Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Klári

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-10 18:30:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm kedves hát csoda jó veled ;) millió csók

Beszámoló Klári +36703159115 122016 szexpartner

Roundcube a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Klári hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Na ez kicsit körülményes volt, de végül jól sült el. Még szombaton befoglaltam a szerdát, az időpont ugyan jó volt, de visszautasított, mert jelezte, hogy másik kerületben lesz, mint ahol a hirdetése szerint szombaton még volt. Írtam neki, hogy semmi baj, módosítottam az órát, csak elcsesztem és szombatot adtam meg szerda helyett, ezt visszautasította (ez tényleg rendes volt tőle, mert hihette volna akár azt is hogy aznapra jelentkezem be és akkor lenne egy "rossz pontom", szóval big respect). Végül sikerült harmadikra a megfelelő időpontot leVTR-ezni. Végig nagyon készséges volt, amúgy nem volt semmi probléma vele. Máskor nekem kell jobban odafigyelni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A keletitől kb. 5 perc séta, autóval a környéken napközben rengeteg parkolóhely volt, csak egy elcseszetten egyirányúsított része a környéknek, így nem lehetetlen, hogy az ember 30 üres helyet lát de csupa olyan utcában, amihez ide-oda kell kerülgetnie. Ma kivételesen BMV-ztem, a troli gyakorlatilag 1 saroknyira rakott le, visszafele a 4-es metróval mentem, 5 perc séta és lent is voltam. A 39 fokben ez kifejezetten szerencse volt. Végig volt árnyékos utcaoldal :)
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy régi társasház, belső udvaros földszintje (csodálkoztam is, mert földszinten nem sokan szeretnek lenni, nagyon "látványos" hely). Kapu után az udvar túloldalán, már résnyire nyitotta is az ajtót. A lakás szépen fel van újítva, több szoba is van, de ahogy láttam tényleg csak ő használja. Kádas, de kifejzetten igényes fürdő, nagyon dizájnos zuhanyrózsa (zuhanyrúd), hideg víz is folyt belőle, aminek az volt a következménye, hogy kb. 10 fokkal hűltem, így kerültem üzemi hőmérsékletre. Az egyetlen, ami kicsit zavart, a mini-pohár hiánya a szájvíznek, de ügyes ember megoldja. A tetthely szép nagy szoba és minden más hellyel ellentétben világos! Kifejezetten üdítő volt, különösen, hogy Klári gyönyörű szép lány. Klíma nincs, de földszinti lakásként amúgy sem volt döglesztő meleg (kb. 22-23 fok) és egy méterre volt egy szuper ventillátor, úgyhogy a menet nagy részében nem izzadtam. Long story short, pikk-pakk hely. Az egyetlen probléma az ágy magassága volt, a probléma lényege az action leírásnál lesz.
Klári külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Isteni, tinilányos külső. Kb. úgy éreztem magam, mint 20 éve az egyetemen, a saját (akkori) korosztályommal. Simán benyöghette volna a 22 évet is, gond nélkül elhittem volna. Átkozottul csinos és csodás teste van, a mellei szépek, formásak, tenyérbe valók, a csípő, fenék isteni, hosszú fekete haj (az abszolút a gyengém), szép arc (a képek a valóságot tükrözik). Nem nagyon tudnék rajta hibát találni. Az egész lány természetes szépség, fiatalos (késő-tinis), alacsony, felkapni és imádni való.
1. Klári +36703159115 beszámoló Budapest 122016 erotikus masszázs
3. Klári +36703159115 beszámoló Budapest 122016 erotikus masszázs4. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-10 19:32:33 erotikus masszázs 1220165. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-10 19:32:33 erotikus masszázs 1220166. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-10 19:32:33 erotikus masszázs 122016
Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Egy ekrü színű bodyconban fogadott, csodálkoztam is rajta, tök olyan volt, mint ha bulizni indulnánk. Zuhanyzás után még mindig rajta volt, az ágyon ülve várt és amint beléptem, kb. úgy állt fel és lépett hozzám, mint ha a barátnőmhöz értem volna haza és már alig várta volna, hogy újra velem legyen. Átölelt, azonnal csókolózni kezdett hosszan és meg kell mondjam, ennél jobbat aznap nem is kaphattam volna. Semmilyen módon sem éreztem azt, hogy ez egy kötelező kör, nem kérdezett semmit (mit akarok, mire vágyom), egyszerűen elkapptt és máris otthon éreztem magam. Nem sokkal később ledobta a törcsit rólam és ő is kibújt a ruciból (alatta teljesen meztelen volt). Egy idő után elém téredelt és olyan csodásan kezdett el szopni, hogy azt sem tudtam hova legyek. Nem volt sem mélytorok, sem kényszerfrancia, de annyira "barátnős" és kellemes volt, hogy egyszerűen nem akartam hogy abbahagyja. A hajánál fogva irányítottam egy picit, a "szabad" kezét ide-oda helyeztem, ő pedig teljes természetességgel vette ezt. Időnként felhúztam csókolózni, hátulról élveztem a testét, simoggattam ahol tudtam. Rátérdeltem az ágyra egy idő után, ahol kutyusban el kezdett ismét szopni és így a derekát-fenekét elnézve nem volt gond a keménységgel. Volt közben megint csókolózás, aztán kértem a gumit és kutyusban kezdtem el a dolgot. Elsőnek kicsit szűknek tűnt és bár kiderült, hogy csak kis idő kell a kinyíláshoz, olyan szűk érzet volt, mint egyetem alatt a szomszéd szobában dugni az évfolyamtárs csajjal. Eszméletlen volt, lehetett kicsit keményebben is menni. Egy idő után ráültem az egyik székre, hátulról beleültettem, majd megpróbáltam az "állok és a karommal tartom a fenekénél" pózt, de ezt most hanyagolni kellett, mert magasságbeli problémák voltak, legközelebb tuti máshogy indulok neki. Lefektettem a hátára az ágy szélén és itt volt egyedül gond az ággyal, mivel marha alacsony, ezért az ágy szélén dugni szinte lehetetlen volt, nem tudtam térdelni, csak mocskosul hátratolt lábakkal, ez viszont elég megerőltető volt, ezért ágyra beljebb raktam, ott dugtam így tovább. A látvány kérem szépen elmondhatatlan volt. Tényleg egy szomszédlányos tini feküdt előttem a hátán, csoddás cicikkel, gyönyörű puncival, karcsú derékkal, aki végig a szemembe nézett és mosolygott. Én itt megint komolyan úgy éreztem, hogy valahol otthon vagyok, komolyan nem lehet visszaadni azokat a perceket, amíg így láttam őt. Végül vissza kutyusba és úgy mentem el. Utána még beszélgettünk (aranyos, kedves, közvetlen lány), majd szívszorító búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Gyakorlatilag minden alap nála, nincs semmi, amiről ne tudtam volna odamenet előtt. * ezer kedvezmény egész júliusban... Komolyan, nem volt pofám és szívem élni vele. Egy kincs ez a lány!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Van egy tutibiztos állandó lány Budapesten. Tényleg barátnő a köbön minden szempontból, sőt, majdhogynem azt mondanám... de manapság ezt a gondolatot különösen büntetik... szóval olyan érzésem is volt néha, amiről egy 40+ pasi nem beszél nyíltan :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Klári szexpartner beszámolójáról


2024-07-28 12:16:19
Az író szemszögéből végig ott érzi magát az olvasó. Izgalmas írás. Köszönet a múzsának és a szerzőnek!

2024-07-11 12:01:12
Hát oda van téve/írva.👌 Klassz írás, jó 💃.🙏
Mutasd mindet

FunkciókKlári legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-09-11) : Kéz nélkül, a farkamat félig bekapva szopott. Néha a fejére ráfogva nagyon picit rásegítve nyomtam én is neki (kényszerfrancia alapvetően nincs). Utána egyik különlegességét filmeztem. Kinyalattam vele a popsimat. Nem sok lány csinálja, ő igen, és nagyon jól.

(2024-07-07) : Nyaltam-faltam a punciját és a popsiját amíg ő rajtam dolgozott. Mennyei érzés volt. Egy idő után kértem gumit és lovagló pózban folytattuk. Nagyon szűk puncija van és itt is folyamatos volt a szemkontaktus ami a végletekig izgatott.

(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

felejthetetlen: 27db
(2024-08-08) : Mikor már úgy éreztem közeledik a vég, lovaglást kértem, amit örömmel teljesített. Előbb szeből ült bele, köben mélyen a szemembe nézve lovagolt, majd kértem, hogy forduljon meg, és szép kerek popóját, valamint a farkamat körülölelő szeméremajkait csodálva ért el a végzet, jól megtöltve a gumit. Hagyott kicsit lenyugodni, majd óvatosan megszabadított a védőfelszereléstől.

(2024-05-31) : Simogatások után letérdelt és egy ízelítő franciát kaptam, majd átköltöztünk az ágyra és ott folytatódott a műsor. Franciája kellemes barátnős, nagyon jól esett. Mielőtt elmentem volna fordultunk és én is bepróbálkoztam bár nem arattam túl nagy sikert.

(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

nagyon jó: 37db
(2024-09-17) : Lassan és finoman szopta a farkam, a pici vörös szája érzékien nyálazta fényesre azt, hosszasan kényeztetett így, néha rámpillantva a visszajelzésekért. Egy idő után elindult a zacsi felé is, nyilván nyalván, de itt nem állt meg, és látván, hogy ez nekem tetszik, nekikezdett az ánuszkényeztetésnek.

(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

: 47db
(2024-10-19) : Kértem, hogy a szájában lehessen végem, így gyorsan váltottunk, gumi le, és natur franciával fejeztük be az első kört. Megint ügyetlen voltam, és nem csak az arcára, hanem a szemébe is ment az utódokból. Szerencsére elnéző volt, de azért kiszaladt kiöblíteni a szemét...

(2024-08-26) : Megkértem hogy inkább mégiscsak a térjünk vissza a 69-es pozícióhoz, és francia tudásával kényeztessen. Nem gondoltam hogy sikerülni fog de annyira kitartóan és érzékien csinálta, hogy csak sikerült másodszorra is.

(2024-08-19) : Huh, viszont az a franciatudás. Perceken keresztül és olyan dolgokat tett a szájával, nyelvével, valami eszméletlen. Alig bírtam visszatartani magam, minden újabb mozdulat után "csak még egy percet bírjak ki" - próbáltam visszatratni magam.