Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-24 01:42:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Shearer!

Köszönöm a kedves sorokat! Hamarosan látjuk egymást🥰

Puszi, L💋

Beszámoló LARA +36302172337 121032 szexpartner

Shearer a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régi visszajáró "vendég" vagyok Laránál, hol belső üzenetben, hol telefonon egyeztetünk, most jelenleg telefonon történt a váltás miatt, flottul ment, mint mindig
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
a régi helyről elköltözött, egy picit távolabb, közelebb a belvároshoz, autóval, Tököli Dózsa sarkától nincs messze, BKV-val is sok lehetőség van, metró Keleti-ig plusz séta, vagy 30-as busz, ki mit szeret.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás patika. a Fürdőszobában minden rendelkezésre áll amit az ember szeretne, nem számoltam meg, de kb 10 tusfürdő, szájvízből kb vagy 10 faja, kis pohár is van, úgyhogy minden tökéletes!
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát.. Ez a rész lehet hosszabb lesz a szokásosnál, ne kövezzetek meg érte :) Ha jól emlékszem, először az ilyen jellegű pályafutásomat tavaly év elején kezdtem. Voltam jó pár aranyos, szép lánynál, egy másik oldal jóvoltából, de valamiért regisztráltam erre az oldalra is. Masszázs vonalon keresgettem, és még azon a napon elém került Lara. A képek alapján annyira bejött nekem, hogy huh! Addig ilyen késztetés még nem volt bennem, de azonnal telefon ragadtam, és hívtam, hogy esetleg mikor tudna fogadni? Szerencsém volt, mert aznapra volt egy órás időpontja. És akkor itt kezdeném a külsőt!Régebben írtam is erről egy beszit, a képek nem hazudnak! Lara egy iszonyt szép fiatal nő! Számomra a non plusz ultra!
A Teste olyan amilyet én szeretek, nem túl vékony, lehet rajta mit fogni. Amit másodlagosan kiemelnék rajta, az az iszonyat jó popsija, szerintem rajzolni se lehetne szebbet, maximum a régi nagy öregek, pl Leonardo Da Vinci tudott volna jobbat. De az elsődleges, az az arca, és nem csak az arca, hanem a mosolya, na abban elveszik az ember fia :) És még egy dolgot hozzátennék! Masszázs alatt ugye mindig csak kontyba felkötött hajjal láttam. Most láttam először a gyönyörű popsiig érő fekete hajzuhatagát, gyönyörű! A személyisége is egy plusz pont. Mindig kedves, mosolygós, aranyos :) Fogadó szetje is mindig nagyon szexi(mondjuk szerintem egy lerúgott mackóban és kinyúlt pólóban is az lenne:D)
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121032 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121032 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 1210325. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 1210326. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 121032
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezéskor felhívtam Larát, aki készségesen elmondta a kapucsengőt, és, hogy melyik emeltre kell mennem, és hogy a liftből merre kell elindulnom, és, hogy hol van. Mielőtt az ajtó elé értem, már nyílt az ajtó, ő az ajtó mögött megbújva várt rám. Miután beléptem, bezárta az ajtót, és ott állt a szexi kis fogadó szettjében. Cipó le, és bementünk a szobába. Mivel telefonbeszélgetésünkkor beszéltük(ez kimaradt korábban), hogy még nem döntöttem el, hogy a régi programját(masszázs), vagy az újat szeretném-e, úgyhogy ezt még meg kellet beszélnünk, de hát ugye férfiból vagyok, úgyhogy nem volt kérdés. Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat. Ezután lefeküdt az ágyra, és oda invitált. Ezután folytattuk a folyamatos simlizést, és csókolgatást, miközben én simogattam a gyönyörű popsiját és melleit. Aztán pár perc után,, Lara elkezdte a franciás kényeztetésemet. Na itt azért megállnék pár szóra! Lara francia tudása fenomenális, aki már átélte az tudja, aki nem, az meg... Valami olyan érzékkel tud a rezgéseidből ráérezni, hogy kinek mi a jó, hogy iszonyat. Mondanám, hogy csak azért van így, mert én már régóta járok hozzá, de rám már az első alkalommal "rám érzet" és életem legjobb franciás levezetését kaptam. A kis intermezzo után, Lara franciás kezelése közben le is kellet állítanom, mert 5 perc után éreztem, hogy vége lesz a dolognak idő előtt, és nem jutunk el oda, amire vágyok :) Úgyhogy ezután én tettem egy kis kitérőt gyönyörű szeméremdombja felé :) Puncikája tükörsima és illatos volt. Ezután, mivel látta, hogy kicsit határozatlan vagyok, kezébe vette a gyeplőt, vagy az irányítást, vagy nem tudom,, felgumizott(szájjal) és beleült. Nem vagyok egy nagy méret, de puncija nagyon finom szűk volt nekem is, isteni! Finoman kezdte, utána kicsit belehúzott, néha kicsit lelassított, és iszonyat jó csípőmozgással egészítette ki a dolgokat, mondjuk ez számomra szerencse is volt, mert ha nem lassít le akkor hamar végem is lett volna. Miután kicsit elfáradt, mondta, hogy váltsunk pozíciót, kérdezte mit szeretnék? Hát, mondom akkor legyen kutyus. Hátulról "támadtam" Lara felvette az igazi homorítós pozíciót. Hát, én se vagyok már egy 20 éves, de próbáltam mindent beleadni, Lara olyan szinten felvette a ritmusomat, és tolta belém magát, hogy sokáig nem is bírtam, és irtózatosan nagyot élveztem. Tisztálkodás után leheveredtünk az ágyra, és folyamatos simogatások közepette beszélgettünk, amit ugyancsak szeretek, mert Lara nagyon intelligens és értelmes nő, szeretek vele beszélgetni. Amit átél az ember, az tényleg barátnő feeling, nem csak oda kiírja Lara! Úgy érzed, hogy nem szeretnéd, hogy leteljen az időd, de sajnos... Az Idő letelik, gyors fürcsi, puszi és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utána tettem le a szekrényre a rózsaszálakat, korrekt, mint mindig. Ha jól tudom egy extra van. én azt nem vettem igénybe
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hát... Szerintem Nagyából a beszámoló alapján kiderült a véleményem, Larától nem lehet rossz érzésekkel távozni, nekem sose volt, és szerintem másnak sem, és nem is lesz :) Lara egy gyöngyű, okos fiatal nő, aki az ilyen típusú nőket szereti az csalódni nem fog. Őszinte leszek, még ki se léptem az ajtón, de már azon gondolkoztam, hogy mikor jöhetek megint? :) Ha normális vagy, és nőként kezeled, ahogy megérdemli, akkor veled férfiként fog bánni, ahogy megérdemled, és olyan élményekkel távozol, amire emlékezni fogsz! Hogy ajánlom-e? Ez nem is lehet kérdés, igen!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-04-08 14:10:16
Lehet, hogy egy újabb üdvöskére talál kis közösségünk ? Tetszett a beszámoló.

2024-03-30 09:49:02
Relatíve 'újonctól' ritkán olvasni ilyen igényes, részletes, hangulatos és informatív sorokat. Köszönet érte, és csak így tovább!

2024-03-25 21:15:39
Díjazom a lelkesedésedet és a precíz megfogalmazásaidat is.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 8db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

(2024-01-11) : Àllva kezdtük az ismerkedést. Csók szájra...simogatás, csók nyalra, neki is nekem is és mégtöbb simogatás. Javasolta, higy huppanjak le a kanapéra

nagyon jó: 5db
(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-09-03) : Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van.

: 7db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.