Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-16 14:38:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót!:) Már várom a következő Larás napodat!🙈💋

Beszámoló LARA +36302172337 121236 szexpartner

moltobello a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
csókos száj
csodás csók
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta a kedvenceim között volt már a kisasszony! És amióta váltott a kategóriában, azóta még inkább terveztem hozzá menni. Láttam hogy online van éppen ezért egy vtr-t küldtem. Hamar jött a válasz,egy pici módosítással. Így már mindkettőnknek megfelelt az időpont. Gyors válasz, rugalmas szervezés. Még volt egy kérés beszélgetésre, mivel még nem ismertük egymást. De gondolom ez amolyan "szűrő" lehet hogy tud e az ember két értelmes mondatot mondani egymás után.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megkapott címre abszolút pontosan lehet érkezni. Nekem lehet hogy szerencsém volt, de majdnem pont a ház előtt volt parkoló helyem. Busz is van a közelben,de közelebbit nem tudok mondani róla. Házba bejutás abszolút könnyű.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Azon kívül hogy szép és jól felszerelt, tiszta lakás, sokminden nem jut eszembe,mert Lara elvitte minden figyelmemet.
Szoba abszolút megfelelő a célnak, fürdőben tisztaság és rend na meg kellő mennyiségű tusfürdő. Szájvíz, kis pohárral szintén ott figyel. Tehát nem lehet belekötni semmibe sem, még ha akarna is az ember. Az ágy, az eddigi legjobb. Nem nyekereg, nem süpped.. pont jó 🤭
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek és a beszik alapján már volt elképzelésem, na meg ugye rangnak köszönhetően látható az arcos kép is. Mindenesetre kellő izgalommal vártam a személyes találkozót. Uraim! Hát valóban különleges szép lány Lara! Húszas éveiben lubickol, szép arccal, szép szemekkel, fekete hajzuhataggal. Olyan testtel hogy wow! Nem pálcika, de pont arányos ahogy kell, a nagy könyv szerint. Szája eszméletlenül csókos forma!
Cicik kézbe illőek, és jól lehet őket szeretgetni. Popsi álom forma! Valóban mesteri módon alakult ilyenné! És hát a punci! Eddigi legszebb szemérem dombot ismerhettem meg közelebbről! Simára volt teljesen borotválva,vagy más módon szőrtelenítva,ezt nem kérdeztem. Külső mellé érződik hogy belső érték is akad, bár sok témát elsőre nem fedeztünk fel.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121236 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121236 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-17 12:11:36 erotikus masszázs 1212365. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-17 12:11:36 erotikus masszázs 1212366. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-17 12:11:36 erotikus masszázs 121236
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Érkezés után ahogy beértünk a szobába, máris kaptam az üdvözlő csókokat, amitől be is indult mindenem ott lent. Lara ezt kézzel nyugtázta,majd újabb csókok jöttek. Közben szinte folyamatosan mosolyog és 100% a barátnő feeling. Kölcsönös simogatás közben kérdezte hogy mit szeretnék? Első körben mindenképpen egy zuhanyt választottam hogy testünk tisztán kapcsolódjon! Alapos fürdés, száj ápolás után vissza tértem Lara társaságába.
Na ott folytattuk ahol abba hagytuk. Csak most már a köntös is lekerült és alatta anyaszült meztelenül állt (nem csak ő állt) eme csoda teremtés! Közben hátat fordított és tolta hozzám formás popsiját, én meg közben csókot leheltem nyakára, meg hátra fordított szájára is. Emellett keze kereste férfiasságomat, ami már majdnem felrobbant, annyira izgató volt a látvány,az érzés, na meg a tükörben is duplázva.
Ismét szembe fordulva csókolóztznk,majd Lara térdelt az ágyra és szemből kezdte a francia kényeztető műveletet! Szinte csak és kizárólag szájjal, kezét maximum a zacsi simogatására vagy épp a nedvek eloszlatása céljából használta. Mielőtt már itt végem lett volna, gyorsan mellé keveredtem és így már fekve ment a csók csata.
Kezem simogatta a gyönyörű puncit, amit nemsokára szám is megtalált. Ismét csak kiemelni tudom hogy életem eddigi legszebb punciját találtam meg, de ez az én ízlésem, viszont bátran állíthatom hogy nincs ember akinek ne tetszene. Nagyon nagy élvezettel nyalakodtam, hosszan lassan kitartóan. Aztán én úgy éreztem hogy valóban elértem némi eredményt, még ha nem is volt kirobbanó, de szerintem élvezte Lara!
Ezután megint csókok jöttek, és újra Lara ment a lábam közé! Nagyon változatos, és tényleg barátnős francia vonalon mentünk. Minden másodpercét élveztem.
Közben popsit markolásztam, tükörben moziztam! Hosszú percek után mondtam hogy pihenjen cseppet. Na meg hogy én nehogy elmenjek idő előtt. Most így újabb pózban, oldalról kezdtem a csodálatos puncit újra kezelésbe venni. De gondoltam hogy nagy eredményt másodszor nem biztos hogy elérek, viszont tetszett így is a ténykedésem Larának! Újra pozíciót cseréltünk és Lara játszott a velem egykorúval megint. Hál istennek lankadatlan állapotban voltam végig, és nagyon felfokozott izgalmi szinten. Viszont itt már elég hamar kértem gumit, mert láttam hogy 40 perce már folyik ez a váltott francia forma, és a punciba is akartam lenni.
Nosza, kaptam védő felszerelést. És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt. Közben újra popsit fogtam, cicit fogtam, néha pumpáltam alulról. Aztán póz csere jött. Kutyusra esett a választás! Hát az a póz, kérem szépen.... Úristen... Leírhatatlan ahogy feltolta a popsit az égbe és mögé térdelve betoltam a farkam. Itt is volt hogy én dolgoztam,volt hogy Lara tolta rám magát, volt hogy összhangban toltuk. Mintha nem is az első randi lett volna. Na de nem így akartam hogy vége legyen. Kedvencemet a 69 et hagytuk a végére. Punci popsi újra a számon, farkam Lara szájában. És itt már valóban elég volt talán 2 perc is .. csodásat élveztem a szájába, ahol még le is nyugodtam, majd csak utána engedte el Lara. Utódok mentek a papír törlőbe, és ugyanolyan használtunk törlésre is.
Még az elején mondtam hogy "tönkre fog tenni"... Hát maximálisan sikerült! A szavak jó értelmében! Majd kaptam vizet, öltözés és fülig érő mosollyal, csókja ízével a számban, és illatával távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vtr nek köszönhetően lehetett volna plusz 15 percem, de nem éltem vele, csak az egyetlen ajándék extrát kalkuláltam hozzá. A Lara által megadott *-at kerekítve, borítékban a legelején át adtam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara csoda teremtés! Abszolút vendég centrikus, és érzi mi a jó az embernek. Isten biztos hogy jókedvében teremtette őt nekünk. Amikor mentem hozzá még nem sejtettem hogy "trónkövetelő" lesz belőle. De bátran állíthatom hogy igen, felkerült az első helyre nálam! Pedig aztán elég magasan volt a léc! Ezzel nem leminősítve a többieket, csak amikor azt gondolja az ember hogy nincs jobb... Aztán mégis! Ugyanígy van velünk is. Szóval mihamarabb vissza kell mennem, hogy ez a randi valóban megtörtént e, vagy csak életem legszebb álma volt? Úgyhogy hamarosan Lara napot kell tartanom megint!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-04-17 22:03:54
Nagyon jó, igényes kedvcsináló beszi. Gratulálok, meg persze az élményhez is Mindkettőtöknek

2024-04-17 21:34:40
Remélem azért a lányokat nem ilyen komoly mércével osztályozza!
Budagyöngye... :D 😁🤣
Mára már nem merülök bele,de holnap olvasgatok😉

2024-04-17 21:09:55
Budagyöngye, köszi utólag az észrevételt 😉
Nabut! Köszönöm a "dicséretet"!
Grizzlymedve! Köszönöm! Rupert-et én sem értem,de gondolom neki lehetettlen megfelelni..
Na majd rá nézek hogy ő miket írt 🤭😁

2024-04-17 20:51:06
Kiváló a beszid, a csillag meg nyílvánvaló tévedés, nem kétséges.
Köszi!

2024-04-17 20:28:21
Én is így gondoltam. De azért mindenkinek jobb, ha meg is van erősítve.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 9db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

nagyon jó: 7db
(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

: 7db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.