Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Kitty

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-04 22:58:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kitty +36705931972 119780 erotikus masszázs

sztbali a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Kitty hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Kittivel. Az általam időpont nem volt jó neki, de ajánlott egy másik napot és ezért egy picit később találkozunk, mint szerettem volna. de nem volt vele gond, mert mindketten elég rugalmasak voltunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati pályaudvar Ferdinánd hídi részénél van a szalon. A szalon oldala pontos címet ad. Vonattal és trolibuszokkal jól megközelíthető a hely. A parkolás megoldható, de lehet keresgélni kell egy picit. Ha jól láttam akkor fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon egy régi építésű házban van. Lift van, ezért aki nem kedveli a hegymászást, akkor használhatja ezt. Egyébként a lépcső és a lift egymással szemben van és ezek mellől nyílik a szalon. A lakás mag egy nagy hallos lakás ebből nyíló kis szobákkal. Amit láttam belőle arra nincs panasz. A fürdő elég tiszta és a szoba is jól felszerelt inassal, meg valami nagyobb méretű zsámollyal. Ezekre raktam én a ruháimat például. A lakás túlsó végében lévő szobák egyikét használtuk. A lakásban való közlekedésben van egy érdekes szabály, amit majd később részletezek. A fürdőben van pár tusfürdő és szájvíz is; valamint kis poharak mellette.
Kitty külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kitti egy eléggé fiatal lány. Több állatos tetoválás a van testén és a mellei át vannak szúrva kis pálcikával valamint az orrában is van piercing. Ha valakit zavarnak ezek a testékszerek, akkor számukra Kitt nem ideális választás. A fotóin ezek nem látszanak. Termetre átlagos és karcsú teremtés. A cicik kisebb méretűek, olyan tenyérbe illőek. Elég érzékenyek, ezért arra kért, hogy csak finoman bánjak vele ott. A popsi is formás a kisebb fajtából. Lapos has és vékony lábak. ez Kitti teljes valója. Sötétkék miniruhába fogadott, alatta szürke toppal és fekete tangával.
1. Kitty +36705931972 beszámoló Budapest 119780 erotikus masszázs
3. Kitty +36705931972 beszámoló Budapest 119780 erotikus masszázs4. Kitty +36705931972 beszámoló 2023-11-06 17:26:31 erotikus masszázs 119780
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Itt előre megjegyezném, hogy én A V.I.P programot kértem Kittitől. Használtuk a jakuzzit és kaptam egy pohár pezsgőt is. Ezen kívül a csúszka, a közös zuhany és a masszőz simogatása extrákat vettem igénybe. A szalon oldala, szerint ezek szimpátia függők, de nem jelentenek plusz költséget. A natúr francia az alap(itt extra a másik oldalon alapként van jelölve?) de a csók és az NFVSZ extra. Ezeket is igénybe vettem.

Megérkezésemkor üdvözöltem Kittit és levette ma cipőmet az előtérben. Itt arra kért, hogy egy válasszak egy papucsot magamnak. Ebben lehet közlekedni a lakásban. Az itteni papucs alapjában véve egy gumitalpú lábbeli, aminek a talp felső oldala és a lábfej fölött átívelő rész pamut szövet. Kényelmes viselet. Irány a jakuzzis szoba. A jakuzzi egy henger alakú ülőmedence. A méreteit nem tudom pontosan leírni, de van elég hely van három embernek akár, ezért ha valaki négykezes V.I.P programot akar akkor ennek nincs akadálya. A szobában leöltöztem és irány a fürdő, hogy lemossam az út porát. Visszamentem a szobába és bemásztam a jakuzziba és addig kilibbent Kitti egy pohár pezsgőért. Mikor kényelmesen elhelyezkedtem akkor Kitti is visszatért. Bemászott mellém és bekapcsolta a gépet és így élveztük a pezsgőfürdőzést. Szorosan egymás mellett voltunk és simogattuk egymást ahol értük. Adtunk puszikat egymásnak és utána elkezdtünk csókolózni. A cicik is kaptak puszikat meg egy kevés simogatást.. Tovább simogattuk egymást és utána ittam pár korty pezsgőt. Még egy ideig így élveztük a helyzetet és folytattuk a csókcsatát, utána áttértünk a masszázsra. Kimásztam a jakuzziból és megtörölköztem Kitti követett és utána elfeküdtem a jakuzzihoz közelebb lévő tatamin. Ebbe a szobába 2 db tatami van. A bokáimnál kezdte a masszázst és csevegtünk egy picit. kommunikatív lány és elég értelmes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen az érintésekkel, amikkel tökéletesen ellazított. a lábaim végigsimítása jött a derekam és a hátam, majd a vállaim és végül a karjaim kaptak fogásokat. Jött a varázsszó: megfordulhatsz.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A hátamra fordultam és a lábaim elölről is kapott pár fogást, majd jött a csúszka. Kitti bekente a testét és velem szembe kezdett el csúszkálni rajtam. Simogattam és adtam puszikat, amikor csak lehetett. A csúszka után jött a natúr franciával vegyített lingam. A kezét többször használta, mert én így kértem. Amikor franciázott akkor mélytorok nem volt. Ellentétben a legutóbbival ez nem volt bőnyálas. Most nem vágytam ilyenre, de amit Kitti adott nekem az csodálatos volt. Ügyesen használta a kezét és a száját felváltva. Mindig tudta mikor kell váltani, hogy minél tovább élvezhessem a kéjes pillanatokat. Természetesen minden jónak vége szakad egyszer és egy sokadik váltás után a szájába élveztem. Ő elment egy szájfrissítésre én pedig kifeküdtem a tatamin. Amikor visszajött, akkor elindultunk egy közös tusolásra. Bekentük egymást tusfürdő és lemostuk magunkról a fölösleges masszázsszereket. Visszamentünk a szobába és visszahúztuk a gönceinket. Vissza az előszobába és itt visszacseréltem a lábbeliket. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük. Itt mindig előre kell odaadni a csokrot. A szalon oldalán nyilvános adat és ez nem változott.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon szexi egy szeánsz volt ez a mostani. Rendkívüli élményt kaptam és a visszatérés mindenképp megfontolandó, mert egy 4kezes élmény ezt még biztos tudná fokozni.
Webmesteri megjegyzés
A beszámoló alapján a vállalást javítottuk

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitty erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-07 07:59:24
Kösz a randid megörökítését. Jó kis randi lehetett!
Mutasd mindet

FunkciókKitty legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-23) : Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk ,

(2023-12-12) : Masszázs helyett beszélgettünk. Jól kommunikált és szépen gesztikulált. Mosollyal zárta minden mondata végét. Teljesen megfiatalodtam a társaságában. Fickós nem ettől lettem, hanem attól, ahogyan meztelenül kinézett.

nagyon jó: 1db
(2023-12-06) : Olyan furulyázást vágott le, amitől percek alatt tüzelésre kész állapotba kerültem. Ám nem akartam gyorstüzelni, ezért kértem hogy lassítsunk picit, és most had vegyem át én a kényeztető szerepet.

: 4db
(2024-04-24) : A franciaja nagyon kellemes, igazabol meg ra kellett szolnom hogy huzzuk fel gyorsan a gumit mert hamar vege lesz

(2024-04-09) : Lovaglás következett, Kittyke "nyeregbe szállt", én pedig nem győztem betelni a látványával. Csodás és szűk puncikáját fokozatosan kellett kondicionálni a farkamhoz, de miután ez megtörtént, KIttyke kezdte magát egyre jobban érezni,

(2024-04-04) : az emeleti szobában egyből egymás testének feltérképezésébe kezdtünk . simogattuk , puszilgattuk egymást , mígnem ajkaink heves csókban forrtak össze .

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-14) : Az imessage már át se ment, gondoltam letiltott közben. A beszámolói alapján ígéretnes tűnt a hölgy, de nekem nem sikerült megtapasztalni. Volt olyan kollega, aki 240kmről ment hozzá, azoknak üzenem, hogy ennek alapján induljanak el.