, hosszú hajú olyan csaj, amiben minden fiú és férfi reménykedik, hogy a szomszédban fog lakni és naponta át lehet járni hozzá... baszélgetni. :)
Nem vékony, de számomra annyira tökéletes alakja van, hogy még most is csak sóhajtozom, ha rá gondolok.
A bőre sejmes, az arca szerintem nagyon szép és döbbenetesen jó feneke van. Az ami nekem a legoptimálisabb. Mivel nem extrán vékony, így meg lehet fogni rendesen, de feszes, kemény... huh, na igen. Ezt majd a következő részben vesézem ki.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121594 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121594 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 11:03:02 erotikus masszázs 1215945. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 11:03:02 erotikus masszázs 1215946. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 11:03:02 erotikus masszázs 121594
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Ahogy már írtam, az ajtó mögött fogadott, mosolyogva. Puszi, majd levettem a bakancsom, de én is zavarban voltam kicsit.
A cuccaimmal együtt bevonultam a szobába, ahol nagy kanapé van, ide le is lehet pakolni mindent.
Már mikor mentem be a mosolya elvarázsolt, ahol elmentem előtte kicsit megsimogatott. Már itt éreztem, hogy ez az, amire vártam, ezért jöttem.
1-2 mondat után mondta, hogy megnézi a fürdőt, ahová bevezetett. A kötelezp körök után már egy szál törölközőben irány vissza.
A szobába én értem előbb, de jött ő is szinte azonnal. Azt hiszem, mikor a ruháimat tettem le, akkor vehette le a fogadó izét, a lényeg, hogy ott állt előttem meztelenül. Én is álltam már...
Csókolózni kezdtünk, nagyon jól csókol. Barátnősen jól. Lágy érintések, kicsit a testének a felfedezése.
Ő is felfedezte az enyémet, ráfogott amire lehet, de csak lágyan.
Felment az ágyra, de úgy, hogy kézzel pont elérjem a fenekét és franciázni kezdett. Huh, jó volt. Nagyon finom.
Majd engem is oda hívott, hanyat feküdtem és folytatta. Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk. Szólnom kellett, hogy még nem akarok a szájába elmenni, így hanyat fordult és nyalakodtam egy ideig. Nem tudom, hogy mennyire volt jó neki, én élveztem.
Utána csókolóztunk. Pont olyan volt, mintha a barátnőmmel lennék, majdnem meg is feledkeztem magamról, hogy nem kéne gumni nélkül támadni. Kértem a védőfelszerelést, amit kézzel, szájjal felrakott. Úgy alakult, hogy kutyában kezdtünk. Ismét huh. Olyan látvány és érzés fogadott, hogy ilyet még rajzolni sem lehet. Tökéletes fenék, és én meg a punciban járkálok. Nagy volt a kísértés, hogy a popsijával mélyebben foglalkozzak, de ezt ugye nem szabad, pedig... de sebaj, a punci is nagyon kellemesen szűk.
Utána ő lovagolt kicsit, majd misszi és itt lett végem.
Eszméletlen jó, hogy nem kell mondani mit szeretnék, csak nagyon finom pici jelzések és pontosan tudja mit szeretnék. Apró érintések, csókok, 100%-ban barátnős.
Kaptam egy finom masszázst, közben picit beszélgettünk, nagyon kedves, itt is maradéktalanul figyelt.
Majd a végén hogy hogynem újra a szájában kötöttem ki. Hosszan és nagyon változatosan dolgozott rajtam, majdnem vége is lett, de mégsem. Én mondtam, hogy ne erőltessük, ez így is tökéletes volt.

Itt kell megjegyeznem, hogy ez az 1 és negyed óra szerintem tökéletes, főleg, ha az ember két kört akar. Minden belefért, nem kellett sietni.
Ja, az óra a szobában jó helyen van, én figyeltem, ő szerintem nem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extra a végén szájba lett volna, ami csak miattam nem sikerült. A VTSZ-es plusz negyed órát kihasználtam, szerintem ez így tökéletes.
A rózsákat az elején a kanapéra tettem felkerekítve, végéig ott is maradt, az utolsó fürdésemkor tette el. Végtelenül korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy gyönyörű nő, aki minden rezdülésemre figyelt és egy iszonyat jót szexeltünk (barátnővel ez szeretkezés lenne, de ugye itt azért nem erről van szó). Nem tudom, hogy én voltam e szimpatikus vagy mindenkivel ilyen, mindenesetre nálam 100%-os az összkép, semmi nem hiányzott, minden tökéletes volt.
Ő az első talán, akihez biztos, hogy vissza fogok menni. Vigyázzunk rá, mert nagyon ritka az ilyen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-06-12 18:47:45
Nagyon jól megírt, részletgazdag beszi! Kedvet kaptam, köszönjük:)

2024-06-07 12:25:23
Lelkesedés és az írás szinkronban. Vigyázzunk rá! A többség a kérésed nélkül is így teszi, akihez megszólna a felszólításod,azt még úgyse érdekli te mit akarsz.

2024-06-07 12:11:25
Utolsó mondatért elnézést, jogos, csak elvitt a lelkesedés. Nagy lány már, tudja mit csinál, ráadásul meglehetősen jól.
A gond, hogy az ember gyorsan függő lesz, jár az agyam mikor tudnék visszamenni.

2024-05-28 16:27:01
Az utolsó mondatot leszámítva jó a beszámoló. De azt lécci többször ne!

2024-05-26 19:54:03
Irogató, nagy làny már!
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 13db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

nagyon jó: 9db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 9db
(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)