Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Léna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-11 10:54:12



IndexJobbra szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Oh, most olvastam csak a beszámolót, nem vártam, kicsit meg is lepett, igazán diszkrét. Valóban nem pornós, de nálam nincs pornó, van helyette egy remélem tényleg mindkettőnk számára felejthetetlen randi, köszönöm szépen és az élményt is !

Beszámoló Léna +36707894641 121757 szexpartner

IndexJobbra a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Léna hirdetővel
csodás haj
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Piros oldalon jelent meg előbb a hirdetése, még Adriana néven. Első próbálkozásra sikerült elérni telefonon. Kedves, mélyen búgó hangja volt, tájékoztatott mindenről amit érdemes volt tudni, pár órával későbbre beszéltük le a találkát.
Megközelítés
XIII. kerület, de viszonylag könnyen megközelíthető rész. A házszám becsapós, mert a több épületből álló társasház utolsó épülete volt a befutó pontosítást követően, oda meg kellett még pár percet sétálni parkolás után.
Helyszín
Emeleti lakásban fogadott Léna, az otthonos berendezések láttán egyértelmű volt ez a saját lakása, nem pedig a célnak kialakított zug. Ettől kicsit közvetlenebb, jól sikerült randis érzések fogtak el, mint amikor a lány felhív a lakására “egy kávéra” a randevú végén.
A lakás maga ízlésesen berendezett, jól tükrözik Léna személyiségét az apró dekorációs megoldások.
Léna külseje
Léna arca karakteres, de a nőies szépség értelmében. A képei jól visszadják az alakját, és a valóság is ezzel egyezett meg. Egy sejtelmes fekete kosztümben fogadott, ami láttatni engedte formás idomait. A látvány és a kedves fogadtatás egyből heves szívdobogást váltott ki belőlem. Megkérdezte hogyan utaztam, milyen a napom, ilyen jégtörő small talk, de alapból fesztelen volt a kommunikáció köztünk így nem volt szükség felvezető körökre.
1. Léna +36707894641 beszámoló Budapest 121757 erotikus masszázs
3. Léna +36707894641 beszámoló Budapest 121757 erotikus masszázs4. Léna +36707894641 beszámoló 2024-06-11 15:08:37 erotikus masszázs 1217575. Léna +36707894641 beszámoló 2024-06-11 15:08:37 erotikus masszázs 1217576. Léna +36707894641 beszámoló 2024-06-11 15:08:37 erotikus masszázs 121757
Action
Első találkozásnál szeretem a hálám jelét jelképezni hivatott virágcsokrot előre odaadni, hogy ne pénzes kézzel fogdossam össze magunkat. Ezt diszkréten egy szekrényre helyeztem el. További szó nem is esett róla, a távozásomkor is ott volt még, nem nyúlt hozzá.
Indulás előtt alapos fürdéssel készültem a randira, de egy frissítő zuhanyzást szerettem volna megejteni a higiénia jegyében, ehhez egy friss törülközőt kaptam majd a fürdőszoba irányába navigált. Tiszta fürdőszoba, jó minőségű tusfürdő, száraz kilépő. Többet nem is kívánhatnék.
Mikor visszatértem a hálószobába, Léna már fekve invitált maga mellé és megkért, masszírozzam meg.
Meglepett, de tetszett a felkérés táncra, szívesen belefogtam a felfedező kalandba. Léna teste nagyon szép formákkal megáldott, látszik munkája van benne. Bőre fehér, puha, illatos. Amíg egy kis kencével átmasszíroztam a testét, folytattuk a beszélgetést élethelyzetekről, élményekről. Csak magamat tudom ismételni, igazán randis-barátnős hangulata volt ennek, ahol nem esünk egymásnak egyből, pár ismerkedős kört megteszünk előbb, de a háttérben már ott húzódik egy szexuális töltet, aminek mindketten várjuk már a kiteljesedését. Ezen dolgoztam is apránként el-eltévedő ujjakkal, kézmozdulatokkal, amik Léna mondatait is megakasztották, míg végül a beszéd átadta helyét a sóhajoknak. Ekkor a határa fordult és a lába közé invitált. Szájjal és kézzel is kényeztettem, ennek pedig a hatása gyönyörűen kiült az arcára. Közben másik kezem felfedezte a szép formás cicijeit. Bár jelenlegi formájukat már egy kis segítséggel érték el, szépségük értékéből ez nem volt le semmit. Igyekezetem bőséges nedvesedéssel és remegő combokkal díjazta Léna, majd átvette a kezdeményezést. Először egy finoman indított, de jó száj technikával kivitelezett franciával hozott teljes harckészültségbe, majd gumi felhelyezését követően magába fogadott. Szenvedélyes, intenzív volt a szeánszunk, de megkért, ezt ne ecseteljem utólag túlzott részletességgel. Ezt tiszteletben tartva azzal zárnám sorsom, hogy nagy élvezéssel fejeztem be, hozzámbújva hagyott lenyugodni. Ezt követően itallal kínált és elkísért a zuhanyba.
Elszámolás
Léna programja számomra teljesen ideális volt, extrát nem vettem igénybe, de nem is kérdeztem, hogy lenne-e. Amiket a telefonban megbeszéltünk azt maximálisan teljesítette, nem maradt bennem hiányérzet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében egy nagyon közvetlen, érzéki élményben volt részem egy láthatóan rendkívül magas érzelmi intelligenciával rendelkező Nővel, aki céltudatos, tudja mit szeretne, de közben maximálisan partner a randink idején. Ez most nem egy vad, pornós élmény volt, de az egy órában kialakult kémiánk alapján ezt nem is vártam volna. Számomra ez egy rendkívül pozitív élményként megvalósult randi volt.
Webmesteri megjegyzés
Az atis76 regisztrációt töröljed, különben a jövőben nem teszünk ki tőled beszámolót.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Léna szexpartner beszámolójáról


2024-06-12 09:12:45
Hát ez inkább olyan latin bulizós randi volt. Nem egy döngetős pornós jellegű valami. Vagy a részletekben volt a lényeg amit nem volt szabad megírni?

2024-06-12 07:10:35
Finom írás, finom hölgyről, igazán figyelem felkeltő módon. Nagyrabecsülés a résztvevőknek!

2024-06-11 22:59:50
Ritkán írsz, de akkor jól. Jelen beszámolód is kellő részletességgel mutatta be a Lénával eltöltött órát, kellemes olvasmány, hasznos is, lévén a Hölgy első beszije, köszi szépen....

2024-06-11 21:05:03
Fantasztikus. Gratulálok és egészségedre.

2024-06-11 17:51:22
Részletes és pontos a kép. Finoman részlet gazdag, de inkább az erotikus irányból.
Mutasd mindet

FunkciókLéna legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.