Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Kitty

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 19:35:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kitty +36300856575 119823 erotikus masszázs

kisp91 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Kitty hirdetővel
csodás haj
fülledt erotika
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kittyvel ez volt a harmadik talink. (korábban egyszer egyéniben és egyszer párban Lilivel találkoztunk)
A találka napján délelőtt hívtam, hogy aznapra van-e még szabad időpontja. A javaslatai közül a későbbi időpont nekem is jó volt. Akkor alapesetben csak egy órára tudott volna fogadni, én másfélben gondolkodtam. Azonnal felajánlotta, hogy egyeztet a következő vendégével, aki rugalmas tud lenni időben, így engem tud fogadni ahogy kértem. Így is lett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, könnyű megtalálni. A 3-as metrótól és az 1-es villamostól rövid sétával elérhető. Valamilyen busz is jár az utcában, de azt nem ismerem. A parkolást sem.
Most csak két sarokníira volt a szállásom, így az időpont előtt tíz perccel indulva ballagtam az épületig.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy újépítésű épületben van a lakás. van egy franciaágyas és egy tatamis szoba. Most utóbbiban voltunk. A falon van tükör, remekül lehet mozizni benne.
A fürdőben elhúzható függönyös kád. 6-7 féle tusfürdő. A mosdónál szájvíz és műanyag pohárkák hozzá. Minden alkalommal szép tisztaság fogadott.
Kitty külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kitty egy pici arányos testalkatú lány. Fekete lófarokba kötött haj, széles mosoly. Arra az időre, amíg én kényeztettem, megkértem ,hogy engedje ki a haját. Ahogy így néztem a tükörben, még szebbnek láttam. Kis hegyes cicik, kényeztetésre duzzadó bimbókkal. Kerek popsi, kényeztetésért kiáltó zárt, szűk punci. Nagyon cuki, kislányos hangja van. Testét sok tetoválás borítja. Van olyan amit saját magának csinált. Ugyan nem vagyok tetkópárti, de rajta egyáltalán nem zavar, sőt már nem tudnám elképzelni nélkülük. Egy fekete bodyban fogadott. (a tetoválások retusálva vannak, ezért állítottam be, hogy retusált képekkel hirdet)
1. Kitty +36300856575 beszámoló Budapest 119823 erotikus masszázs
3. Kitty +36300856575 beszámoló Budapest 119823 erotikus masszázs4. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-11-10 08:50:46 erotikus masszázs 1198235. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-11-10 08:50:46 erotikus masszázs 1198236. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-11-10 08:50:46 erotikus masszázs 119823
Erotikus masszázs
Masszázs szóba sem jött, nem azért mentem. Nem is ezért megy hozzá az ember. Arra az erotikus élményre vágytam, amit már korábban is megtapasztalhattam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megérkeztem, pont akkor jött ki egy ember, ez kicsit zavart amikor hívtam elsőre el is hibáztam a beengedő kódot. Bejutottam, az emelet és ajtószámot nem is kellett volna mondania, pontosan tudom a célt.
Beengedett, örültem, hogy látom, kaptam szájrapuszit. Cipő le, be a szobába. Átadtam ajándékaimat. Ledobtam a gönceimet, kaptam a törölközőt, beszélgetünk közben. A tisztasági kör után, a matracra heveredtünk, csókolóztunk. Levette a bodyt. Megbeszéltük a programot. Kértem, hogy első körben ő kényeztessen. Elterültem a matracon, bár felkönyököltem, hogy tudjak mozizni. Fentről indult, végigpuszilgatott. Leérve a zacsit nyaldosta, illetve az ezredest hosszában. Bekapta, belekezdett abba lassú, de hihetetlenül izgató franciájába, amit úgy szeretek. Amikor éreztem, hogy készülődik valami, felálltam, elém térdelt, így folytatta. Végül a szájába mentek az utódok, onnan szilvia vette birtokba őket.
Csere következett. Volt egy elképzelésem, hogy mit szeretnék megvalósítani. ASMR hatást szerettem volna előidézni nála. Megkérem, hogy csak álljon és élvezze a ténykedésemet. Mivel egyikünk sem csinált még ilyet, együtt ugrottunk az ismeretlenbe.
Elkezdtem puszilgatni a lábfejeitől felfelé, végig a lábain, a törzsét, Végig a karjait, nyakát füleit, arcát; közben simiztem ahol tudtam. Itt volt fontos, hogy kiengedte a haját. Azt is simogattam, fésülést imitáltam az ujjaimmal, tincseket formáltam. Aztán kicsit úgy éreztem elakadtam. Megkértem, hogy üljünk le a tükörrel szemben, őt magam elé ültettem és jobb kézzel a puncit simiztem, izgattam, gyengéd intenzitással. Közben figyeltem, hogy ez őt a tükörben. Éreztem, ahogy lazán nekem dől, hallgattam halk szuszogását. közben néhány puszit hintettem arcára nyakára.
Itt sajnos következett egy kis "balesetes" intermezzó. Ugyanis a jobb oldalán van egy viszonylag friss tetoválása, aminek a felülete ragad. A randi elején mondta, próbáltam is figyelni rá. Azonban nem vettem észre, hogy közben a jobb karom (miközben a puncit simiztem a kezemmel) hozzáragadt ehhez a részhez. amikor elvettem, a karom egy hirtelen lerántott sebtapaszt változott. egy kis fájdalmat okoztam ezzel, igyekeztem elnézést kérni. Végül is nem lett belőle gond. Átváltottam bal kézre, ilyen ne legyen többször. De azt is éreztem, hogy ebből nem tudok többet kihozni. Kértem feküdjön el és rácuppantam a puncijára. Nyaltam és finoman ujjaztam, amíg neki is jó lett.
Ez után újra franciát kértem. Egy arcra élvezéssel szerettem volna zárni az együttlétet, de bármilyen jól csinálta, nem jött össze a második, pedig kicsit próbáltam én is besegíteni magamnak. Jeleztem, hogy ez most nem fog menni. Valószínűleg a délelőtti intenzív túrázás miatti fáradság is közrejátszhatott ebben.
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen esetben nem éreztem csalódottságot.
Végül újra elmentem lezuhizni magam, felöltöztem, közben még beszélgettünk, aztán kiléptem a mámorból a rideg valóságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órás full extrás programot kértem. Most a csókot, az NFVSz-t és az ujjazást használtam, illetve ha sikerült volna, akkor a franci végén arcra lett volna. Nekem így simán megéri.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
jó volt újra találkozni. Úgy érzem az adott kereteken belül nyitott az új dolgokra. Laza hangulat, nevetés, finom csókok. Kittynél nem csak reklámszöveg a barátnő feeling. Ha tehetem megyek még.
Mivel csak négy címkét lehet megjelölni, ezért korábbi beszijeimből tanulva itt felsorolom amit még bejelölnék: csodás cicik, perfekt alak, gyönyörű arc, csókos száj, igéző szemek, legszebb punci, perfket popsi, ennivaló lábfej, fergeteges francia, hihetetlenül érzéki, élvezi az ujjazást, mindig vidám, teljesen alkalmazkodó, végtelenül kedves, érdekes beszélgetőpartner

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitty erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKitty legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 17db
(2024-04-25) : Kitti elsöprő energiával fordul rá a revansra, előbb még az ágyról négykézláb, majd az ágy mellett elém térdelve marva el farkamat, bársonyos ajkai közt ördögien ügyes kis nyelvével szinte körülfonva, nedvesen cuppogó, kíméletlenül kéjes ritmusú, mindent beleadós kivégző-szopással jutalmazva meg

(2023-07-17) : Hátamra feküdtem, majd elindult szép lassan csókolva a nemesebbik részem felé. Imádom, hogy közben mosolyog, látszik rajta, hogy mindent élvezetből csinál. Nem cuppant rá egyből szinte a végtelenségig húzott, majd egyszer csak bekapta a farkam.

(2023-04-27) : Kitti lejjebb-lejjebb csúszott rólam: először a mellbimbóimat kényeztette szájjal, miközben én is a cickóit alulról érintve tenyereimet lágyan mozgattam a keményre duzzadt mellbimbóin. Érezhető volt, hogy Kitti mennyire tudta, mi a jó és mi kell nekem, egy kis csúszka rajtam a nunijával, majd egy isteni franciázás következett: a

nagyon jó: 10db
(2024-04-04) : Gyönyörű látvány hátulról nézni és kényeztetni a punciját és popsiját, kicsit harapdálni a fenekét. Egy idő után a hátára fordítottam, és folytattam a kényeztetést.

(2023-09-09) : Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette.

(2023-03-03) : A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.

: 7db
(2023-10-22) : Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.

(2023-05-20) : Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon.

(2023-05-15) : Teste felfedezése után a beszámolókból már említett csúszka masszázst kértem. Hihetetéen izgató volt, minden máshoz is megjön tőle az ember kedve. De tény, hogy nem egy össze-vissza pörgő profi mazzsázs volt,