Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-03-24 01:42:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Shearer!

Köszönöm a kedves sorokat! Hamarosan látjuk egymást🥰

Puszi, L💋

Beszámoló LARA +36302172337 121032 szexpartner

Shearer a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régi visszajáró "vendég" vagyok Laránál, hol belső üzenetben, hol telefonon egyeztetünk, most jelenleg telefonon történt a váltás miatt, flottul ment, mint mindig
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
a régi helyről elköltözött, egy picit távolabb, közelebb a belvároshoz, autóval, Tököli Dózsa sarkától nincs messze, BKV-val is sok lehetőség van, metró Keleti-ig plusz séta, vagy 30-as busz, ki mit szeret.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás patika. a Fürdőszobában minden rendelkezésre áll amit az ember szeretne, nem számoltam meg, de kb 10 tusfürdő, szájvízből kb vagy 10 faja, kis pohár is van, úgyhogy minden tökéletes!
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát.. Ez a rész lehet hosszabb lesz a szokásosnál, ne kövezzetek meg érte :) Ha jól emlékszem, először az ilyen jellegű pályafutásomat tavaly év elején kezdtem. Voltam jó pár aranyos, szép lánynál, egy másik oldal jóvoltából, de valamiért regisztráltam erre az oldalra is. Masszázs vonalon keresgettem, és még azon a napon elém került Lara. A képek alapján annyira bejött nekem, hogy huh! Addig ilyen késztetés még nem volt bennem, de azonnal telefon ragadtam, és hívtam, hogy esetleg mikor tudna fogadni? Szerencsém volt, mert aznapra volt egy órás időpontja. És akkor itt kezdeném a külsőt!Régebben írtam is erről egy beszit, a képek nem hazudnak! Lara egy iszonyt szép fiatal nő! Számomra a non plusz ultra!
A Teste olyan amilyet én szeretek, nem túl vékony, lehet rajta mit fogni. Amit másodlagosan kiemelnék rajta, az az iszonyat jó popsija, szerintem rajzolni se lehetne szebbet, maximum a régi nagy öregek, pl Leonardo Da Vinci tudott volna jobbat. De az elsődleges, az az arca, és nem csak az arca, hanem a mosolya, na abban elveszik az ember fia :) És még egy dolgot hozzátennék! Masszázs alatt ugye mindig csak kontyba felkötött hajjal láttam. Most láttam először a gyönyörű popsiig érő fekete hajzuhatagát, gyönyörű! A személyisége is egy plusz pont. Mindig kedves, mosolygós, aranyos :) Fogadó szetje is mindig nagyon szexi(mondjuk szerintem egy lerúgott mackóban és kinyúlt pólóban is az lenne:D)
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121032 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121032 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 1210325. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 1210326. LARA +36302172337 beszámoló 2024-03-25 08:16:48 erotikus masszázs 121032
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Megérkezéskor felhívtam Larát, aki készségesen elmondta a kapucsengőt, és, hogy melyik emeltre kell mennem, és hogy a liftből merre kell elindulnom, és, hogy hol van. Mielőtt az ajtó elé értem, már nyílt az ajtó, ő az ajtó mögött megbújva várt rám. Miután beléptem, bezárta az ajtót, és ott állt a szexi kis fogadó szettjében. Cipó le, és bementünk a szobába. Mivel telefonbeszélgetésünkkor beszéltük(ez kimaradt korábban), hogy még nem döntöttem el, hogy a régi programját(masszázs), vagy az újat szeretném-e, úgyhogy ezt még meg kellet beszélnünk, de hát ugye férfiból vagyok, úgyhogy nem volt kérdés. Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat. Ezután lefeküdt az ágyra, és oda invitált. Ezután folytattuk a folyamatos simlizést, és csókolgatást, miközben én simogattam a gyönyörű popsiját és melleit. Aztán pár perc után,, Lara elkezdte a franciás kényeztetésemet. Na itt azért megállnék pár szóra! Lara francia tudása fenomenális, aki már átélte az tudja, aki nem, az meg... Valami olyan érzékkel tud a rezgéseidből ráérezni, hogy kinek mi a jó, hogy iszonyat. Mondanám, hogy csak azért van így, mert én már régóta járok hozzá, de rám már az első alkalommal "rám érzet" és életem legjobb franciás levezetését kaptam. A kis intermezzo után, Lara franciás kezelése közben le is kellet állítanom, mert 5 perc után éreztem, hogy vége lesz a dolognak idő előtt, és nem jutunk el oda, amire vágyok :) Úgyhogy ezután én tettem egy kis kitérőt gyönyörű szeméremdombja felé :) Puncikája tükörsima és illatos volt. Ezután, mivel látta, hogy kicsit határozatlan vagyok, kezébe vette a gyeplőt, vagy az irányítást, vagy nem tudom,, felgumizott(szájjal) és beleült. Nem vagyok egy nagy méret, de puncija nagyon finom szűk volt nekem is, isteni! Finoman kezdte, utána kicsit belehúzott, néha kicsit lelassított, és iszonyat jó csípőmozgással egészítette ki a dolgokat, mondjuk ez számomra szerencse is volt, mert ha nem lassít le akkor hamar végem is lett volna. Miután kicsit elfáradt, mondta, hogy váltsunk pozíciót, kérdezte mit szeretnék? Hát, mondom akkor legyen kutyus. Hátulról "támadtam" Lara felvette az igazi homorítós pozíciót. Hát, én se vagyok már egy 20 éves, de próbáltam mindent beleadni, Lara olyan szinten felvette a ritmusomat, és tolta belém magát, hogy sokáig nem is bírtam, és irtózatosan nagyot élveztem. Tisztálkodás után leheveredtünk az ágyra, és folyamatos simogatások közepette beszélgettünk, amit ugyancsak szeretek, mert Lara nagyon intelligens és értelmes nő, szeretek vele beszélgetni. Amit átél az ember, az tényleg barátnő feeling, nem csak oda kiírja Lara! Úgy érzed, hogy nem szeretnéd, hogy leteljen az időd, de sajnos... Az Idő letelik, gyors fürcsi, puszi és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utána tettem le a szekrényre a rózsaszálakat, korrekt, mint mindig. Ha jól tudom egy extra van. én azt nem vettem igénybe
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hát... Szerintem Nagyából a beszámoló alapján kiderült a véleményem, Larától nem lehet rossz érzésekkel távozni, nekem sose volt, és szerintem másnak sem, és nem is lesz :) Lara egy gyöngyű, okos fiatal nő, aki az ilyen típusú nőket szereti az csalódni nem fog. Őszinte leszek, még ki se léptem az ajtón, de már azon gondolkoztam, hogy mikor jöhetek megint? :) Ha normális vagy, és nőként kezeled, ahogy megérdemli, akkor veled férfiként fog bánni, ahogy megérdemled, és olyan élményekkel távozol, amire emlékezni fogsz! Hogy ajánlom-e? Ez nem is lehet kérdés, igen!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-04-08 14:10:16
Lehet, hogy egy újabb üdvöskére talál kis közösségünk ? Tetszett a beszámoló.

2024-03-30 09:49:02
Relatíve 'újonctól' ritkán olvasni ilyen igényes, részletes, hangulatos és informatív sorokat. Köszönet érte, és csak így tovább!

2024-03-25 21:15:39
Díjazom a lelkesedésedet és a precíz megfogalmazásaidat is.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 15db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,