Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Klaudia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 20:23:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Klaudia +36701679955 121613 szexpartner

tudatos a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Klaudia hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen ötlettől vezérelve történt.
Felszabadult óráimat szándékoztam hasznosan eltölteni, így kezdtem a kedvenceim között böngészni. Klaudia oldalán villogott a "most hívhatod" jelzés. Hamar felvette a telefont, ismerős hang szólt bele. Kb. két órával későbbi idöpontban egyeztünk meg. Beszélgetésünk során kiemelt kedvességet és rugalmasságot tanúsított, de az igazság az, hogy a hívások kezelése nem tartozik Klaudia feladatkörébe. Ebből adódó előnyök a könnyű elérhetőség, egyszerű egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen elhelyezett  jelzést hagyd figyelmen kívül, helyette a Fehérvári úton villamosozz kifelé a városból, és Albertfalva kitérőnél szállj le.
Autóval közlekedve egyenesen a közeli uszodához megyek, ezt ajánlom mindenkinek, a környékén, vagy az Albert utcában mindig van szabad hely. Onnan két-három perc séta a város ikonikus háztömbje. Pontosan érkeztem, talán egy perccel hamarabb is. Lépcsőházba bejutás telefonon kapott kóddal, várakoztatás nélkül. Ugyanekkor pontos útmutatót kaptam, hogy a liftből kilépve se tévedjek el.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Garzonlakás, ahol vendéglátómon kívül nem találkoztam senki mással. A kis, amerikai konyhás nappaliban dobáltam le a cuccaimat egy székre, a támláját szobainasnak használva. Fürdő jobbra, franciaágy előre, majd két balkanyar után egy válaszfal mögött. A fürdőben tiszta törölköző és kilépő a zuhanykabin előtt. Megfelelő tusfürdő kínálatból volt lehetőségem valasztani egyet, viszont aznapi utolsó vendégként szájvíz már nem jutott. Elhasználtátok biztosan...
Volt helyette Tic Tac, és csókgarancia így is.
Klaudia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az ajtó mögött a fotókon látható lány várt. Alkata, arca egyértelműen felismerhető első pillantásra, de főképpen az arcát kétoldalt kissé takaró  hosszú, narancsosvörös hajkoronája, ami számomra egy picit idegenül hatott, és kócos is volt akkor. Viszont ez a kis  kócosság kölcsönzött egy adag szexi bájt, szóval az összkép jó volt. Az arca, mosolya rendkívül tetszetős, a keblei is vonzzák a tekintetet. Alkatára azt irja, hogy "molett", én inkább nőiesen teltnek mondanám. Van egy kis poci, határozott ívekkel és volumennel rendelkező popsi és combok. Bőre szoláriumbarna, jó illatú és tapintású, kellemes simogatni. Valami nagyon csinos és szexi, több részből álló ruhácskában fogadott, vonzó volt.
1. Klaudia +36701679955 beszámoló Budapest 121613 erotikus masszázs
3. Klaudia +36701679955 beszámoló Budapest 121613 erotikus masszázs4. Klaudia +36701679955 beszámoló 2024-05-27 02:22:06 erotikus masszázs 1216135. Klaudia +36701679955 beszámoló 2024-05-27 02:22:06 erotikus masszázs 1216136. Klaudia +36701679955 beszámoló 2024-05-27 02:22:06 erotikus masszázs 121613
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Szerettem volna magammal vinni a fürdőbe,  de nem tudtam rábeszélni a közös tusolásra, mondván,  nem szereti, ráadásul most fürdött. Viszont annyira szépen, udvariasan kért, hogy tekintsek most el ettől, hogy nem esett nehezemre egyedül magamra húznom az üvegajtót.
Ahogy elszopogatva a Tic Tac-ot visszatértem, az ágy mellett állva kezdtem ölelkezés közben kibontani a ruciból. Vágytam rá, hogy végigsimogassam testének minden négyzetcentiméterét. Felajánlott masszázst, de nem éltem a lehetőséggel. Csókjaimat fogadta és viszonozta, pont úgy, ahogy szeretem, óvatos de érezhető nyelvhasználattal. Közben ő is megtalálta leginkább erogén zónámat, majd amikor hanyattvágtam magam az ágyon, szájába is vette. Jól csinálta, a nyelvével is játszott, mélytorkos bemutatót tartott,  ezalatt a kezével tamasztotta a tövénél, kicsit ellentartva, ugyanis méretem nagynak bizonyult számára. Fekve, térdelve, és állva is szopizott, ezután szerepet cseréltünk. Néhány percig én nyaltam, finom volt, de gumit kértem, és szemből belé hatoltam. Így szexeltünk, időnként csókolózva, de közben apró jelekből néha láttam rajta, hogy a méretbeli inkompatibilitás így is fennáll. Nem panaszkodott, csak nekem úgy tűnt, nem komfortos neki a helyzet. Így aztán a gumitól megszabadulva visszaadtam a szájába, és ott is lett végem.
Tisztogatás és pár perc pihenés után újra nyalakodtam, a csiklóját a nyelvemmel, a hüvelybemenetét az ujjammal izgattam. Szemlátomást jól esett neki, hogy óvatosan használtam az ujjamat.  Tevékenységemet extra nedvességgel hálálta meg. Amikor úgy láttam, hogy készen állunk rá, lovaglásra kértem. Jól ment, szemből pattant nyeregbe, közben tudtam játszani a melleivel. Aztán doggyban kéredzkedtem be, majd újra misszionáriusba fordultunk. Egyrészt a második menetben sem lett kisebb a farkam, másrészt itt azért tovább bírtam, és lehet, hogy hevesebb is voltam, de egy idő után újra azt véltem felfedezni, hogy mintha nem egyformán élveznénk ezt. Hangsúlyozom, nem panaszkodott egy szóval sem, lehet, hogy más észre sem venné, sőt, az is lehet, hogy tévedtem.
Újra franciára kértem tehát, egy jó hosszú etap következett, több pózban. Klaudia ezalatt mindent megtett készségesen, hogy nekem jó legyen. Felváltva dolgozott kézzel és szájjal, ahogyan kértem. Lelkes és kitartó munkájának gyümölcse végül újra a szájában landolt, a másodszüret már szegényesebb terméssel járt.
Mikor tudatom feltisztult, pulzusom normalizálódott, a kikészített pohár vizemet megittam, Klaudia elment tusolni. Utána én következtem. Öltözés, búcsú puszi és ölelés, majd távoztam.
Ja, persze, a mellei közé is betettem valamikor. Ezt kihagytam, de szerencsére csak a beszámolóból, a gyakorlatban kár lett volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Borítékban, előre az asztalon elhelyezve. Két extrát vettem igénybe a másfél óra alatt,  a mélytorkot és a szájbaspriccet. A csokor mérete nyilvános, a különbözet a két extra, fele-fele arányban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elégedetten indultam hazafelé.
Azt megígérte, hogy a közös fürdést leveszi az adatlapról.
A farkam akkora, amekkora, igazi problémát még soha nem jelentett, sőt, kimondottan most sem, és lehet hogy csak túldimenzionáltam, mert semmiféle kellemetlenséget nem szeretek okozni együttlét közben.
Mindezen túl kaptam másfél órányi kedvességet, odaadást, lelkesedést és kitartást két orgazmussal megkoronázva.
Fentiek tükrében mindenkinek ajánlom őt, főként annak, aki nem nádszálvékony partnert keres, és lágyabb, barátnős együttlétre vágyik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 18:36:23
Részletes és stílusos beszámolót írtál.

2024-05-27 21:35:46
Őszintén megírt, korrekt episztola. Jó hogy beavatál a kisebb nagyobb problémákba is.

2024-05-27 15:19:02
"Hirtelen ötlettől vezérelt" kalandozásodat ismét egy remekbe szabott besziben örökítetted meg🙂
Az objektívitásod pedig minden alkalommal elképeszt!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!

2024-05-27 07:37:18
Kösz ezt a figyelem felkeltő rézsletes beszit.
Mutasd mindet