Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-23 23:36:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Nagyon jól éreztem magam, várom én is a következő alkalmat!❤️💋

Beszámoló LARA +36302172337 121309 szexpartner

Straval_Gabriev_2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
ennivaló lábfej
ínyenc láberotika
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Elég régóta szemeztem Lara hirdetésével, így gondoltam épp ideje randi időpontot kérni tőle. VTR-en keresztül minden gördülékenyen ment. Kedves volt mert megelőlegezte a bizalmat, hogy pár nappal előre terveztem. Visszaigazolta, cím megvolt, így már csak ki kellett várni a napot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A Keleti pályaudvar vonzáskörzete, illetve a Thököly úton kell sétálni még. BKK és MÁV szempontjából csomópont, szóval jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt. Én most BKK és séta combo mellett döntöttem. A ház előtt volt parkolóhely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Zuglói újépítésű társasháznak mondanám. Lakás kellemes belülről, tisztaság mindenhol. Belépve szemközt volt a szoba, balra a fürdő, jobbra a nappali. Szoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel, jobbra kényelmes ágy, bal kéz felől volt masszázs pad is, és a szoba két szemközti falán tükör is volt. Bal kéz felől belépve szobainas illetve puff, amire lehetett lepakolni a ruhákat illetve a puff mellett fiókos szekrénysor, ahova utólag a virágcsokrot raktam.
A fürdő jól felszerelt, mint tusfürdő és szájvíz arzenálból, illetve mindenhol látszódott a makulátlan tisztaság.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara gyönyörű. Ajtónyitás után mikor megpillantottam vendéglátómat magamban mondtam egy: Ez igen!-t.
Diszkréció miatt ranghoz kötve lehet látni egy arckitakarás nélküli fotót Laráról, de az meg sem közelíti valódi szépségét. Jön a szokásos sokszor hangzott közhely, élőben sokkal szebb mint a fotón, de ez TÉNY!
Ahogy a gyönyörű szempárt rád mereszti, ahogy pillog a szempilláival és az a hihetetlenül huncut mosolya, aki nem vigyáz az könnyen bele tud habarodni. Szép ajkai kívánatosak, szinte csókra hívogatnak. Mikor megöleled, bújik mint a cica, tisztában van vonzerejével, igazi Nő, a csábítás művészetének igazi nagymestere. Olyan jó volt csak sodródni az árral és megélni a pillanatot Larával. Egy igazi kis kincs.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121309 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121309 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-24 08:07:57 erotikus masszázs 1213095. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-24 08:07:57 erotikus masszázs 1213096. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-24 08:07:57 erotikus masszázs 121309
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megvolt a kötelező fürdőszobai kör, Ő még kiment egy pillanatra, majd csatlakozott hozzám.
Mikor belépett a szobába mélyen belenézett a szemembe majd odalépett hozzám és csókra kínálta ajkait, én mohón próbáltam szomjam oltani édes ajkairól. Éreztem hogy megrészegülök ettől a pillanattól, elkapott a vágy és nem tudtam másra gondolni hogy meg akarom kapni Őt, de itt és most, azonnal.
Az igazat megvallva rég nem éreztem ezt így, ilyen átütő erővel, Lara nagyon jól csókol...
Egyből ment a gyengéd simítás, vállamon, mellkasomon, majd kis kacsója bevándorolt a derekamra csavart törölközőm alá és finom ujjbegyei érintették a férfiasságom. Mondanom sem kell hogy már itt acélos állapotban voltam.
Én közben gyengéden öleltem magamhoz és ajkaim elvándoroltak, csókoltam a nyakát és magamba szippantottam édes illatát.
Kisvártatva megfordult és szép popsiját nekinyomta ágyékomnak én meg a fekete selyem köntösön keresztül gyengéden elkezdtem markolászni a ciciket.
Egyszer csak a masni elől kioldódott és már csupaszon érhettem kívánatos testéhez. Bal tenyerem bal keblén pihent, de jobb kezemmel megtaláltam a punciját és ujjbeggyel elkezdtem izgatni. Fejét hanyatt döntötte vállamra én meg előre hajolva csókra tapasztottam ajkaimat. Iszonyat jó volt így csókolózni vele. Huhhh.
Kis idő után visszafordult, ekkor már a törölköző leesett rólam, majd Ő is levette a köntöst és helyet foglalt az ágyon. Leült az ágy szélére én meg elé álltam és most megmutatta isteni francia tudását.
Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről. Csak lehunytam a szemem és hagytam hadd ténykedjen. Mesterei fokon művelt, semmi kéz használat, kellően intenzív és mégis a barátnő feelinges orális kényeztetés.
Kis idő után megkértem hadd cseréljünk mert akkor a randi elég hamar öt perc alatt véget ért volna.
Így Ő elhelyezkedett az ágyon, hanyatt feküdt, én meg fölébe helyezkedtem. Ajkától lefelé, mellbimbók csókolgatása közepette eljutottam gyönyörű kelyhéig, majd finoman elkezdtem nyalakodni. Jó volt hallani minimális, alig hallható pici sóhaját, majd ahogy gyengéden mozgatta csípőjét, hogy hogyan jó neki, hogy nyelvemmel izgatom a csiklóját.
Nem értem célt, de örömömet kielégítettem hogy megízlelhettem édes nektárját.
Óvszert kértem mert már belé szerettem volna hatolni, így felhelyeztük a védőfelszerelést, majd egymással szemben térdelve az ágyon csókolózással folytattuk.
Ölelkezésbe fonódtunk, de itt ahogy szorosan közel voltunk egymáshoz és ahogy ágaskodtam, a péniszem utat tört magának előre és éreztem ahogy a makkom becsúszik a nedves puncijába. Ekkor picit beleharapott az ajkamba majd farkasszemet néztünk. Ez a pillanat is nagyon ott volt.
Gyengéden hanyatt döntöttem az ágyon, majd lassan de kellő határozottsággal tövig toltam belé. Hallgattam a szuszogását, majd miközben ajkaink összeforrtak elkezdtem egy nagyon gyengéd lassú tempóban, majd fokozatosan apránként kezdtem begyorsítani. (Imádom azt a csattogó hangot, mikor a pénisz ki-be jár a nedves punciba.)
Cicaként gyengéden elkezdte karmikázni a hátamat, miközben kellő vehemenciával szeretkeztünk.
Végigsimítottam combjain, majd a lábait a nyakamba emeltem én meg térdelve adtam alá a tempót. Az a baj hogy nem tudok ellenállni a szép női lábaknak így a vállamról térdeit behajlítva a két puha tappancsát a mellkasomra raktam és gyönyörködtem a lábujjaiban illetve a szép rózsaszínű pedikűrjében.
Jobb lábfejét elkezdtem puszilgatni, majd a talpát is.

Még szerettem volna kutyus pózt is kipróbálni, így megkértem hogy cseréljünk, mert nagyon vonzóak voltak a lábikói így egy gyors csere szükségszerű volt. :)
Eszméletlenül szexi látvány volt ahogy bepucsított és felkínálkozott. Lassan hatoltam belé majd kicsit ráhajolva elkezdtem magamévá tenni. Itt már a bal oldali tükörben elkezdtem nézelődni, hogy hogyan is fest oldalsó nézetben az action.
Mindkét kezemmel megragadtam a csípőjét és csak élveztem a dolgot. Viszont a kezeim elvándoroltak és mégiscsak a combjait kezdtem simogatni. Nagyon közel jártam az élvezethez, de nem hagyott nyugodni a gondolat a fejemben, az a baj hogy túlságosan szép szexi lába van Larának. Így megkérdeztem hogy láberotikával befejezi-e nekem.
Gyors csók és már nyúlt is egy testápolós tégelyért, addig én meg lehúztam az óvszert. Picit bekente a talpacskáját, majd hanyatt dőlt az ágyon én meg előtte térdeltem. Finoman a talpai közé fogta a farkam és elkezdett játszadozni vele. Nagyon érti ezt a műfajt is, mint ahogy a pornó filmekben változatosan, ügyesen bánik a lábaival.
Én is hanyatt dőltem és kezeimet a fejem alá rakva figyeltem ahogyan kényeztet. Isteni finom érzés ahogy a puha talpai fel-le-fel-le stimulálták a makkomat, majd a lábujjait ráfonta a makkomra és így mozgatta kellő intenzitással a lábait. Hatalmasat spricceltem a lábujjai közé. Ekkor elég hangosan felsóhajtottam és belezuhantam az ágyba.
Isteni finom volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút korrekt, nekem maximálisan megérte. Megegyezik a kiírt virágszálak száma.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egyetlen nagy hibát elkövettem, hogy fél órára mentem. Ez kevés ide. Szerintem a következő randi másfél órás fog lenni. :)
Larának nagyon vonzó a személyisége és kíváncsi vagyok az énjére, szívesen összebújnék és beszélgetnék is vele.
Szóval azon gondolkozok, hogy a jövő hónapban hogyan fogom tudni megejteni a következő randit.
Köszönet mindenért és sok-sok csók Neked!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-24 19:14:22
Nagyon jó, részletes, magával ragadó írás.

2024-05-15 01:21:57
Kimondottan jól, részletekbe bocsátkozóan megírt beszámoló.

2024-04-28 20:57:43
Minden elismerésem! Egy remek írás egy nagyon klassz randiról.

2024-04-25 08:15:20
Izgalmasan, tartalmasan megírt élménycunami. Szinte felfoghatatlan, hogy ilyen rövid időbe hogy fért bele ekkora élménycsokor.

2024-04-24 12:24:35
Magam előtt láttam a teljes szeretkezéseteket ! Köszönöm, hogy megosztottad, hogy ilyen szépen megírtad.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 12db
(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-05-20) : Keféltünk misszibe, lovaglóba, oldalról is szóval végig vettük az alap pózokat majd gondoltam zárjuk az első kört 1 NFVSZ. Kanapéra huppantam Lara pedig elindította a végső rohamot végül felálltam és a nyelvére élveztem egy hatalmasat.

nagyon jó: 8db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 8db
(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.