Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kitty

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-22 13:41:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kitty +36300856575 119646 erotikus masszázs

garabon a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Kitty hirdetővel
végig incselkedő
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kitty hirdetését itt láttam az oldalon; leginkább azért figyeltem fel rá, mert viszonylag rövid idő alatt sok beszámoló született róla… és okkal!
Reggel hívtam, hamar fölvette. Ilyenkor mindig izgulok kicsit, Kitty hangja viszont már a telefonban is nagyon kedves, incselkedős, amivel rögtön megnyugtatott, sőt, beindította a fantáziámat. Mondtam, hogy másfél órára mennék, egyeztettünk az extrákról és a vonzatokról, és szerencsére volt is szabad időpontja, úgyhogy kaptam egy címet, és készülhettem a randira.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A cím pontos, a házat nem lehet eltéveszteni, BKV-val is könnyen elérhető, metró és villamos is van pár percnyi sétára. Újépítésű társasház, a környék diszkrét, nincs portaszolgálat vagy üzlet a bejárat mellett, és ha valaki korábban érkezik, feltűnésmentesen álldogálhat egy közeli buszmegállóban. Amikor eljött az idő, hívtam Kittyt, kaptam egy kódot, és siettem a lakásba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az ajtón belépve kellemes félhomály fogadott; van egy kényelmes kis előtér, ahonnan két szoba nyílik, mi abba mentünk, amelyikben tatami van. Kék ledfénysor világított, az egyik falnál tükör, a sarokban pedig egy szék, amire a ruhám került. De leginkább persze Kitty kötötte le a figyelmemet, úgyhogy siettem is a fürdőbe. Odabent zuhanyfüggönyös kád, sokféle tusfürdő, szájvíz műanyagpoharakkal. Minden tiszta, a törölköző friss és jó illatú. Bár többen dolgoznak a lakásban, nem találkoztam senki mással.
Kitty külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy tünemény. Fekete bodyban fogadott, hajpánttal a fején, széles mosollyal. Kérdeztem: „Maradhatok?”, „Persze! És én?” – kérdezett vissza, és attól fogva végig vigyorogtunk, mert olyan incselkedős humora van, aminek nem lehet ellenállni. Alacsony termetű, de beragyogja a szobát, ahogy csillogó szemmel néz az emberre, én pedig végképp nem tudtam máshová nézni, mint rá. A teste feszes, mint egy őzikéé, a megjelenése egy kamaszlányé, de ha beindul, akkor felsejlik az igazi nő. Nem is tudom, hogy irigyeljem vagy sajnáljam azokat a pasikat, akik öt-tíz év múlva kerülnek majd a közelébe… A haja olyan középhosszú, az adatlapja szerint szőkésbarna, de a kék fényben én szinte feketének láttam. A mellkasát, a hasát, a karját, talán más testrészeit is (nem emlékszem pontosan) sok tetoválás fedi, de illenek hozzá, és egyébként is olyan fiatalos és gyönyörű mindenhol, hogy szerintem azoknak se lehet egy szava sem, akik nem szeretik a tetoválásokat. A cicijei kis tenyérbe valók, a popsija két feszes kis félhold. A lába között pedig el lehet veszni…
1. Kitty +36300856575 beszámoló Budapest 119646 erotikus masszázs
3. Kitty +36300856575 beszámoló Budapest 119646 erotikus masszázs4. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-10-24 10:00:36 erotikus masszázs 1196465. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-10-24 10:00:36 erotikus masszázs 1196466. Kitty +36300856575 beszámoló 2023-10-24 10:00:36 erotikus masszázs 119646
Erotikus masszázs
Csókolózással kezdtünk. Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Szóval csókolózással kezdtünk. Nyelves csókok, nem alibizés, Kitty ebben is olyan barátnős, amilyet csak kívánni lehet. Mivel másfél fejjel magasabb vagyok nála, gyorsan egymás mellé ültünk a tatamira, aztán el is heveredtünk. Ő a hátára feküdt, én a nyakánál és a fülénél kalandoztam, aztán végigcsókolgattam a ciciktől az ágyékáig. Viszonylag gyorsan, annyira vonzott az a szép, zárt, sima puncija. Finoman kezdtem nyalogatni, amíg ki nem tapasztaltam, hogyan szereti, és közben néha simogattam a mellét, de alapvetően csak odalent játszottam, az első körben még gyöngéden, aztán egyre gyorsabban-erősebben, amíg el nem jutott a csúcsra. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Négyszer. Ötször. Hosszabb-rövidebb szünetekkel úgy negyven perc alatt; és komolyan folytattam volna még, mert olyan finom volt, és annyira jól reagált. No és mert a hiúságomnak is jól esett, ahogy megdicsért. Viszont kezdtek ébredezni az önző vágyaim, és mivel ráláttam az órára, hagytam Kittynek, hogy egy kicsit kipihegje magát, aztán helyet cseréltünk, és én feküdtem a hátamra.
Azt beszéltük meg, hogy valamiféle csúszkamasszázs következik, de nem sok minden lett belőle. Megint csókolózni kezdtünk, aztán Kitty lentebb húzódott rajtam, a mellkasomat csókolgatta egy kicsit, amíg az ágyékomhoz nem ért, és egy kis franciával még keményebbé varázsolt. Utána többé-kevésbé rám ült-feküdt, de nem bírtam ki, hogy ne üljek fel és ne húzzam magamhoz ismét csókolózni, úgyhogy ennyit a masszázsról. Mondtam, hogy a franciázás most már bőven elég lesz, és a hátamra feküdve néztem és próbáltam visszatartani, miközben lényegében kéz nélkül, csak szájjal, barátnősen, nem torokra véve kényeztetett, néha-néha a szemembe nézve, pajzán kis vigyorral. Nem is bírtam túl sokáig, és kérdeztem, hogy tényleg mehet-e az arcára, és még most is látom azt a széles mosolyt, ami olyan jellemző rá, „Persze! Hogy szeretnéd? Felállsz, és én térdeljek le? Úgy szokták”, és erre már tényleg nem tudtam mit mondani, úgyhogy felálltam, ő elém térdelt, és még egy kis franciázás után az irányítást kézbe véve az arcára élveztem. Mosolyogva viselte, pedig elég pornósra sikerült, picit a hajára is ment, amiért sűrű elnézéseket kértem, de épp hajmosásra készült, úgyhogy ezért sem neheztelt. Még tisztálkodás közben is viccelődött és csevegett, hú… az egész nagyon izgató volt, de nem felnőttfilmesen, hanem úgy, mintha a barátnőjével lenne az ember.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszéltek szerint, másfél óra plusz két extra, csók és arcra élvezés. Már nem emlékszem, hova tettem le.
Rózsacsokor
garabon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mondanám, hogy Kitty a valóra vált kamaszfantázia, de a kamaszok hülyék. Kiszőkített bögyös bombázókról álmodnak, és nem veszik észre, ha egy cserfes gyöngyszem kacérkodik velük, azt meg végképp nem tudják elképzelni, mit tehet velük, ha előtte jó néhányszor a kedvében járnak. Kittyvel szerencsére az első randink óta kétszer is találkoztunk, és nagyon megérte jó benyomást tennem rá – benne pedig egy szuper jókedvű, humoros, játékos, egyben sodró szexuális energiákkal rendelkező fiatal nőt ismertem meg, akihez nagyon szívesen térek vissza. Köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitty erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKitty legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Bekapta, belekezdett abba lassú, de hihetetlenül izgató franciájába, amit úgy szeretek. Amikor éreztem, hogy készülődik valami, felálltam, elém térdelt, így folytatta.

(2023-07-17) : Hátamra feküdtem, majd elindult szép lassan csókolva a nemesebbik részem felé. Imádom, hogy közben mosolyog, látszik rajta, hogy mindent élvezetből csinál. Nem cuppant rá egyből szinte a végtelenségig húzott, majd egyszer csak bekapta a farkam.

(2023-04-27) : Kitti lejjebb-lejjebb csúszott rólam: először a mellbimbóimat kényeztette szájjal, miközben én is a cickóit alulról érintve tenyereimet lágyan mozgattam a keményre duzzadt mellbimbóin. Érezhető volt, hogy Kitti mennyire tudta, mi a jó és mi kell nekem, egy kis csúszka rajtam a nunijával, majd egy isteni franciázás következett: a

nagyon jó: 9db
(2023-09-09) : Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette.

(2023-03-03) : A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.

(2023-01-19) : Bevallom őszintén, nem sok időt fordítottunk rá, ettől függetlenül jólesett Kitti minden érintése. Választási lehetőség volt, hogy krémet vagy olajat használjon, végül az olajnál maradtunk. Lábfejtől haladt felfelé, közepes erősséggel csinálta, a combomhoz érve nem maradt el a benyúlós incselkedés sem, a derekamhoz érve a fejezet végéhez is értünk, a hátmasszázst ezúttal kihagytuk.

: 6db
(2023-05-20) : Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon.

(2023-05-15) : Teste felfedezése után a beszámolókból már említett csúszka masszázst kértem. Hihetetéen izgató volt, minden máshoz is megjön tőle az ember kedve. De tény, hogy nem egy össze-vissza pörgő profi mazzsázs volt,

(2022-08-28) : Nagyon érzéki francia, finoman fog hozzá, foglalkozik minden részével, bőven benyálaz mindent, kezet szinte nem is használ.