Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 03:04:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Örülök, hogy együtt érezhettük jól magunkat!💋❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121151 szexpartner

szirk2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lara hirdetése már akkor felkeltette a figyelmemet, mikor még masszázslányként tevékenykedett, kategória váltás után viszont egyértelművé vált, hogy előbb-utóbb szeretném felkeresni őt. Mikor láttam szombaton, hogy kiírta aznapra már csak egy délutáni időpontja maradt, akkor belső levelezésben fel is kerestem ezzel kapcsolatban. Éppen online volt, így gyorsan kaptam pozitív választ, még szabad volt a meghirdetett időpontja, csak annyi kérése volt, hogy telefonban is fixáljuk le ezt. Pár percen belül fel is hívtam, a vonal másik végén egy végtelenül kedves, aranyos hangú nő fogadott, ami tovább növelte a lelkesedésemet a találkánkkal kapcsolatban. Gyorsan egyeztettük is a részleteket, majd VTR-ban is megtörtént a foglalás.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Hirdetésében a jelölő a Dózsa György és Thököly sarkára mutat, amivel tökéletesen lehet tervezni, onnan maximum 2 perc séta távolságra található a tényleges helyszín. Több BKV busz is megáll azon a sarkon, de a Keleti-pályaudvartól is csak 8-10 perc sétányira van. A megadott házszám egyértelmű, jól láthatóan kitáblázva. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű társasház egyik lakása a tetthelyszíne. A kapott instrukciók egyértelműek, könnyen megtalálható a keresett ajtó, nem kell bolyongani az épületben. A lakás maga tiszta, rendezett benyomást keltett. Az egyik hálószobában ismerkedtünk meg közelebbről, ahol a kinti világosság redőnyök segítségével lett kizárva. Fényforrásról két led égősor és talán egy tompított kislámpa gondoskodott, valamint halk zene szólt. Így minden adott volt az intim hangulathoz, de teljesen jól lehetett látni mindent. A szobában továbbá jelen van egy masszázspad és egy kényelmes franciaágy, mi ez utóbbit használtuk csak. Továbbá mindkét ágy mellett a falon tükör fut végig. Egy székre tudtam lepakolni a ruháimat, amin kényelmesen elfértek. Fürdőszoba jól felszerelt, számos tusfürdő, szájvíz és dezodor közül lehet választani a randira való felkészülés során. Mosakodni egy kádban lehet, amely zuhanyfüggöny szegélyzett, de ez nem zavaró, kellő távolságra van az embertől, hogy kényelmesen le tudja mosni magát.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara teltebb, arányosan nőies idomokkal rendelkező huszonéves nő. Megérkezésemkor egy szolidan átlátszó köntösben fogadott, ami alatt egy csipkés body viselt, mint később megláthattam. Ez nagyon jól kihangsúlyozta formás, kerek popsiját, valamint kézbe illő melleit, a kerek mellbimbók nagyon jól reagáltak a kényeztetésre, érezhetően keményedtek. Bőre finom tapintású és jó illatú, szívesen csókoltam testem különböző pontjait. Arca egyértelműen szép, megérkezésemkor nagy mosollyal üdvözölt, a pozitív légkört abszolút megteremtve ezzel, ami végigkísérte az együtt töltött időt. Valamint meg kell említenem, hogy Larának alapvetően igen buja kisugárzása van, ami folyamatosan erősödött, minél inkább belemerültünk az eseményekbe.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121151 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121151 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-08 10:33:53 erotikus masszázs 1211515. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-08 10:33:53 erotikus masszázs 1211516. LARA +36302172337 beszámoló 2024-04-08 10:33:53 erotikus masszázs 121151
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyból visszaérve leültem az ágy szélére, ahol elém állt és csókokkal kezdtük meg az ismerkedést, közben kezem fenekén és feszes combjain siklottak végig. Ajka finom, csókjai felváltva voltak lassabbak vagy épp szenvedélyesebbek, nyelveink gabalyodása igen csak beindított. Hogy popsiját ne csak kézzel, hanem csókokkal is kényeztetni tudjam, megfordult és készségesen hagyta, hogy kiélvezzem a helyzetet. Utána újra szembe fordult velem, ahol már a szabaddá vált mellei fogadtak engem, lelkesen kényeztettem őket szájjal őket felváltva, majd a fejemet a mellei közé nyomta, miközben halkan kuncogott.

Lassan elfeküdtünk az ágyon, ő fölém helyezkedett és még hosszú csókokat váltottunk vagy formás mellei kerültek a számba. Végül eljött a francia ideje, előtte teljesen megszabadult a body-tól és oldalról mellém helyezkedett. Szép lassan végig csókolta a testem, majd érzékien előszőr csak apró csókokkal és finom nyalintásokkal ingerelt mielőtt a szájába kerültem volna. Finoman, lassan kezdődött a francia, majd a tempót folyamatosan növelte, ami egyre több cuppogó hanghatással járt együtt. Egyik kezét szolidan használta, de nem vonta el a figyelmet a franciáról, másikkal meg hol a zacskót, hol a gátat simogatta végig. Mindezt vagy szemből vagy a tükörből moziztam végig, dicséreteimre halk hümmögő kuncogások voltak a válaszok, nagyon aranyos volt közben. Hosszan kényeztetett így, miközben testét, fenekét simogattam, csókoltam ahol épp hozzáfértem. Hogy minél tovább tartson az élmény, néha csókokkal szakítom meg az élményt, miközben kézzel tovább folytatta izgatásomat.

Egy idő úgy éreztem, itt az ideje váltásnak, hogy én is kényeztetni tudjam a nyelvemmel. Helyet cseréltünk és csókokkal indultam a szájától, érintve a nyakát majd hosszabb időt elidőzve a melleinél. Finoman végig csókoltam a hasát majd belső combjait, végült magamat is meglepve a lábait felhúzva a talpainál kötöttem ki. Ugyan ilyet még nem csináltam korábban, de valahogy a légkör, amit teremtett annyira beindított, ami arra ösztökélt, hogy talpát, lábujjait szájjal is megismerjem, így felváltva számos csók és nyelvcsapás érte őket. Kis idő múlva viszont ideje volt, hogy a nagyon szép puncijával is megismerkedjek közelebbről. Ismerkedős csókokat követően, a nyelvjáték vette át a szerepet, miközben halkan szuszogott. A hosszú nyelvmunka alatt, mindketten simogattuk melleit, vagy combja belsejét simogattam én. Szerencsére éreztem, hogy a belefektetett munka meghozza gyümölcsét, ágyékával egyre jobban körzött ő is, majd a csúcshoz közelítve kezével teljesen belenyomta az arcomat a puncijába, miközben combjai satuba fogták két oldalról a fejemet és érezhettem teste remegését.

Miután megnyugodott, felültem ő meg elém helyezkedve újabb szájmunkával kényeztetett, majd jeleztem, hogy jöhet a gumi. Ez is száj és kézmunkával került rám, majd kérésemnek eleget téve misszionáriusban kezdtük meg az aktust. Finoman kezdtem adni az ütemet, majd egyre gyorsabbá vált, miközben rádőlve hosszú csókokat váltottam vele. Kezei simogattak, lábai hol teljesen szétnyitva a levegőben, hol pedig kulcsolva engem. Felegyenesedve láthattam formás testét és kéjes arcát. Érezve, hogy egyre többször kell megerőltetni magam, hogy ne menjek még el, póz cserét kértem kutyusba, hogy formás fenekét ilyen pózból is láthassam. Ahogy a kerek popsijával felém pucsított, annyira megihletet, hogy megkérdeztem mi a véleménye a popsi nyalásról, amire pozitív választ kaptam. Így mielőtt még visszatértem volna punciba, nyelvem estem neki a popsijának, élvezettel tettem mindezt. Miután kiéltem magam, újra behatoltam hívogató puncijába és jártam ki-be benne. Mikor megálltam ő mozgott rajtam ütemesen, nem is bírtam ezt már sokáig, nagyot robbantam a gumiba. Még kisebb mozgások voltak, azután türelmesen hagyta, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Miután kihúztam hozott papírtörlőt és közösen letisztítottunk engem.

Ezt követően felkínált egy masszázst, választhattam hogy olajjal vagy krémmel kérem, utóbbira esett a választásom. Ugyan sose voltam még dedikált masszőrnél, de mozdulatai szakszerűnek tűntek nekem, érződött, hogy tanulta, nem csak simogatások voltak, bár nyilván az is jól tud esni. Végig ment kezeimen, lábaimon, majd a testemen én is. Jól esett, ami néha egy-egy felnyögéssel is megerősítettem. A masszázs alatt tudtunk is beszélgetni, ami alatt bizonyítást nyert az is, hogy Lara nem csak csinos és ügyes nő, hanem ez intelligenciával is párosul. Számos témát érintettünk, kiváló beszélgető partner volt, bár én párszor belemerültem a masszázsába.

Masszázs végéhez közelítve éreztem hogy már csak körmei siklanak rajtam végig finoman a lábamtól indulva, a fenekem át egészen a nyakamig oda-vissza. Bár én alapvetően komfortosabb vagyok azzal, ha egy ilyen látogatás során csak egyszer megyek el, - egy második menethez túlságosan stresszel fejben a véges idő és nem tudom magam eléggé elengedni hozzá - éreztem, hogy újra kemény vagyok. Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel, majd újra a szájába vett. Közben hol őt néztem, hol az órát felváltva, számolgatva a perceket, hogy meddig érdemes folytatni ezt, hogy még beleférjen egy zuhany is, de ne éljek vissza az idejével. Nyilván ezzel a matekozással nem könnyítettem meg a helyzetemet, mikor egyszer csak Lara kedvesen rám szólt, hogy ne az órát nézzem már, ami nagy figyelmességre vall tőle. Ezek után próbáltam elengedni magam, miközben újra a zacskóval foglalkozott, majd a nyelve egészen lecsúszott a gátra is. Éreztem, hogy én is mindjárt célba érek, ezt jelezve újra a szájába kerültem, ahol aztán el is élveztem. Ismét csak semmi kapkodás, hagyta, hogy kiélvezzem és csak utána indult törlőkendőbe engedni a tartalmat.

Ezt követően apró csókok és ölelés, majd irány a zuhany, hogy ne éljek vissza a jó indulatával, amit felém tanúsított. Öltözködés közben még kis beszélgetés, majd kikísért az ajtóhoz, ahol még pár puszi-csók kíséretében kölcsönösen végig simítottunk egymás testén, majd búcsú vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randink végén történt, miután már felöltöztem. Teljesen korrekt volt, ami az oldalon is szerepel. VTR bejelentkezés miatt járt plusz 15 perc és a napi akció részét képezte még az extra NFVSZ is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nehéz ezek után még hozzátenni bármit is a történtekhez. Nagy várakozásokkal vártam a vele a való randit, aminek maximálisan meg tudott felelni. A találkozónk alatt végig azt éreztem, hogy a legtöbbet akarja kihozni az együtt töltött időből. Csak remélhetem, hogy sikerült átadnom Lara vendégközpontú hozzáállását és azt a szexuálisan túlfűtött hangulatot, amit kisugárzásával teremtett a vele töltött idő alatt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-04-09 09:40:59
Érdekes ez a törtrészes virágszálak száma, a készpénzhez jutás nem egyszerű manapság. Mivel általában kártyát használok nem készpénzt az ATM meg nagy címleteket ad ezért a borravaló ilyen esetben szinte automatikus.

2024-04-08 21:31:39
Remek beszámoló. Tartalmas, részletes, sok információval. Gratulálok!

2024-04-08 13:02:51
Nagyon jó randi emlékeit adtad át a közönségnek. Köszönöm, minden sorát élvezet volt olvasni is.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 9db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

nagyon jó: 6db
(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

: 7db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.