Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-01-29 11:33:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 120499 erotikus masszázs

Projekter a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en jelentkeztem be hozzá aznap délelőtt, a megjelölt időpontot gyorsan visszaigazolta. Vétettem egy kis hibát a foglalásban amit jeleztem is neki, nagyon gyorsan visszajelzett, hogy rendben van a módosítás. Nagyon gyors volt és kedves. Kérte, hogy amikor ott vagyok hívjam fel és megadja a bejutáshoz szükséges információkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, nem vagyok túl ismerős a környéken, de hétköznap délutánhoz képest rengeteg hely volt, nem ehhez vagyok szokva. Konkrétan a kapuban meg tudtam állni. A parkolás fizetős a környéken. BKV sem lehet túl messze, ha jól tudom villamos és metró is gyalogtávra van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy nem túl régi társasházban található. A megadott emeltre érve beengedett a lakásba. A lakás hihetetlenül igényes, tágas, látszik, hogy az itt tevékenykedő hölgyeknek igénye van a rendezett környezetre. Bevezetett a tetthelyre ahol minden volt amire csak szükség lehet egy ilyen program során. Nagy szoba masszázsággyal, tatamival, kanapéval, szobainassal. Kellemes zene szólt végig. Kaptam egy jó nagy, számomra tökéletes anyagú törülközőt és mehettem is zuhanyozni. A fürdőszobában zuhanyzó van, rengeteg tusfürdő, szájvíz, nincs semmi kivetnivaló.
LARA külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mikor ajtót nyitott elbújt mögé és csak miután becsukta utánam pillantottam csak meg. Ha jól emlékszem fekete fehérneműben fogadott. Azért nem emlékszem erre teljesen tisztán mert ami azonnal elvonta minden figyelmem az az arca volt. Gyönyörű. Nincs rá jobban leíró szavam. Nagyon a zsánerem a szeme, a szája és amikor elmosolyodik az a havat is megolvasztja és ez szerencsére elég gyakran megtörténik :).
Alacsony, formás lány, amit külön kiemelnék a fentebb leírtakon kívül az a feneke. Mintha rajzolták volna.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 120499 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 120499 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-29 15:14:43 erotikus masszázs 1204995. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-29 15:14:43 erotikus masszázs 1204996. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-29 15:14:43 erotikus masszázs 120499
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A fürdésből visszaérve kérte, hogy válasszak, hogy a masszázságyon vagy a tatamin szeretném masszíroztatni magam. Mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért próbáltam visszadobni a labdát, de neki ugyanolyan jó mindkettő, így a masszázságyat választottam. Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam. Személy szerint szeretem csendben élvezni az ilyen jellegű szolgáltatást, nem vagyok a beszélgetős, kokettálós fajta. Ez egyből átjött neki is, úgyhogy a masszázs csendben telt. Bár az ágy mellett el van helyezve egy hatalmas tükör amiben figyelemmel lehet kísérni a ténykedését ha erre van igény, én az első pár fogása után behelyeztem az arcomat az erre kialakított részbe. Ezt a masszázst ki kell élvezni, uraim. Ahogy végén ki is derült érezhetően tanulta a masszázst. Krémmel masszíroz, nagyon relaxáló. Tökéletesen váltogatta a szakszerűbb fogásokat és a cirógatós, vágyfokozó elemeket. Átmasszírozta a hátamat, nyakamat, karjaimat, utána áttért a lábakra. Itt kezdődtek a "véletlen" besimítgatások, aminek hála a fordulás előtti percekben már nagyon kényelmetlen volt hason feküdni. Mikor minden porcikám át lett gyúrva kérte, hogy forduljak meg.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Ennek gyorsan eleget is tettem... Innentől kezdve foltokban emlékszem a történtekre, de igyekszem a lehető legrészletesebben felidézni :) Fordulás után finoman elkezdte cirógatni a velem egykorút aminek hamar meglett az eredménye. Nagyon erotikusan elkezdte körbecsókolgatni a tövét, itt már testen kívüli állapotban voltam, nagyon szép látvány volt. Mikor azt hittem, hogy innen már csak egy gyors befejezésben lesz részem (hozzáteszem így is elégedetten távoztam volna) belekezdett egy olyan finom franciába amit csak a legodaadóbb barátnődtől kapsz. Lassan csinálta, próbálta minél mélyebbre venni. Nem tudtam eldönteni, hogy a ténykedését nézzem vagy a tükörben a popsiját. A tekintetem ide-oda ugrált, közben muszáj voltam a fenekét is simogatni. Ebben a helyzetben pedig minél tovább visszatartani a véget az nagyon embert próbáló feladat. Túl sokáig nem is sikerült, hamarosan nagyot élveztem a szájába. Nem ugrott el, hosszan hagyott lenyugodni, csak utána tüntette el Szilviába az eredményt. Ez nagyon fel sem tűnt mert eközben próbáltam hanyatt fekve összeszedni magam. Ilyen kellemes kényeztetésben rég volt részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsacsokrot a végén, ha jól emlékszem fürdés után adtam át, előtte szóba sem került. Lehelyeztem a masszázságyra, minden fillér megérte. Extrákról nem beszéltünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ahogy ott elmondtam neki is, az egész program egybegyúrva már-már művészet. Ahogy masszázs közben játszik az érzékeiddel, ráhangolódik az igényeidre, illetve a végén a levezetés minősége... Nagyon magasan ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-13 17:59:34
tökéletesen megírt beszámoló!
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-01-11) : Àllva kezdtük az ismerkedést. Csók szájra...simogatás, csók nyalra, neki is nekem is és mégtöbb simogatás. Javasolta, higy huppanjak le a kanapéra

(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 7db
(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.