Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-26 21:52:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszit🙈❤️ várlak máskor is🥰

Beszámoló LARA +36302172337 121350 szexpartner

Peina-Haider a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Délelőtti gyors hírek/aznapi akciók böngészésébe kezdtem, mivel aznap kora délutánra szabadult fel egy kis időm, gondoltam hasznosan töltöm azt is. Nem kellett sokat fárasztanom az ujjam a képernyőn, talán az első sorok egyikében Lara akciója és bélyegképe ragadta meg a tekintetem. VTR +15perc! Gyors adatlap megtekintés, itt éppen szabad jelzése villogott, több lila és kék beszivel, 100/100 rating-gel, így nem szörföltem tovább.

Ugyan jelezte az oldalon, h 12:00-tól szabad én mégis 13:00-t javasoltam (1h időtartam) VTR-en. Azonnal válaszolt, h csak 12-től jó neki. Rövid gondolkodás után, mivel 12-re nem jutottam volna el hozzá, a 12:30-ra kérdeztem rá (így viszont már csak fél h időtartammal). Jelezte, hogy "az tökéletes!", így le is csaptam az időpontra. Ezzel meg is kaptam a koordinátákat.
Egy szó, mint száz, az egyeztetés gördülékenyen ment.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Autóval érkeztem. GPS pont kapu elé navigál. Egyszerű cím, nem lehet eltéveszteni. Parkolóhelyet könnyű találni. Ha az utca telítve lenne, akkor még mindig a Récsei Center parkolója egy biztos megoldás a lovad kikötésére.
BKV tengernyi a környéken.
Tisztes távolból csörögtem Larának, mivel ott lakók bútorokat pakoltak a kapuban. Megkaptam a belső koordinátákat, szabad liftbe bepattantam, liftből kilépve folyosón balra, és annak végén már diszkréten nyílt is a menyország kapuja. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új(abb) építésű ház, ennek megfelelően a lakás is tip-top. Fürdő tiszta, kádas-zuhanyfüggönyös, tusfürdők több is, mint ahogy szájvízből is bőségzavar. SZÁRAZ! kádkilépő.
Tetthely kis méretű hálószoba kis méretű franciaággyal, tükörrel(!), tiszta ágyhuzattal(!). Itt azért még egy masszázspadnak is jutott hely. Alacsony szekrény a motyóknak, szobainas a vértezetnek.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát kérem, igen... Ugyan Lara szépségét már többen megénekelték előttem, azért ezt én is szívesen forgatgatom gondolataimban és a billentyűzeten. Fekete leheletvékony háló-köntösben fogadott, mely alatt már nem volt több takaróanyag. Lara egy kis cuki csajszi, fekete fenékig érő gyönyörű hajzuhataggal, sötétbarna szemekkel, igen kedves arccal, természetesen dús ajkakkal és lenyűgöző mosollyal. Kissé mélyebb tónusú, kedves hanggal társul mindez.

Fotóknak teljesen megfelel, bár genetikai elemzésbe nem mennék bele, hogy latinos vagy keleties, minden esetre igen vonzó egzotikus irányultsággal megáldott tünemény.
A kisugárzása teszi őt egyébként vonzóvá: figyelmes, értelmes, előzékeny (semmiképp nem alárendelt szerepet vivő!) és nem tolakodó.
Gyengém a női fenék, hát a lábam is elgyengült amikor először megpillanthattam/megérinthettem Lara csodásan szabott fenekét. Semmi művi nincs rajta, ő egy valódi természetes szépség.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121350 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121350 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-29 07:09:29 erotikus masszázs 1213505. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-29 07:09:29 erotikus masszázs 1213506. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-29 07:09:29 erotikus masszázs 121350
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fürdőből visszatérve a szobába Lara még kis vékonyka köntösben fogadott, gyorsan kilépett még egy pillanatra valamit elrendezni de rögtön vissza is tért hozzám. Nemhogy visszatért, hanem azonnal hozzámbújt, ölelkeztünk, csókoltam finom selymes nyakát, miközben kikötöttem hálójának övét és megcsodálhattam hibátlan, formás testét. Ezen a ponton nehéz volt visszafognom magam, mert Lara olyan természetességgel fogadta rajongásom (mellyel ott csókoltam testének porcikáit, ahol csak értem), hogy úgy éreztem, mintha évek óta ismernénk egymást. Semmi manír, semmi feszengés, csak finoman egymásba gabajodva, időnként csókot lopva állva ölelkeztünk. Jómagam az ágy szélére ülve, őt állva hagyva, szememet legeltetve csodáltam még testét egy darabig.

Ágyra invitáltam, hanyatt fektettem úgy folytattam élvezkedésem, melyet Lara sok-sok mosollyal és finom sóhajtásokkal (érezhetően örömmel) fogadott. Hamarosan csodás, finom kelyhét vettem birtokba, melyet Lara mindig úgy "tálalt" hogy a legjobban hozzáférjek minden kis porcikájához. Ez aztán eléggé beindított, főleg ahogy csavarta csípőjét, felhúzta combjait, és én csak faltam, és faltam, csatakosra nyalva szépséges ölét.

Mivel rövid programra érkeztem, ezért a "puncievéssel" fel kellett hagynom, nem volt célom elrepíteni Larát, persze nem is biztos, hogy sikerült volna. Ezután sem kellett semmi instrukció, minden olyan természetesen zajlott, hanyattfekve kényelembe helyeztem magam és Lara oldalról a tükör felé pucsítva kezelésbe vette addigra már igen tettre kész szerszámom. Ez egy lenyűgöző látvány volt számomra, miután Lara hibátlan, gömbölyű fenekét, zárt nagyajkainak domborulatával a tükörből szemlélhettem. Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény. Általában francia kényeztetéstől nem szoktam elélvezni, de most igen közel jártam hozzá.

A masszázspad (illetve annak bevonása szeánnszunkba) mozgatta a fantáziámat. Megkértem Larát, hogy az action további részéhez térjünk át arra. Védőfelszerelést kértem és kaptam. Megkértem Larát, hogy üljön fel a pad szélére, míg én vele szembe, felhúzott térdei/combjai között állva tehessem magamévá. A magasság pont tökéletes. Lara minden rezdülésem figyelte és szó nélkül (mintha már többször szeretkeztünk volna így) tette, amire ilyenkor egy férfi vágyik: odaadóan felkínálta magát.

Nem vagyok vastag szerszámú, de Lara szorítása valami elképesztő. Nem kell ide kérem popsisex, olyan élvezetet kaptam odalent, amit ezidáig még ritkán (vagy talán még nem is) éreztem. Átkaroltam derekát, és talán néhány (1?) percig lágyabban szeretkeztünk. Közben melleit, nyakát csókoltam, egyik kezemmel szorosan öleltem magamhoz, másikkal szorítottam fenekét, simítottam combját. Éreztem, hogy mindjárt végem, de most nem akartam elhúzni, egyre ütemesebben vonaglottunk, Lara erőteljesebb hanghatásai és ő részéről is erősebb ölelése megtette hatását: nagyot élveztem.

Larát levéve a padról valósággal földbegyökerezett a lábam ettől a frenetikus orgazmustól. Kellett néhány perc, mire újra tudtam járni. Közben Lara tisztálkodási kendőkkel ajándékozott meg, amivel a masszázspadon történtek nyomait tüntettem el.

Lara a világos oldalról (masszázs) érkezett és mivel maradt még kis időnk, kértem, javasoljon egy rövid programot, aminek ilyen rövid idő (10p) is van értelme. A nyak és a lapocka, a hát felsőbb régióira esett a választása. Lara rendkívül jó masszőz (is), nagyon jólesett ahogy profi technikával átmozgatta a hátamat. Ezúton is köszönöm neki ezt a full service szolgáltatást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
VTR egyeztetés miatt +15percet kaptam, így háromnegyed órára a rózsaszálak mértéke határozottan megérős. Larának egyetlen extrája van a NFVSZ, de VTR esetén (vagy 1,5h program választásakor) az benne van az alap vállalásban (ezzel nem éltem). Csók szimpátia alapú, ezzel sem volt gond nálam, és teljesen természetes a csókja.
Mindig előre rendezem a szálakat, amit a kis szekrényre tettem érkezésemkor. Más extrára Lara esetében nincs szükség, maga Lara az extra.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara bájos, egzotikus teremtés. Odaadóan, de nem megalázkodva és nem is tolakodóan bánik látogatójával. Pozitív, kedves, mosolygós kisugárzása magával ragadó. Ha kommunikálsz vele jó partner, de ha 'csak' a szenvedélyes együttlétet preferálod, akkor abban is minden bizonnyal társra találsz benne, mint ahogy én ezt az oldalát megtapasztalhattam. Annyit kaptam (Lara épp annyit adott), mint amennyire vágytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-04-29 14:16:03
Remek beszámoló! Részletes és sok információ. Lara masszázs pályafutása megalapozta a ittlétét,a kategóriaváltással pedig tovább nőtt a népszerűsége.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 9db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

nagyon jó: 5db
(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

: 8db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.