Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Léna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-11 21:02:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Léna +36705363123 119846 erotikus masszázs

g4b0rg4b0r a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Léna hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt kora délutáni időpontot kértem és kaptam Lénához, akit pár hete vettem észre az új hirdetők között. Az oldalon 'most csörgess' felveszem segédletnek megfelelően jött a zöld jelzés mint utóbb kiderült az operátortól. A hölgy kedvesen elmondta a részleteket, közben autóval gurulni kezdtem a megadott ismerős címre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 'Kondorosi' lakópark egyik a Fehérváritól távolabb eső lépcsőháza. Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Szabad és ingyenes parkoló a környéken azért akad. Ezúttal sem volt másként, egy közeli utcában álltam meg, hogy gyalogoljak kicsit és kiszellőztessem a fejem. Korábban érkeztem pár perccel, de nem várattak. Azonnal bebocsátást nyertem és lifteztem a megadott emeletre és mentem az ajtóshoz a hatosok jegyében.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Belépve a lakásba, nappalis konyhás kicsi előtér fogadott. Léna az ajtó mögé bújt és szinte rögtön kérdezte, hogy masszázsra jöttem e. Mint megtudtam a röpke hónapja alatt már volt, aki csak úgy 'beesett' rossz helyre csöngetett, de a 'jóba' csöppent. Illetve amíg lekabátoltam és nevettem egyet elmesélte a kolleginájától hallott sztorit, mert ennek az ellenkezője is megtörtént nem olyan rég. Valaki másik lépcsőházba csöngetett be 'ugyanoda' sex-éhesen. Örömmel konstatáltuk, hogy a megfelelő ingatlanban és éppen jó helyen és kezekben kerültem. Közben levettem a cipőm. Egy másik pár félcipő jelezte, hogy több szolgáltató is ügyködik a helyen. Később a zuhanyzásom közben hallottam markánsan megnyilvánulni a cipő vélhető tulaját.
Léna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Léna bár arckitakarással hirdet, ez inkább a diszkréció miatt lehet. Bájos, ugyan nem klasszikus szépség a húszas évei közepén járó fiatal leányzó élénk olíva zöld színű szemekkel. Amíg várt rám az előtérben, csábos apró mosoly kúszott föl a szája szélére. Az adatlapja alapján és mivel a képek nagyobb része nem retusált a helyszínen is alkatra formás, de csak a magas sarkú miatt nem alacsony hölgy invitált beljebb. Szőkésbarna hosszú hajához jól illet a rózsaszín hálóing, amin itt ott átsejlett a fekete bugyi melltartó páros. Ekkor bevillant hogy kérhettem volna tőle valami leggings-et, vagy sportosabb fehérneműt is, de ez ugye akkorra már átment off-topic-ba. A tetthelyre érkezve még harsány voltam, és valamennyire még a munkából is hozott hangon nyilvánulgattam meg. Léna halkabbra váltott, kérdezgetett én pedig lekövettem mondhatni hangnemet váltottam, megérkeztem. Levetkőztem miközben small-talk-ként csacsogtunk pár felületes aznapi sztorit. A kezembe nyomott egy puha törölközőt és lecsekkolta a fürdőt, ami szabad volt. Én pedig két pillanattal és lépéssel odébb már a tus alatt álltam. A fürdő teljesen átlagos, DM választékkal jól meglocsolt.
1. Léna +36705363123 beszámoló Budapest 119846 erotikus masszázs
3. Léna +36705363123 beszámoló Budapest 119846 erotikus masszázs4. Léna +36705363123 beszámoló 2023-11-13 09:53:45 erotikus masszázs 1198465. Léna +36705363123 beszámoló 2023-11-13 09:53:45 erotikus masszázs 1198466. Léna +36705363123 beszámoló 2023-11-13 09:53:45 erotikus masszázs 119846
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Felfrissülve visszatérvén Léna az ágy szélén ült, még nem öltözött át. Egyszerűen megkérdezte, hogy zenét kérek e, és van e bármi preferenciám. Mivel megérkezésem után már chill-esedtem valamennyit és Lénában is van egyfajta visszafogottság így ez ott el is dőlt. A megérkező lágy zenére odalépett hozzám és a közöttünk meglévő szimpátia miatt csókkal indított. Puhán, jól csókol. Nem spórolósan: hosszan, gazdagon. Közben markoltam a fenekét, combját amik pont kézbeillő darabok. Egyébként is a sportos múlt miatt nagyon kerek és izmos, feszes mindene. Combok ugyanez. Hasvonala lapos, a medence körül nagyon szépen ívelt. Nem gyúrógépes. Mellek 10/10, gyárilag gyönyörűek. Kerekded, közepes méretűek de rugalmasak, közepes udvarral és mellbimbóval. Kelyhe telt, kis szeméremajkakkal. Jó gazdaként megelégedettséggel tekintettem a dombokra és völgyekre ahogy bejártam az egész terepet. Állva mögé kerültem két pontért és nyaltam faltam nyakát, fülét, száját ahol értem. Majd simogatni kezdtem jól reagáló, nedvesedő kelyhét. Hirtelen megfordult és levitt a tatami nem lévén az ágyra és franciázni kezdett. Ez nem tudom mennyi pontot ért, de mivel két-váll-közeli helyzet keletkezett, amúgy is megnyerte a mérkőzést. De ne szaladjunk ennyire előre, mert különböző technikákat alkalmazott rajtam, záporoztak az értékes akció pontok, nyelvével vitte be ezeket. Néha lentebb váltott, majd visszatért és mélyebben bevett, ha nem mélyen akkor nyelve hegyével húzott fel egyre jobban. Kezével hol a karomat hol a combomat szorította erősen. Elfogyott a levegőm, ekkor kértem időt. vagyis kértem tőle, hogy csúszka masszázzsal folytassuk a 'küzdelmet'. Az előkészített olajból gazdagon felvittem, olajcserével felérő adagot kentem szemből fel Léna minden feszes porcikájára. Léna csúszka masszázsa amúgy egy lassabb fordulatszámon pörgő és kisebb amplitudós, szájjal ide is oda is visszajárós fajta kemény viszkozitású olajos masszázs, robbanó motorokhoz ajánlással. Kértem, hogy had kenjem be a hátát és a fenekét is, hogy így megfordulva háttal csúszkáljon rajtam. Ebben a pozitúrában a gyönyörű melleit markoltam és forrón, nedvesen lüktető kelyhét simogattam, míg ő a 'kaszáló' csípőjével izgatott.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Majd egyszer csak megpördült és újra szájába vett és már nem is engedett ki. Valamit gagyarászhattam, hogy mindjárt elsülök, de ő nyelve hegyével ütemesen izgatott és mire kinyögtem addigra észrevétlen már elengedett. Méreteset élveztem az utódok pedig szerte szét landoltak. NFVSZ elérhető extrában, nálam ezúttal ez nem játszott, így a papírtörlős takarítás következett. Ezután jöhetett a pörgetés, vagyis testhelyzet csere, de a föntebb részletezettek miatt ezúttal nem a 'passzív'itás miatt. Persze szerettem volna még a jól bevált Nort face-es mintára ''never stop exploring'' hozzátenni a mérkőzéshez én is és legalább pár szépségtapaszt elhelyezni Léna olajos forró testén. Így egy egyszerű fogással fejemet lábai közé fúrtam és nyelvvel, némi kézi rásegítéssel Léna kelyhét kényeztettem. Halkan, visszafogottan élvezett. Még lecsillapodás közben mosolyok között többször megszorította az ujjam, mint ahogy a sportoló a gyakorlata után a terem négy sarka felé szalutál, nagyon határozottan, erősen rá szorított. Az extrán erotikus sportélmény extra megkoronázása volt ez nekem. Egyfajta névjegy köszönöm. A 'masszázsocska' lényegében ezután következett. Felkúsztam hozzá, halkan belesúgtam a fülébe hogy megfordulhatok-e és a hátamra kértem tőle kezelését. Mikor felkelt és megkérdezte, hogy krémet kérek, vagy olajat, addigra ismét a hátamon voltam és az 'olaj előbb bejött'-tel megtoldva a lábak átnyomkodását kértem végül tőle. A masszázs érdemi része a combfeszítőre és a belső combokra korlátozódott, mert innen sajnos már csak a fürdőbe vezethetett tovább az út. Bár újra felajzott, de Léna meredezni kezdő szerszámomat más irányba tette. Ekkor együttlétünk alatt először a mobiljára nézett és mivel sajnos szinte majdnem a teljes idő elröpült, ezt tudtomra is adta, így törölközővel a kézben baktattam az olajat leszedni és valamelyest lenyugodni. Megkérdezte, hogy egy pohár vizet hozhat-e, persze kértem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budapesti viszonylatban az átlagnál kedvezőbb ár. A szeánsz előtt az asztalra letéve rendeztem. Többször nem jött szóba. NFVSZ extrában elérhető nála, nem beszéltünk róla, így nem éltem vele. Talán egy átfogóbb masszázzsal együtt igénybe veszem legközelebb.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Feltöltődve, jóleső érzésekkel és fülledt gondolatokkal jöttem el. Léna kedvességével, nyugodtságával és visszafogottságával kiszakított a napi pörgésből hacsak egy órácskára is. Ahogy egy másik helyen, 'amit szeretek' részében írja, nyugodtan rábíztam magam és a becsesebb testrészem is. Amit bőven nem bántam meg. Viszont mivel közben alakult minden spontán, magáról a programjáról vagy a masszázsáról nem tudok érdemben nyilatkozni. Barátnő feeling-ből egyértelmű jeles és a tapasztaltabb fiatal lány vonalon sokat kaptam tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Léna erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-05 05:50:43
Lénáról az első publikálás volt novemberbe. Kellemes episztola, tartalmas, informatív, fejeztetek kicsit lazán kezeli, technika kelléke (címkék, pontozás, csokor) ok. Szép leírás Léna alakjáról és a történésről. Elsőrangú írás és ajánlás!

2023-12-05 19:56:44
Első Óda. Ezt jól elkészítetted kedvesed ről, tetszett nekem.

2023-11-16 05:49:52
Kellően informatív, jól megírt írás.

2023-11-13 16:20:47
Teljesen figyelmen kívül hagytad a beszi tagolását, de ha egyben olvasom a szöveget, akkor jó hangulatú és informatív írás. Egyedül a robbanómotoros részt éreztem öncélúnak kicsit. Köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet