Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-05 13:19:09

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 119171 erotikus masszázs

JdG a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Hosszú kihagyás (utazások, munkahelyi elfoglaltságok stb) után elérkezettnek láttam az időt egy újabb randihoz. Van a bakancslistán még néhány név, közöttük olyanok, akikhez minél előbb szeretnék visszatérni, de nem voltak elérhetőek, így a másik, felfedezendő lányok listájáról választottam egy elérhetőnek tűnő hölgyet, Larát. Még mindig nehéz előre terveznem, így aznapi egyeztetésre volt szükség, és mivel egész délelőtt nem tudtam telefonálni, így megpróbálkoztam egy VTR-rel. Részemről nem volt benne kockázat, hála a korábbi beszámolóknak, ő pedig rövid időn belül elfogadta az időpontot. Telefonon már csak akkor beszéltünk, amikor a ház előtt voltam, meglepően mély hangja volt a telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fél órát szántam Budáról a BKV-s megközelítésre, de hamarabb véget ért egy megbeszélésem, így biztosra mentem, elindultam 45 perccel a randi időpontja előtt. Jól tettem, nem rohantam, így 3-4 perccel értem korábban a helyszínre. Voltam már ebben a lakásban, akkor autóval, nem volt gond a (fizetős) parkolás, de tömegközlekedéssel és több irányból támadható a helyszín, visszafelé pedig Bubival mentem. A cím egyértelmű, egy sarokházról van szó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van, a fürdőszoba felszerelt, tiszta, tusfürők, dezodorok, szájvíz, tiszta, bár nem a leginkább nedvszívó törölköző, minden rendelkezésre áll. Lara még azt is megmutatta, hogy optimális használni a zuhanyt, szavam nem lehet. A szobában tatami és masszázspad (előzőn kezdtük, utóbbin fejeztük be a szeánszot), kanapé, szobainas. A szoba légkondis, amit a randi elején kikapcsolt vendéglátóm, halk és minőségi zene szólt. Minden tökéletes.
LARA külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Többen írták már meg Lara külsejét, én sem tudok sok újat hozzátenni: Szép arc (a képen szereplőnél egyértelműen kerekebb), hosszú, fekete haj (most befonva viselte), nekem már nagyon hosszú, de ez egyéni preferencia, gravitáló, de gyönyörű, izgalmas mellek, és normál, nőies testalkat. Aki zörgő csontú lányt keres, ne hozzá menjen, de egyértelműen jó az összkép, feleslegről sehol nem beszélnék. Amiről a leírás nem beszél: Nagyon érett, intelligens személyiség, választékosan beszél, jó vele kommunikálni. Emellett az első pillanattól kezdve valódi vendégnek érzi magát nála az ember. Az olvasott beszámolók alapján ezen nem lepődtem meg, azonban én is megerősítem, egy tökéletes szolgáltatóról beszélünk.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119171 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119171 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-05 14:36:17 erotikus masszázs 1191715. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-05 14:36:17 erotikus masszázs 1191716. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-05 14:36:17 erotikus masszázs 119171
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
5
Másfél órára mentem, két kényeztetés között került sor a masszázsra. Többször elkövettem azt a hibát, hogy egy órában először "levezetést" kértem, utána a masszázs végére kezdett hiányérzetem támadni. Na, ebben az esetben teljesen rendben volt a forgatókönyv. A masszázs nagyon jól átkötötte az előtte és utána történteket, kellemesen ellazított, és nem utolsó sorban nagyon jót tudtunk közben beszélgetni. A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak, ami számomra egy nagyon izgató, kellemes, belsőséges hangulatot kovácsoló élmény. Talán egyetlen apró kellemetlen élmény, de az is az én hülyeségem miatt: Elég sokat sportolok, és utálok nyújtani, amit ő most megtett velem, viszont elment a határig (szerencsére csak odáig), így a lábaim nyújtását a hátamban is éreztem. :) Nem volt vészes, de ellen kellett tartanom. Az idő- és erő ráfordítás tökéletes volt, mikor már kezdtem volna belealudni (tényleg nagyon relaxáló volt), akkor felszólított a fordulásra, és elkezdődött a második menet.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Zuhanyzás után már várt, és hirtelen meztelenné varázsolta magát és elém állt. Elkezdtük simogatni egymást, ő pedig fenekét a farkamhoz dörzsölni. Hamarosan elém guggolt, és elkezdett finoman cumizni. Kellemesen, változatosan csinálta, viszont mivel én nem értem őt el, javasoltam a tatamin való folytatást. Leheveredtünk, és folytatódott a franciás kényeztetés. Változatos technikával folytatta a műveletet, és mindig figyelt arra, hogy úgy helyezkedjen, hogy amit szeretnék, elérjem. Így kezemmel "szemrevételeztem" valóban zárt, és egyre duzzadó punciját, simogattam fenekét és melleit. Nem szeretem az öncélú puncinyalást, gondoltam, ha jól esne neki, majd átdobja az egyik lábát a fejem mellett, én nem erőltetem. Így maradtam a simogatásnál, figyelve a reakcióit, nehogy tolakodó legyek. A golyókkal is foglalkozott, nyalta a farkamat, szopta, és ahogyan az lenni szokott, én is haladtam a végkifejlet felé. Emlékeim szerint a Bővebb infóban benne van, hogy mehet a francia végig (és olvastam is beszámolókban), így nem frusztráltam magamat azzal, hogy szóljak, amikor ott tartok, hanem sodródtam a pillanat szépségével. Valahogy úgy élveztem el, hogy nem sikerült teljesen kitáraznom, pedig Lara nem állt le az adott pillanatban, tökéletes odaadással vezette le az előzményekhez képest meglepően mérsékelt orgazmusomat. Papírtörlővel megtisztított, utána magát is, kiszaladt a mosdóba, és masszázzsal folytattuk.

A masszázs során voltak kételyeim, hogy mennyire fog működni egy újabb kör, annyira ellazított (és kicsit el is álmosított) a masszázsa. Aztán amikor a mellbimbója a hátamat, a körmei pedig a gát környékét karcolták, hirtelen eloszlottak a kételyek. Megfordultam, és a második kényeztetés a masszázspadon zajlott. Itt is úgy állt mellettem Lara, hogy azt érjek el, amit csak szeretnék. Simogatásaimat apró nevetésekkel fogadta, egy ponton elkértem a melleit, finomak voltak, jól reagáltak a csókokra. Itt már egy kicsit hosszabban kellett dolgoznia, de mindent megtett azért, hogy révbe érjünk. Ugyanolyan változatosan, ugyanolyan lelkesen, kezeit csak néha, akkor is rövid időre használta. A második orgazmusom is az elsőhöz hasonlóan ért véget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem beszéltünk. Rákérdeztem, hogy a bővebb infóban helyesen szerepel-e a tiszteletdíj, amit megerősített, illetve azt is, hogy a VTR miatt két rózsaszál kedvezménnyel számol. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel, a borítékot felöltözés után, az asztalra tettem le. Sem addig, sem akkor nem hozta szóba.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagy várakozásokkal indultam Larához, és nem csalódtam. Az egyik legkedvesebb, legfigyelmesebb lány, akivel masszázs terén találkoztam. Szép, csinos, ért a férfiakhoz, ráadásul nagyon jó beszélgetőpartner, és amennyire megismertem, egy értelmes, értékes lány. Mind a masszázs, mind a levezetés terén odaadó, ügyes, semmi hiányérzet nem maradt bennem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-07 07:25:17
>Kedvcsináló írás!Ha arra járok én is akarok valami ilyesmit tőle!:)
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

felejthetetlen: 4db
(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

(2023-07-01) : Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival.

(2023-06-19) : Érezhető a fogásain hogy tanulta a masszázst de valószínű hogy ab ovo érzéke, tehetsége is van hozzá, a kettő egyvelegéből valóban egy nagyon kellemes lazító masszázs alakult ki. És nem csak kezeit használja jól hanem a melleit is:-) Célzottan is meg csak úgy...véletlenszerűen is...

nagyon jó: 2db
(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 7db
(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.