Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-08-03 16:43:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 118887 erotikus masszázs

brokkoli a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
fergeteges humor
Egyeztetés
Itt az oldalon egyeztettünk, telefonon nem is beszéltünk. Vtr volt, egy-két üzenet váltással, gyors volt, közvetlen.
Megközelítés
A stadionok és a hungária krt. között. Fizetős lehet a parkolás, de úgy láttam elégg sok hely volt, én bkk-val voltam és gyalog. A cím pontos.
Helyszín
Egy kicsit régebbi ház, de a lakás fel van újítva. Sok, sok tusfürdő. A szobában kellemes félhomály, van masszázságy illetve matrac is. A matrac mellett a falon tükör, néha élveztem, amikor L a lábam közé kuporodva szopott és oldalról legalább olyan jó volt a látvány.
LARA külseje
zt kapjátok, amit láttok. Lara nem egy filigrán hölgy, elméletileg nem az esetem, de ez most egy percig sem zavart. Igen, elvesztem a mosolyában. Az mindentudó, elnéző mosoly. Ez élőben is működik és ráadásul egy 20 éves lánytól, szóval naggyon érdekes mix. A másik kiemelkedő adottsága a hölgynek a puncija. Egy vékony kis csík, semmi más. Visszahúzódó, romlatlan, szűzies, olyan, mintha még a start állapotban lenne.
Egyébként Lara egész teste, mint egy nektarin. Csupasz, kemény, sima. Masszírozni való.
Egy kínai lányra emlékeztet, mind a teste, mind a szépséges arca miatt. Csak ő sokkal kedvesebb és egy kicsit sem perverz.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118887 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118887 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-08-03 18:12:06 erotikus masszázs 1188875. LARA +36302172337 beszámoló 2023-08-03 18:12:06 erotikus masszázs 1188876. LARA +36302172337 beszámoló 2023-08-03 18:12:06 erotikus masszázs 118887
Erotikus masszázs
A masszázsra a végén került sor, amikor már mindenki boldog volt és mosolygós. A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást, már csak pár perc volt hátra, nem bírtam betelni vele, a hasára fektettem és megmasszíroztam én is, ami igazából abból állt, hogy magamnak okoztam izgalmat azzal, hogy a bekrémezett fenekét, hátát simítottam erősen fel és le, amikor pedig már másodszor tévedt oldlaról a cicikre a kezem L azonnal megemelte a felső testét és felkínálta fogásra a ciciket, amit természetesen nem utasítottam el, így közben ismét merev lettem, nehéz volt leállítani a hullámokat, ej jó lett volna még fél óra...
Levezetés
Állva ismerkedtünk, puszilgattuk egymást, simogattuk egymást, rámarkoltam a fenekére, majd magamnak háttal fordítottam, belecsókoltam a nyakába, belenyaltam egy kicsit a fülébe, miközben fogtam a cicijét. A matrac felé vettük az irányt és ott folytattuk, ahol állva elkezdtük, de itt már az arcát, a gyönyörű ajkait is megérintettem. Lara halk kis izgató hangokat produkált közben, néha kicsit feelnevetett, mosolygott, de annyi rutinja volt már a fiatalkori szerelmeimmel ellentétben, hogy az egyik keze végig a farkamat izgatta, akár akartam, akár nem. Többnyire azért jól esett. Az én ujjaim is eljutottak Lara kis csíkjához ott lenn és nem tudtam neki ellenállni, birtokba vettem a nyelvemmel is. Lassan és kitartóan ügyködtem, talán sikerült egy kis örömöt okoznom.
Erre jött L válasza. Oldalról támadta a farkamat, ami nagyon ideális volt, mert így tökéletesen lehett látni, amikor a szépséges arcocskába tövig szalad a barátom. De egy kicsit előre szaladtam az időben, mert ahogy én is úgy Lara is nagyon slow módban tevékenykedett. Puszilgatott, körbe simogatta, a golyókkal játszott, megnyaloggatta, nyálhidat képzett és csak utána engedte tövig csusszanni a farkamat a szájába. De aztán sokszor. Nagyon klasszul és változatosan csinálta. Aztán ugyanezt szemből. Legközelebb többször fogom kérni, hogy nézzen közben rám, hiszen ezért jöttem :)) Hogy a szemébe nézzek :)) Az már szinte mellékes, hogy közben a farkam is a szájában van :))
Mivel ilyenkor egy kicsit unatkozik a kezem, ezért átmentünk 69-be, de ebből a pózból L nagyon diplomatikusan egy idő után kihátrált, lehet, hogy még érzékeny volt lent, de lehet h inkább az én kényeztetésemre akart koncentrálni. Szóval ismét szólóban kezdett játszani rajtam. Meglehetősen merev voltam lent, akkor már legalább 50 perce állta a farkam és a lgkülönbözőbb izgalmakat éltem át. Az elején jeleztem neki h franciától a legritkább esetben tudok elmenni, ezért megtettem az előkészületeket a finishez: félig felültem miközben L szopta a farkamat. Miután innen is kigyönyörködtem magamat és szétsimogattam a mellét illetve a hátát, felhúztam a fejét magamhoz. Erről nem írtam, de Lara nagyon lassan adta oda a száját, a számnak. Az elején apró kis érintésekkel, majd puszikkal találkoztunk, de voltak olyan pillanatok, amikor szerencsére ő is úgy gondolta, hogy itt csók kell. Nem beszéltünk róla, gondolom ez szimpátia alapú nála. A lényeg a lényeg, hogy miközben csókolóztunk, egymás nyakát, fülét csókolgattuk és lihegtünk halkan egymás fülébe L vette a lapot és a jobb kezével lágyan verte a farkamat. Nem tudom, hogy direkt csinálta-e, de egy kicsit elhúzta a dolgot. A szívem szerint már régen rágyorsítottam volna és megadtam volna a végső lökést, de nem akartam kivonni az irányítást a kezéből (szó szerint) ezért csak nonverbális jelekkel próbáltam utalgatni, hogy nosza drága, fejezd be a bácsit. Ilyenkor azért fennáll a veszély, hogy átbillenek egy ponton és utána már kínkeservesen jön össze a dolog. Szerencsére idáig nem jutottunk el, csak odáig, hogy már remegtem, mint a kocsonya, ő pedig kínzott. Annyit bírtam csak mondani: kegyelmezz!
Fröcsköltem rendesen.
Lara hozta a papírtörlőt és letakarított. Aztán beszélgettünk és közben jött a fent leírt masszázs.
Elszámolás
A végén kérdeztem tőle h mivel tartozok. A másfél órát számolta fel, amim ha jól tudom itt is ki van írva ebből jött egy kis kedvezmény a vtr miatt. Röhögtünk rajta, hogy kifejezetten olyan volt a hangulat, amikor mindkét fél képes ezt a kis apróságot elfelejteni, már előfordult mindkettőnkkel.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy nagyszerű szolgáltatót és nagyszerű embert ismertem meg Lara személyében. Kedves, kifinomult, előzékeny, vendég centrikus, de szenvedélyes, robbanékony. A puncija és az arca tizenéves, de a szexuális érettsége és a stílusa harmincas, szóval nem sok ennél jobb kombót tudok elképzelni. Vicces, határozott, okos, de egy kicsit még szertelen és fiatal. A saját bevallása szerint is volt már itt rosszabb időszaka is, most olyan a magánélete, hogy nagyon egyben van. Élvezi a munkáját és ez nekem nagyon fontos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-05 12:31:37
nagyon jó beszámolót írtál, és látom, a besorolás is a helyére került.
Köszi, hogy megírtad, nekem sokat segít. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-08-04 18:54:37
Nem csak a "szolgáltató,az ember" a beszid is nagydzerű lett. Gratula nektek.

2023-08-04 14:31:19
Igazán élvezetes, élményekben gazdag beszámolót írtál

2023-08-03 20:01:39
Ahogy az a hangvételből is érezhető ez egy Felejthetetlen beszámoló, csak valami itt nem működik a besorolásnál
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

felejthetetlen: 3db
(2023-07-01) : Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival.

(2023-06-19) : Érezhető a fogásain hogy tanulta a masszázst de valószínű hogy ab ovo érzéke, tehetsége is van hozzá, a kettő egyvelegéből valóban egy nagyon kellemes lazító masszázs alakult ki. És nem csak kezeit használja jól hanem a melleit is:-) Célzottan is meg csak úgy...véletlenszerűen is...

(2023-01-05) : We started with the massage this time since I only had one hour. I laid down on my stomach and she started on my back, working my shoulders and neck before moving downward to the lower back and legs.

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 7db
(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.