Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-09-03 01:44:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 119152 erotikus masszázs

Shearer a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon flottul ment, kiírta, hogy elérhető, 2 csörgés után felvette
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most nem autóval mentem, de ahogy láttam, temérdek parkoló volt a ház előtt. Bkv Puskás Stadion, onnan ember ritmus válogatja 5-10 perc séta, nekem 5 volt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A környék nagyon csendes, telhessen jó, a lakás nagyon jó, mindennel felszerelt, sok tusfürdő, Lara ki megy elő megnézni mindig, hogy tiszta-e a terep, diszkráció maximális!
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara a képeknek megfelelő, ugye odavan írva, hogy retusált képek, igen, az arca ici picit kerekebb, de gyönyörű. A teste az tökéletes(nekem) nem piszkafa, hanem Nő, én ezt szeretem, ugyanaz, mint a képeken. De ami nincs a képeken, az a mosolya! ami nem csak az arcán, hanem a szemében is látszik, és ez, ami megfog!
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119152 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119152 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 1191525. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 1191526. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 119152
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Egy órás programra mentem, ez volt épp adott. Igazából eléggé máshol jártak a gondolatain, nem sokat beszélgettünk(ezért elnézést is kértem tőle, és bánom, mert nagyon értelmes nő, az utólagos beszélgetésünk alapján). Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van. Az egész masszázs élmény isteni volt, elejétől a végéig! A vége felé a benyulások szokásos módon vannak, felpezsdíti az embert :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez az első beszámolóm, mert Lara az eső akire azt mondom, hógy huh! Az a helyzet, hogy még mindig a hatása alatt vagyok! Nem rég kezdtem ezt a dolgot, azóta voltam jó pár lánynál. Őszintén megmondom, hogy eddig sok jó élményem nem volt, se a kézi levezetés, se a francia terén, egyszerűen azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem tudok nagyon elmenni(pedig barátnővel sose volt ilyen probléma), vagy kell egy fél óra hozzá. Gondoltam, hogy ezt majd mondom Larának, de inkább mégse, gondoltam egy első "talit" mégse rontok el ezzel, meg amúgy is, na... Mivel első tali volt, nem nagyon fogdostam, csak úgy kíváncsi voltam a dolgokra(ezt már nagyon bánom, nagyon isteni teste van!), meg amúgy se vagyok gyorsan feloldódó típus. És akkor kérte, hogy fordulja meg, megfordultam... Elkezdte kényeztetni az akkor még alap állapotban lévő férfiasságomat. Kb 20 másodperc alatt elérte, hogy teljes fényében tündököljön. Finom kis franciával kezdte, azok a kis cuppogó hangok, amikor kiveszi a szájából isteni :) mindenesetre finoman kezdte, gondoltam oké, akkor most megint 20-30 percig próbálkozunk, amíg majd elmegyek... És mekkorát tévedtem! :D Lara különböző technikákat csinált, kézzel, szájjal, váltogatva figyelte a reakcióimat, és volt egy olyan, amitől a csillagokat láttam,, és ezt látta is, mert figyeli a reakcióidat, és kb fél perc alatt el tudtam volna menni. Na de ezt ugye nem engedte, és amikor már majdnem elmentem, abbahagyta, és mással folytatta. Isteni volt! Sokáig azért nem húztam így se, de olyat élveztem, mint már nagyon régen! Az egész testem beleremegett, ilyen már nagyon régen nem volt nálam, az igazi gerincig hatoló érzés. Hagyott kicsit lenyugodni, utnna még elkezdte kicsit simizni a combomat és a karomat, amit valami olyan frenetikusan jól csinált, és annyira jó érzés volt, hogy ha még lett volna fél óránk lehet azt mondom még egyszer csináljuk, hajrá :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Minden rendben volt, megbeszéltek szerint
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem ajánlom senkinek, mert csak magamnak akarom :D Viccet félretéve, ilyen mosolygós gyönyörű lánnyal, aki ért is hozzá, mindenki töltsön elegy órácskát minimum! Nem hiszem, hogy Lará-tól bárki is csalódottan távozna! Én utána egész nap csak mosolyogtam :) A tény, hogy maximálisan ajánlott! nem 100%, hanem 1000%(nekem)! Ha lesz még lehetőségem visszamenni hozzá, akkor 10 lóval se húznak vissza, az biztos, és aktívabb is leszek sok dologban :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-03 21:14:07
Ezer bocs, helyesen: bemutatta.
Ami pedig a külső bemutatását illeti, kerüld a már megszokott sablonos kifejezéseket, bőven elég, ha jól részletezetten megírod, amit láttál érintettél.

2023-09-03 17:42:09
Első Írásod tartalma, szerintem jól érthetően bemutata, mitől érezted jól magad.
A külső bemutatását legközelebb bővebben mutasd be, gyönyörű partnered megérdemli.
Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 16db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,