Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Kriszta

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-25 22:37:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kriszta +36304842558 118808 szexpartner

Kraxs a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Kriszta hirdetővel
kifogyhatatlan erotikus ruhatár
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR-en próbálkoztam már múlt héten, nem volt egyszerű a beosztása miatt, ráadásul nekem is közbejött valami akkor, de végül csak sikerült összehozni.
Megközelítés
Villamosokhoz közeli tetthely, de a parkolást nem igazán tudom ajánlani, helyre tényleg vadászni kell. Egyébként egy kis telefonos útbaigazítással megtalálható a színhely.
Helyszín
A lakás egy régi, de felújított házban található, a lakás is szépen felújított. A baszoba nem túl nagy, egy franciaággyal és minimális bútorzattal, de a célnak megfelelő. Sajnos az ágy kissé nyikorgós, de voltam már kiábrándítóbbon is. A fürdőszoba is hasonlóan (megfelelő) méretű, a zuhanyzóban viszont kényelmesen el lehet férni, van néhány tusfürdő és szájvíz. Külön kilépőt is kaptam, plusz egy-egy előtte-utána törülközőt is.
Egyébként más is rendel a lakásban, volt szerencsém találkozni egy vendégcipővel (nyilván ő is az enyémmel), de ennél indiszkrétebb szituáció nem fordul(hatott) elő.
Kriszta külseje
A képeken természetesen látszik, hogy művészien beállított, retusált képek, de a hölgy alkata visszaköszön élőben. Kriszta életkora nagyjából egyezhet a közölttel, az arckitakarás a diszkréció miatt van, különben kedves arcú hölgy, utánanéznék, ha rám mosolyogna az utcán. Szexi fehérneműben fogadott, és mivel korábban jeleztem a kívánságomat, rákérdezett, hogy felvegyen-e helyette egy neccruhát. Így a zuhany után már ilyenben várt vissza, bár nem az, ami a képeken látható, de szexi volt, és végig rajtamaradt.
1. Kriszta +36304842558 beszámoló Budapest 118808 erotikus masszázs
3. Kriszta +36304842558 beszámoló Budapest 118808 erotikus masszázs4. Kriszta +36304842558 beszámoló 2023-07-26 09:05:35 erotikus masszázs 1188085. Kriszta +36304842558 beszámoló 2023-07-26 09:05:35 erotikus masszázs 1188086. Kriszta +36304842558 beszámoló 2023-07-26 09:05:35 erotikus masszázs 118808
Action
Zuhany után az ágy mellett elkezdtünk ismerkedni szájjal, lágy és gyengéd, bár én most nyelvezni nem szerettem volna. Inkább a puszijaimmal körbejártam az arcát és a nyakát. Igazából nem tudtam hogyan kezdjek neki, de ő átvette a kezdeményezést, és leült az ágyra, hogy kezelésbe vegyen a szájával (a törülközőt addigra már ledobtam). Nagyon jó, néha köpködős-pornós, változatos technikája van, ami azt is jelenti, hogy egyszer csak eltalálta azt a módot is, amit nagyon élvezek. Ezzel egy bő öt percig elkényeztetett, így ezután viszonozni kívántam.
Lefektettem az ágyra, én az ágy mellett térdelve fogtam a nyalakodásba, ami az ágy magassága/alacsonysága miatt kényelmesebb volt számomra. Hallhatólag élvezte a ténykedésemet, röpködtek a baszkik és a baz+-k, de a kritikus pontot nehezen értem el. Az idő fülledtsége (és kissé a zuhanyzásé/lakásé) miatt a halántékomról már csorgott az izzadtság, mire sikerült annyira megdolgoznom nyelvvel, hogy elérje a csúcsot. Nyelvfárasztó volt és kicsit ki is tikkadtam, de megérte.
Ezt már ő akarta viszonozni, úgyhogy az ágyra fektetett és újra franciaórába kezdett. Ezúttal kicsit durvábban, de a változatosság megmaradt, többnyire kéz nélkül, néha majdnem tövig eltűntetett. Ekkor egyébként már túlvoltunk az óra félidőjén. Ezt nem bírtam már sokáig, kértem, hogy legyen felül.
Ami következett, arra nem számítottam. Annyira rám ült, hogy szinte összetapadtunk és olyan keményen vágtázott, amilyenben még nem volt részem, pedig azért akadt egy-két csaj, aki ért hozzá. Konkrétan se nem tudtam, se nem éreztem, hogy hol a farkam, annyira magába szippantott és hát kihasznált :) Nem tudom, hogy elment-e, de sűrűn röpködtek a kéjes szitkozódások, miközben markolásztam a melleit. Egy ideig próbálkoztam én is alulról adni alá, bár erre sok teret nem engedett, úgyhogy csak tovább lovagolt egy ideig.
Ezután kutyusra váltottunk, ahol végre kiadhattam magamból a rég bennragadt döngöléseket, amiket ki akartam élni. Nem húzódott el, nem volt ellenére, úgyhogy csináltam ameddig bírtam szusszal, és persze az időt is figyeltem (óra a polcon), hogy még másra is legyen idő. A lényeg, hogy bírta a döngölést, röpködő szitkok ismét, úgyhogy nem éreztem rosszul magamat.
A végére egy pár perces misszibe szerettem volna kerülni, hogy ráélvezhessek. Ez sem volt rossz élmény, de a nagy durranásból nem az lett, amit vártam, csak a hasára ment - de legalább senkinek nem esett bántódása :)
Elszámolás
Megérkezésem után a szobába invitált, ahol vízzel kínált, mialatt a polcon elhelyeztem az ajándékát, amire egyáltalán nem is kért meg, és szerintem a randi végéig rá sem nézett.
Rózsacsokor
Kraxs nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Úgy távoztam, ahogyan szerettem volna, vagyis kimozogva magamat úgy, hogy a partneremnek is jó legyen. Azt hiszem, hogy ez sikerült, és kölcsönösen jó benyomást tettünk egymásra. Ő végig kedves volt, az óra végén még egy kicsit csevegtünk, amíg vártunk arra, hogy egy új érkező elterelődjön az előszobából. Kedves, értelmes nő, és azt hiszem, hogy számára a szex feszültségoldásféle lehet, és ebben nagyon ott van :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kriszta szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKriszta legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-03-18) : Kőkemény lett pajtimnál kötött ki. Pajtim pedig élvezte ezt a helyzetet. Ismét mélytorokkal kombinált, de most bevonta a játékába a zacsit és a golyszlikat is és a makkom is kapott nyelveléséből.

(2023-03-02) : A pajtimnak is tetszett ez a felállás. Kapott is rendesen volt minden natúr francia nagyon a technikája, cici szex, zacsi játék, amiket élvezett pajtim is. A franciánál rásegítettem a kezemmel a fejét rányomva pajtimra, hogy jó mélyen legyen a torkán egy kicsit kényszerítve is rá. Azért figyelve, hogy ne legyen kellemetlen neki.

(2023-02-27) : Megint szopás, zacsizás és éreztem, hogy be kell menjek a résbe. Hátulról, oldalról kezdtünk bele. Finomakat nyögdösött minden lökésemre. Felajzott nagyon és úgy éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Fordultunk misszibe és így is ismét meghágtam Krisztát.

felejthetetlen: 7db
(2022-11-11) : A franciája kellőképpen finom, változatos, tartja a szemkontaktust. Mélytorok csak módjával, koppanást nem ígér, ahhoz neki nem csupán nagy, de vastag is vagyok.

(2022-05-28) : Dédelgette, simogatta, hamm bekapta, intenzív cumizás kezdődött, nagyon jól esett. Majd én kéredzkedtem a lábai közé egy kis nyalakodásra és ujjazásra. Egy két ú bazdmeg után teljesítettem kívánságát, gumihúzás után lovacskázni kezdett én alúlról diktáltam az iramot, így döngettünk, amíg szonte egyszerre élveztünk el. Egy két utómozgás után leszállt, megtisztogatott, mellém bújt és jólesően kitikkadva beszélgettünk.

(2022-05-02) : Mikor már kezdett kimenni az erő a lábamból hanyatt feküdtem az ágyon, Kriszta a lábam közé kuporodott, és folytatta a franciaórat. Később megszólalt, vessünk be egy kis "extrát", mondom rendben.

nagyon jó: 10db
(2023-05-11) : Az ágyra heveredtünk és kezdtük felfedezni egymást, de kértem, hogy vegye le a ruhát, hogy mindenhez jól hozzáférjek. Mikor lekerült KF-ben folytattuk. Úgy tettem, mint Lassie. Csak nyaltam és nyaltam.

(2023-03-19) : Ő azonban azt kérte, hogy inkább a farkamat dugjam már be. Így azt is bekenve, hátulról térdelve, popóját megemelve a nyíláshoz feszültem, és óvatosan benyomtam. Először kicsiket mozogva, nehogy fájdalmat okozzak, majd egyre mélyebben, végül tövig lökve a dákót és egyre intenzívebben mozogva.

(2023-03-18) : Ezt a játékot megszakította Kriszta, hogy most Ő jön és neki is látott. Az ajkai közé vette a farkam és olyan mélytorkos franciában részesített hogy ilyenben már régen volt részem. Oboázás közben azt éreztem hogy kicsit lejjebb a golyókat is izgatja, majd a legnagyobb meglepetésemre a nyelvével kényeztette az anuszomat.

: 14db
(2023-11-28) : Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül

(2023-08-09) : Egy darabig így ülve csinálta, majd én a hátamra feküdtem, és ő így cumizott tovább. Bőnyálasan, nem kapkodva. Annyira jól csinálta, hogy így mentem el, ő pedig a végeredményt lenyelte.

(2023-06-17) : Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Mivel az adatlapján szerepel a kényszer francia és a mélytórkózás elsősorban ezért mentem hozzá.

lehetne jobb: 1db
(2022-02-16) : A szerszám közben egyáltalán nem volt kemény. Ettől a technikatol nem tudtam felkeményedni, de azért valahogy sikerült elsütni. Aztán fordultunk, gondoltam megmutatom, hogy is kell a masik felel szájjal kielégíteni. Hát az alkata miatt nehezen hozzáférhető a punci.