Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-17 15:06:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága! Nagyon szépen köszönöm! 🙈🥰

Beszámoló LARA +36302172337 121542 szexpartner

moltobello a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nagyon vártam hogy végre vissza térjen szabiról. Ahogy láttam hogy újra köztünk,gyorsan vtr-t küldtem. Vártam a visszajelzést,de pont lecsúsztam arról amig online volt, és hogy nehogy lemaradjak, gyorsan hívtam. Viszont közben meg reagált a vtr-re is .. na de a lényeg hogy sikerült egyeztetni másnapra.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Még jó hogy figyelmeztetett Lara hogy másik címre kell mennem, mert majdnem elsiklottam felette. Hiszen már lélekben ott voltam. Szóval parkolás szempontjából jobb mint a másik hely,itt könnyebb volt parkolóhelyet találni. Kerepesi Hungária sarokhoz közel. Rengeteg BKK is lehetőséget ad a megközelítésre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép és bazi nagy lakás! Óriási partyt lehetne benne rendezni! Rend és tisztaság mindenütt. Fürdő maximálisan felszerelt minden földi jóval. A szoba tökéletes! Nagy és masszív francia ágy,plusz egy kanapé, valamint egy kis ülőke szerű amire jól lehet pakolni.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy imádnivaló teremtés! Szemtelenül fiatal és kacér. Szép arc, csókos száj, formás tenyér méretű cicik, finom tapintású bőr, és meseszerű popsi forma. A punci meg egyenesen világbajnok (nekem)! Hosszú hajzuhatag fokozza a szép látványt. Kis köntösben fogadott,alul semmi! Szívesen megnézném ruhában is felöltözve, amiből ki tudom csomagolni! Na majd talán legközelebb!
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121542 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121542 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-17 21:00:52 erotikus masszázs 1215425. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-17 21:00:52 erotikus masszázs 1215426. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-17 21:00:52 erotikus masszázs 121542
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtón belépve,azonnal csókot kaptam és ebből következően elég hamar lett olyan merevedésem,hogy magam is meglepődtem. Kicsit még öleltem, csókoltam, majd bementünk a szobába. Folytattuk a csókokat, közben simogattam ahol értem, és Lara kézzel megtalálta a robbanásig feszült szerszámomat. Muszáj volt gyorsan zuhanyozni menni. Tudtam menet közben hova akasztani a törölközőt, és az nem a kisujjam volt! :D
Fürdőből visszatérve,ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lekerült a köntös és elindult a szám mindenfelé. Csókokkal halmoztam el a száját, nyakát, ciciket, mindezt még állva. Majd Lara hátat fordított és tolta nekem formás popsiját, én meg hátulról fogtam a ciciket, és csókoltam a nyakát, száját. Aztán hogy nehogy elfáradjunk, leheveredtünk az ágyra. Ölelkezve csókolva,igazi barátnős, szeretős feeling. És jött a csoda kezdete. Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem. Lara hanyatt feküdt és én meg indultam a csókos szájától a nyakán át a ciciket érintve, lefelé a csoda puncihoz. Megérkeztem de még csak a környéket puszilgattam,lassan haladtam a punci felé. Ezt a részt nagyon imádom! Finom nyalakodással haladtam, először csak a dombocskákat,majd beljebb az ajkak közé érve meglátogattam a csiklót. Figyelve Lara reakcióit, ügyesen haladtam a cél felé,majd sóhajok és apró rángások jelezték hogy Lara élvezett egy jót. Felpillantva még a ciciken is láttam az igazi izgalmi állapotot!
Megdicsértem magamat magamban,majd felmentem csókot lopni. Rengeteget csókolóztunk! Imádom! Pici ölelés,pihi után Lara ismét francia tevékenységbe kezdett, én meg megint majdnem eldurrantam. Ezért pár perc után gumit kértem és azt hogy nekem háttal üljön bele. Hát csodás érzés és látvány volt az a popsi meg ahogy benne vagyok a punciba. Teljesen körbe érezhető a punci szűk belső formája. Jött egy kis misszi, aztán hasra feküdt és feltolta a popsit az ég felé, hát itt bele kellett megint nyalnom a csoda kehelybe, mielőtt hason fekve hátulról élvezkedtem benne. Mikor már nem birtam szuflával, Lara lekapta a gumit és kaptam egy olyan franciát,hogy még a szomszéd is élvezte szerintem. Így ért a vég,a szájában (ezt is imádom)... Percekig eufórikus állapotban voltam még.
Majd simogatás csókok, és beszélgetés voot még a hátralévő időben. Majd fájó szívvel de fülig érő mosollyal öltöztem és mentem dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rögtön az elején kerek formában kis aztalra helyeztem. Az extra a vtr miatt nem képviselt plusz tételt. Immár másodszor is mondhatom hogy maximálisan Megérte!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Függő lettem! Lara csodálatos, mintha picit egzotikus vonal is lenne benne. Nagyon szép,fiatal, és igazi értője eme tevékenységnek. Maximálisan a barátnő érzést kapja a férfi ember aki eljut hozzá! Sok sok mosoly és jó kisugárzás még szintén jellemzi Őt! Mielőtt kiléptem az ajtón, kérdezte hogy "nem hagysz itt semmit?" Mondtam hogy de, sajnos téged itt kell hagynom.. de hamarosan újra jövök!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-18 21:18:15
Elnézést véletlen átlagos értékelést adtam. Természetesen jól megírt.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 13db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 10db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.