Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Léda  beszámolója
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Léda

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-14 16:20:21



Yosarian szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Léda +36707308072 121797 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Léda hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Szeretem a Budai oldalt, szeretem az itt tevékenykedő lányokat is. Nem szeretem az értékes én időmet a közlekedéssel eltölteni, ezért ha tehetem inkább a hozzám közeli randihelyek közül választok. Léda kezelője pont megfelel ezeknek a kritériumoknak, ezért próbából rácsörögtem. Léda nem itt hirdet, ha többet akarsz róla megtudni, sajnos a konkurens oldalt kell felkeresned. Először nem értem el, majd másodszor sem, viszont amikor már lemondtam volna a randiról felvette. Lédával már találkoztam, nem is oly régen egy kolleganő mutatott be neki. Már akkor felfigyeltem rá, később be is került kedvenceim közé. Szóval láttuk már egymást élőben, most csak annyit kérdeztem, tud-e fogadni egy órán belül. Általában nem sok esély van az ilyen random taliknak, de most szerencsém volt, tudott fogadni, úgyhogy elkezdtem készülődni. Ja és még a telefon beszélgetés során elmondta, mi az ami történhet az egy órás randi során és annak mennyi a tiszteletdíja. Címet már ismertem, kaputelefon kódját megkaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Léda ,,szeretet kuckója" optimális helyen van, mind tömegközlekedés, mind autós megközelítés szempontjából. Kőhajításnyira a Déli Pályaudvartól, de a közeli főútvonalon is gazdag a választék a tömeggel közlekedők számára. Ezek megállói ráadásul minimális sétányira vannak a keresett címtől. Az autóval érkezőknek érdemes plussz perceket bekalkulálni a parkolás miatt, de szerencsés esetben akár a ház előtt is találsz helyet. Akinek ez számít, sok egyéb cég van a házban, úgyhogy senkinek fel se tünsz a lakásig eljutásod során.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi többemeletes tipikus budai ház a múlt század közepéből. A kapukód ismeretében néhány határozott lépés után elérhetjük a felvonót, amit nem zongora szállításra tervezték, de két ember simán elfér. Érdemes használni, hacsak nem szereted a kihívásokat. A lift használata mellett szól egy nagyon fontos érv, hogy miután a megfelelő emeletre érsz, már csak karnyújtásnyira, veled szemben van a rendelő ajtaja. Tágas, négyzet alakú előszobaba lépsz, innen nyílnak a kezelők, a fürdő és a konyha. Már itt is hangulatos félhomály, halk zenei aláfestéssel. A fürdőszoba tágas, kádas zuhanyzós, sokféle tusfürdővel, előtte száraz kilépővel. A mosdó a kedvencem, kicsit olyan barok stílusú, hatalmas egybeépített tükörrel, körbe fénnyel. Nagy pakolós résszel, ahol amit nem találsz, arra nincs is szükség. Szájvízből kétféle is eldobható pohárkákkal, férfi dezodorok, stb. Léda szobája a bejárattól szemben volt, hangulatosan berendezett, elegendő méretű. A falon nagyméretű keleti szinbólum, földön a nagyméretű matrac fejtámasszal a végében. Tároló szekrény, néhány kisebb asztal, amire még emlékszem. Amerre a lakásban megfordultam mindenhol rend és tisztaság. Zavaró körülmények nem voltak, csend és nyugalom viszont maximálisan.
Léda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lédáról jelenleg 4db amatőr kép látható, amik a valóságot is megtapasztalva biztos, hogy nemrég készülhettek és csalódás mentesek. Léda magas, egzotikus szépség, nem az a zörgő csontú, tápos típus. Teste buján nőies, arányosan magasságával, minden a helyén.
Nagyon formás, rugalmas saját cicik. érzéki nyak, gyönyörű barna szemek, dús barna haj, érzéki ajkak. Szép hosszú combok, formás popsi, selymes bőr. Arca enyhén karakteres, nekem tetsző, mediterrán típusú, dús barna hajkoronával, amit ottlétem alatt kibontva viselt. Habitusa kedves, érdeklődő, a lehetőségeken belül alkalmazkodó. Kora abszolút megfelel a honlapján megadottnak(35+). Ami szerintem szintén fontos, meg van az a kisugárzása, amitől férfinak érezheted magad. Vállal négykezes programot is barátnőjével, amiben előfordulnak leszbikus elemek is, tudhadtam meg Lédától ottlétem alatt.Léda 707308072  Yosarian beszámolója
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Még telefonos egyeztetésünk során rákérdeztem min zajlik a terápia. Matrac és masszázspad között lehetett választani, én az elsőt kértem Léda azt készítette elő számunkra. Léda az egyik képén látható piros melltartó-bugyi-harisnyakötő-harisnya szerelésben fogadott. Szolizott bőre még jobban kihangsúlyozta ezt a szexi látványt. A fürdőből visszatérve még rajta volt ez a szerelés, de gyengéden átölelve megkértem, hogy legalább a melltartót vegye le, míg masszíroz. Mosolyogva eleget tett kérésemnek, majd hassal a matracra invitált. Hogyan szeretném, kérdezi Léda, erre azt kértem, hogy ismerkedősen, röviden, mivel időnk elég kurta. Kicsit meglepődik, de nem bánja, talán a barinőjétől már hallott rólam. Egy szeretet masszázs? Pont erre gondoltam, miközben kiterültem mint döglött béka a harmadik teherautó után. Léda kevés olajat pumpált tenyerébe majd egészen finoman inkább simogatni, mint masszírozni kezdte agg, gyarló testem. Két lábam között térdelt, keblei folyamatosan szimbiózisban voltak hátsó testrészeimmel. Egy kis párnaszerű volt a fejem alatt, kényelmes testhelyzet, kellemes érzések, lejjebb haladva már erotikus jelzésekkel tarkítva. Rálátásom volt egy nagyobb faliórára, de Léda megnyugtatott, marad idő a léhaságra is. És valóban, kb 15 perc elteltével, mikor már a zacsi is kapott a szeretetből, vendéglátóm fordulásra bíztatott. Ja, hogy egy kicsit fényezzem is magam, Léda megdicsért, milyen fiatalos a bőröm a koromhoz képest..., én meg cserébe a melleit istenítettem.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Közben Léda vízzel is megkinált, ami roppant jól esett. Közben megtudtam, hogy ő nagyon vágja és szereti is vendégeit lingam masszázzsal az őrületbe kergetni. Habár honlapján valóban lingam a főfogás, de már a telón is tisztáztuk, hogy szimpátia alapján előfordulhat némi kölcsönösség, amit ki nem hagynék ha rajtam múlik. Rákérdeztem újra, fogadóképes-e most egy ilyen bujálkodásra. Megint elmosolyodott, levette a bugyiját, majd a combfixet is. A látvány hatására megittam maradék vizemet is, átöleltem Lédát, szájára puszit leheltem. A következő pillanatban hanyatt feküdt a matracon, iszonyat jól mutatott ebben a pózban is. Mellé feküdtem, csókoltam nyakát, majd egyre lejjebb, kezemmel kebleit masszíroztam.
Szép lassan szerettem volna kiélvezni gyönyörű testét, nem kapkodok. Időnként csak a combjait, a puncit csak alig érintve, majd vissza kebleihez, egy-egy puszi a szájra. Becsukott szemmel fogadta ténykedésem, talán még jól is esett neki. Aztán vissza a puncihoz, egy kis olaj segítségével közelebbi kapcsolatba kerültem nőiességéhez, ami néhány dicsérő szóval együtt már kicsit sem volt száraz. Közben farkam is feltámadt, úgy hejezkedtem, hogy Léda elérje, így ment egy darabig a tandem petting. Akár már el is tudtam volna menni, de a franciás kényeztetést ki nem hagytam volna Lédánál sem. Imádtam a punciját, hálásan reagált én meg rohadtul élveztem. Sajnos az óra még mindig ott volt, láttam mennyi van még.
Most én feküdtem hanyatt, párna fej alá, farkam Léda kezei között. Kicsit még sikosított a szerszámon, a lábaim közé térdelt, majd belekezdett egy nem mindennapi farok masszázsba, amit méltán nevezhetünk Lingam masszázsnak is akár. Kicsit már szorított az idő, én sem fogtam vissza magam, Léda is már kivégzésemet szorgalmazta, hatalmasat élveztem, főleg a tenyerébe. Én egy kicsit elhagytam a gazda testét. Mikor földet értem, Léda újra a lábaim közt volt és nagyon kedvesen cirógatta mellkasom, miközben még beszélgettünk kicsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rákérdeztem, hogy rendezzem-e, nem kellett, így hát a végén tettem vázába. Extráról nincs tudomásom, legközelebb rákérdezek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Ahhoz képest, hogy Léda csak néhány hónapja szinesíti a masszőzlányok táborát semmi hiányérzetem nem volt. A négykezesre alkalomadtán azért kiváncsi lennék. Kellemes érzésekkel távoztam, talán ez a kis beszi is magyarázat lehet erre. Ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Léda erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet