Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-12 21:55:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
2
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 119556 erotikus masszázs

az_alfonz a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
teljesen ellazít
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Először VTR-n jelentkeztem be, de megbeszéltük, hogy másnap telefonon is megerősítem az időpontot. Így is lett. Azért is szeretem én is ezt az eljárást, mert így hallom a hangját, tudunk váltani pár szót, amiből kiderül ez-az. A hangja kellemes, kedves, hívogató volt, megerősítette látogatási szándékomat. Annak ellenére, hogy ezen a helyen jó élmény még nem ért, ezért is van, hogy jó pár évente teszek csak új próbát. Pedig azt megfigyeltem, hogy minden helynek megvan a maga vonzása és általában hasonló karakterű hölgyeket vonz be. Nem tudom ez mitől van, de hosszútávú megfigyelésem ez. Most is volt bennem némi rossz előérzet, de elhessegettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Sima ügy. Pontos cím, fizető parkolós övezet. Villamos jár a közelben, a megálló úgy 5 perc sétányira lehet, parkoló errefelé szokott lenne.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
A lakás átlagos, régebben újíthatták fel, de nincs lelakva, rendben van. Mondjuk a fürdőnek kijárna már némi szépészeti beavatkozás itt-ott, de még elmegy. A zuhanyhoz van használati utasítás, amit Lara elmond. Érdemes betartani. Van több tusfürdő, dezodor, szájvíz és tiszta, de nem a éppen jó nedvszívó törölköző. Szintén csere érett már. A szobában kanapé, tatami és masszázspad is található, ki mit szeretne. Utóbbi kettő mellett tükör is van, lehet masszázs közben mozizni. A másfél órás program alatt végig halk zene szólt.
LARA külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
3
Arc:
3
Nos ha őszinte akarok lenni, márpedig az itt a lényeg, akkor a valóságban Lara nyomokban tartalmazza a képeit. Vagy fordítva. Mindegy. Mindenképpen kerekebb, mint a képeken, ahogy a magasság / tömeg arány kiadja. Arca szintén kerekebb és a szája - szerintem - nem igazán adja vissza a képeken látottakat. Kedves és mosolygós, de élőben nagyon más. Feszes testalkatú ugyan, de inkább teltkarcsúnak mondanám. Mégis van benne valami vonzó, ami a személyiségéből árad. Sajnos azonban volt egy negatívum is, ami utána rányomta a randinkra a bélyegét. Mikor beléptem és üdvözlés után átölelt az orrommal éreztem, hogy kicsit megizzadt. Nekem nagyon érzékeny az orrom és a szagok talán jobban befolyásolnak, mint másokat. Invitáltam egy közös zuhanyra, de nem volt rá vevő. Kár.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119556 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119556 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-16 16:20:59 erotikus masszázs 1195565. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-16 16:20:59 erotikus masszázs 1195566. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-16 16:20:59 erotikus masszázs 119556
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Ez maradt a végére, viszont ezzel a résszel maximálisan elégedett vagyok. Nem néztem az órát,de saccra 3/4 óra lehetett és annyira jól esett, hogy bele szundítottam. Szépen a hátamtól lefelé minden porcikámat érintette. Nem emlékszem a részletekre, de az érzés az határozottan kellemes volt utána és közben is. Pont azon gondolkoztam, hogy ha csak ezzel foglalkozna, szerintem jobban járna vele. Isteni keze van, jó érzéke hozzá, ügyes is benne. Engem teljesen ellazított.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
3
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :) Kézbe és szájba vette, amit ilyenkor szokás és bár lelkes volt, az én kedvemet úgy isten igazából nem tudta meghozni. Valahogy nem érzett rám, nekem sok volt a kezezés és a negatív antré sem segítette a helyzet oldását. Gondoltam a masszpadon talán jobb lesz a műsor és így a kedvem is. Valóban jobb lett, de nem hozta azt, amit ilyenkor szeretek. Sajnos az elvárásaim a képek/beszámolók alapján túl magasak voltak az élményhez képest, ami negatív visszacsatolásként működött, megnehezítve az ellazulást. Azért sikerült rendesen hadrendbe állnom, de tudtam, itt nem lesz hosszú elnyújtás, el kell lőni a patront, amint lehet. Szemből kényeztetett, ami már jónak mondható volt abban a helyzetben. Később kicsit én is viszonoztam a kedvességét, nem gondolom, hogy fergeteges érzéseket okoztam, de kíváncsi voltam a többek által megénekelt puncira. Sajnos már ez sem hozott igazán lázba. Újra helycsere, én hanyatt feküdtem, ő franciázott és így lett végem. Gyors zuhany, majd a masszázzsal folytattuk. Lehet, hogy azzal kellett volna kezdeni.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Az oldalon leírtak szerint az asztalra helyeztem ő pedig megköszönte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon másra számítottam, mint amit kaptam. Ezzel együtt egy kedves és jó masszőzt ismertem meg. Az erotikus résztől eltekintve egészen jól éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-30 14:42:48
Írásod tartalma semmit sem változtatott véleményemen a gyönyörű Laráról. Egy igen jól csomagolt, lehúzó szándék jött le a számomra. Nekem is finnyás az órom, ezért, ha bármi negatívumot tapasztalok, azt még a helyszínen udvariasan szóvá teszem és a puncihoz biztosan nem "vándorlok le".

2023-12-30 14:40:24
>Izzadságszag,dundibb,mint a képeken satöbbi...Nekem elvette a kedvem!Nálam már a higénia hiánya kizáró ok!:(Fantasztikus,őszinte IRÁS!KÖSZI!:))

2023-12-30 13:13:10
Mindig jó, ha valaki őszintén leírja azt is, ami csalódást okozott, köszönet érte.

2023-11-08 12:09:36
Pontos lényegre törő informatív és a lány viselkedéséről és a környezeterol is pontos kepet ad

2023-10-16 17:42:52
Lara egy különleges kis csajszi.
Örülök, hogy te is ezt tapasztaltad.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

(2024-01-11) : Àllva kezdtük az ismerkedést. Csók szájra...simogatás, csók nyalra, neki is nekem is és mégtöbb simogatás. Javasolta, higy huppanjak le a kanapéra

(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 6db
(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.

(2023-09-12) : Először betakart, és a válakat és a hátam maszírozta. Közben formás fenekét símogattam, amikor elértem ☺️ Majd jöttek a lábak és itt már érezni lehetett huncut benyúlásokat izgatásokat. Végig úgy helyezkedett, hogy hozzám ért bársonyos testével!