Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-03 01:44:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 119152 erotikus masszázs

Shearer a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon flottul ment, kiírta, hogy elérhető, 2 csörgés után felvette
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Most nem autóval mentem, de ahogy láttam, temérdek parkoló volt a ház előtt. Bkv Puskás Stadion, onnan ember ritmus válogatja 5-10 perc séta, nekem 5 volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környék nagyon csendes, telhessen jó, a lakás nagyon jó, mindennel felszerelt, sok tusfürdő, Lara ki megy elő megnézni mindig, hogy tiszta-e a terep, diszkráció maximális!
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara a képeknek megfelelő, ugye odavan írva, hogy retusált képek, igen, az arca ici picit kerekebb, de gyönyörű. A teste az tökéletes(nekem) nem piszkafa, hanem Nő, én ezt szeretem, ugyanaz, mint a képeken. De ami nincs a képeken, az a mosolya! ami nem csak az arcán, hanem a szemében is látszik, és ez, ami megfog!
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119152 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119152 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 1191525. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 1191526. LARA +36302172337 beszámoló 2023-09-03 12:44:09 erotikus masszázs 119152
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Egy órás programra mentem, ez volt épp adott. Igazából eléggé máshol jártak a gondolatain, nem sokat beszélgettünk(ezért elnézést is kértem tőle, és bánom, mert nagyon értelmes nő, az utólagos beszélgetésünk alapján). Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van. Az egész masszázs élmény isteni volt, elejétől a végéig! A vége felé a benyulások szokásos módon vannak, felpezsdíti az embert :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Ez az első beszámolóm, mert Lara az eső akire azt mondom, hógy huh! Az a helyzet, hogy még mindig a hatása alatt vagyok! Nem rég kezdtem ezt a dolgot, azóta voltam jó pár lánynál. Őszintén megmondom, hogy eddig sok jó élményem nem volt, se a kézi levezetés, se a francia terén, egyszerűen azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem tudok nagyon elmenni(pedig barátnővel sose volt ilyen probléma), vagy kell egy fél óra hozzá. Gondoltam, hogy ezt majd mondom Larának, de inkább mégse, gondoltam egy első "talit" mégse rontok el ezzel, meg amúgy is, na... Mivel első tali volt, nem nagyon fogdostam, csak úgy kíváncsi voltam a dolgokra(ezt már nagyon bánom, nagyon isteni teste van!), meg amúgy se vagyok gyorsan feloldódó típus. És akkor kérte, hogy fordulja meg, megfordultam... Elkezdte kényeztetni az akkor még alap állapotban lévő férfiasságomat. Kb 20 másodperc alatt elérte, hogy teljes fényében tündököljön. Finom kis franciával kezdte, azok a kis cuppogó hangok, amikor kiveszi a szájából isteni :) mindenesetre finoman kezdte, gondoltam oké, akkor most megint 20-30 percig próbálkozunk, amíg majd elmegyek... És mekkorát tévedtem! :D Lara különböző technikákat csinált, kézzel, szájjal, váltogatva figyelte a reakcióimat, és volt egy olyan, amitől a csillagokat láttam,, és ezt látta is, mert figyeli a reakcióidat, és kb fél perc alatt el tudtam volna menni. Na de ezt ugye nem engedte, és amikor már majdnem elmentem, abbahagyta, és mással folytatta. Isteni volt! Sokáig azért nem húztam így se, de olyat élveztem, mint már nagyon régen! Az egész testem beleremegett, ilyen már nagyon régen nem volt nálam, az igazi gerincig hatoló érzés. Hagyott kicsit lenyugodni, utnna még elkezdte kicsit simizni a combomat és a karomat, amit valami olyan frenetikusan jól csinált, és annyira jó érzés volt, hogy ha még lett volna fél óránk lehet azt mondom még egyszer csináljuk, hajrá :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden rendben volt, megbeszéltek szerint
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem ajánlom senkinek, mert csak magamnak akarom :D Viccet félretéve, ilyen mosolygós gyönyörű lánnyal, aki ért is hozzá, mindenki töltsön elegy órácskát minimum! Nem hiszem, hogy Lará-tól bárki is csalódottan távozna! Én utána egész nap csak mosolyogtam :) A tény, hogy maximálisan ajánlott! nem 100%, hanem 1000%(nekem)! Ha lesz még lehetőségem visszamenni hozzá, akkor 10 lóval se húznak vissza, az biztos, és aktívabb is leszek sok dologban :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-03 21:14:07
Ezer bocs, helyesen: bemutatta.
Ami pedig a külső bemutatását illeti, kerüld a már megszokott sablonos kifejezéseket, bőven elég, ha jól részletezetten megírod, amit láttál érintettél.

2023-09-03 17:42:09
Első Írásod tartalma, szerintem jól érthetően bemutata, mitől érezted jól magad.
A külső bemutatását legközelebb bővebben mutasd be, gyönyörű partnered megérdemli.
Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

felejthetetlen: 4db
(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

(2023-07-01) : Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival.

(2023-06-19) : Érezhető a fogásain hogy tanulta a masszázst de valószínű hogy ab ovo érzéke, tehetsége is van hozzá, a kettő egyvelegéből valóban egy nagyon kellemes lazító masszázs alakult ki. És nem csak kezeit használja jól hanem a melleit is:-) Célzottan is meg csak úgy...véletlenszerűen is...

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 6db
(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.