Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-01-11 23:05:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 120359 erotikus masszázs

bajhori a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
legszebb punci
teljesen ellazít
csodás csók
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetését itt találtam. Ugy emlékszem amott is hirdet. Itt azonban van fent arcos képe. 1-2 csörgés utàn felvette, és vele beszéltem. Megbeszéltük amit meg kell, aztán azzal köszöntünk el, hogy ahogy odaérek mehetek is...Vár...juhuuu...jól indul :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen jelölt helyszin nincs messze a valóságtól. Parkolás a környéken fizetös, ottlétemkor a nagytöbbség dolgozott, így könnyü volt helyet találni. Kb 20 méterre a bejàrattól. BKV van, vidékielnek volàn is kb 2-300 méterre, megugye a keleti sincs annyira vészesen messze...na azé onnan nem gyalogolnék el eddig. Bár én lusta vagyok...GPS nem tévedt el, és a Balaton fele sem akart kerülni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Valamikor épült ház, lépcsöház rendben van. A lakàs tökéletesen karban tartva koszt, penész nyomokat nem láttam sehol. Fürdö szintén rendben van. Tusfürdök pipa, szàjviz pipa. Törülközöt kaptam, tiszta volt és szàraz. többszobás lakás, màssal nem találkoztam, nem tudom egyedül van-e. A szoba amit làttam...masszázs pad, kanapé, matrac a földön és egy szobainas. Tökéletes ...màsra nincs is szükség.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arcos képe van...nincs meglepetés, Ö az. Szemszin, hajszin, magasság, kiirtaknak megfelel. Nem tudom mi volt rajta...elvarázsolt a folyamatos mosolygásàval. A feneke csodálatos, szép kerek, és formás. Az ajkai szintén lenyügöztek. Szivem szerint folyamatosan csókoltam volna (szimpàtia függö). Összességében véve, számomra egy csinos, mosolygós és teljesen optimàlis arányokkal rendelkezö hölgyhöz volt szerencsém.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 120359 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 120359 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-12 01:02:20 erotikus masszázs 1203595. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-12 01:02:20 erotikus masszázs 1203596. LARA +36302172337 beszámoló 2024-01-12 01:02:20 erotikus masszázs 120359
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
(...kényeztetés 1...)

Kérdezte, hogy hol szeretném? Mondomez a masszázs pad ööö...megnyugtatott, hogy akár kettönket is elbir... Igy erre esett a vàlasztás. hasra feküdtem, letakarta a fenekem, majd elkezte...néhány mozdulat után felkaptam a fejem..." Te ezt tanultad!!!" És valóban. Ismerös mozdulatok kezdték végig szántani testemet, mind-mind szakeszerü, és megfelelö erösségü. Najo...azért a csokitót nem nyomta ki belölem (de lehet ki tudta volna), és nem is csak maszatolt a hátamon. Zseniàlisan eltalálta, mi az, amit még érdemes alkalmaznia. A masszázs során szisztematikusn végig haladt minden kulcsfontossàgú területen. Megjegyezte, hogy a vàllamban akad böségesen csomó, ezeket egy alkalom alatt nem tudja eltüntetni. (Erre majd a következö alkalmakkor visszatérünk)
Masszázs közben halk megnyugtató zene hallatszott...egy részében beszélgettünk màsik részészében csak csendben relaxáltam.
A talp masszázsra rákérdezett, de ezzel a lehetöséggel nem éltem. "Egészségedre" hangzott a szájából és kiment kezet mosni. Én addig összekapartam magam a masszázs ágyról és próbáltam újra egyesíteni az épp kóválygó lelkemet a testemmel, mivel ahogy megegyeztünk, még van egy kis dolgunk.

Kényeztetés 2
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezek, csörgök, mondja az instrukciokat, bejutotk, fel az emeletre, ajtot megkeresen és már bent is vagyok. Kis beszélgetés aztán irány zuhanyozni. (...)
Kényeztetés 1
Visszaérek a szobába, bugyi melltartó kombó volt rajta. Itt már pikànsabb irànyba terelödött a beszélgetés. Hànyszor mikor szeretném. Ezek nemirom le...ugyis mingyá kiderül.
Àllva kezdtük az ismerkedést. Csók szájra...simogatás, csók nyalra, neki is nekem is és mégtöbb simogatás. Javasolta, higy huppanjak le a kanapéra. Rögtön beugrott AZ! a kanapé, de masször lévén nem biztam semmi "olyan" kimenetelben. Azonvan filmecskénk elsg része klappolt a a poreszban talàhatókkal. Ülök a kanapén Lara elémtérdelt (egy párnàn persze), és kaptam a tutit. Nagyon kellemes a franciája. Pikkpakk tàvozott az agyamból a vér, és egy növekedésre képes szervem felé vette az irányt. Nagyon kellemes a franicája, tökéletes barátnös, megfelelö szoritással. Az élményt fokozzák a borzaszto puha ajkai amiket remekül használ itt is...nem csak csók közben. Nyelvének munkàja véleményem szerint pont ideális. Ezen szituáció borzasztóa kedvemre való volt, azonban, hogy is mondjam...összenyalnék neki elösz egy orgazmust. Javasoltam, hogy térjünk át a matracra. Szorosan követtem, de természetesen közben szemeim a tökéletes popsin legeltek. És ezt Ö pontosan tudta. Olyan kéjesen és csábítóan térdelt le a matracra, hogy azt tanitani kellene. Közben letette a kezeit is, igy volt elöttem négykézláb amikor is farkas szemet nézett velem az összezárt lábai közül kikandikáló csodaszép puncija. Mintha fenekét még egy picit riszálta is volna. Nem tudtam kihagyni, hogy ezen pozban bele ne kóstoljak eme csodàba. Egy rövid idöt elidöztem igy, majd kértem hogy forduljon hátra. Ezutàn tovàbb ténykedtem Larán, közben hol a kezemet fogta, hol a melleivel jàtszot. Az élvezet hangjait hamar sikerült elö csalogatni belöle. A sóhajoo egyre nagyobbak, az izmai hirtelen feszülnek...juhuuuu! Nyert! Bízom benne, hogy valóban sikerrel jártam és neki is legalább akkora élvezetet nyujtott mint nekem. Na de ezután fordulàs...és folytatta amit a kanapén abbahagyott... FE-NO-ME-NÁ-LIS! Már itt is csunya gondolatok fordulrak meg a fejemben...de ez nem az a hely. Ettòl függetlenül elveztettem az Önuralmamat és kicsuszott a szàmon..nem zökkent ki, csak mosolygott és egy "elhiszem" válasz után folytatta tovább...nem kellett már sok idö néhány perc után végem lett.Kényeztetés 2
Mikor visszaért javasoltam újra a matracot, azonban hozzá tettem, hogy hagy maszirozzam meg én is...habár az Övéhez képest az csak tényleg maszatolás lehet...nem tudom, higy végtelen türelme can-e, vagy esetleg jol esett neki, de nem mondta higy hagyjam abba. Nade hogy masziroz a férfi? Elöbb-utobb a puncinál köt ki, utàna persze ha már ott van akkor nem lehet csak ugy elsiklani felette. Na...pont igy történt nálunk is..teljesen véletlenül (nyilvàn), a làba közé keveredtem, és a kezem helyett már a nyelvem vette át a munka jelentös részét. Itt már orgazmust nem sikerült elérnem nála, de remélem ez sem volt szàmára közömbös. Természetesen Ö sem maradt tétlen és az elsö kényeztetéshez hasonlóanhozzám fogott. Bár most a kanapé kimaradt. Nem irnàm le mégegyszer. Újból átélhettem a tökéletes technikát amely nem oly rég már egyszer kivégzett. Most szintén nagyon jó úton halad efelé, de most azért egy picit tovább tart. Azért nem kell maratoni hosszuságúra gondolni de magamhoz képest jol birtam. Ahogy végem lett, még igenybe vettem a fürdöszobát, felöltöztem, egy nagy ölelés és egy búcsúcsók kiséretében tàvoztam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extrákat nem tudom. Nem vettem igénybe közülük semmit. Elöre rendeztük, pontosan annyit amennyit megbeszéltünk. Abszolut korrekt!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon nagyra értékelem, hogy nem eröltette a beszélgetés folyamatosan. Szerintem jobban tudta mi nekem a jó, mint én magam. Tökéletesen ellazultam, felfrissültem. A tudàsával, odaadásával és alakalmazkodó képességével teljesen lenyügözött.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 10:32:17
Precíz és részletes beszámolót komponáltál.

2024-01-19 00:33:22
Részletes, jól megírt, pontos, hasznos! Köszönöm!

2024-01-14 14:26:34
Részletes és jól tagolt remekmű. Elismerést érdemel az ilyen

2024-01-12 20:55:04
Remek, olvasmányos, információ gazdag beszámolót írtál. Gratulálok!

2024-01-12 11:54:53
Szuper beszámoló. Köszönjük szépen
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 6db
(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 10db
(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)