Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Kitti

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-07-17 13:03:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kitti +36300856575 118704 erotikus masszázs

Webster a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Kitti hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy picit más élményekre vágytam, meg különben is jó rég voltam már a ,,napos oldalon,, ekkor bevillant Kitti akivel, igaz nem ma találkoztam, de átrágva az azóta róla született besziket, megerősített, hogy vissza kell térjek hozzá :)
Tetszik, hogy van bővebb infója ott szinte az összes lényeges információt megtalálod benne, pl rózsák száma, mit vállal meg etc… Ezzel a tudással felvértezve hívtam is jövendőbeli vendéglátóm, aki szinte a 2. csörgésre már fel is vette. Jó volt hallani egy ismerős hangot, aki extra cukin, élettel teli hangon válaszolt pár kérdésemre, majd ezzel egyidőben találtunk is számunkra megfelelő időpontot másnapra. A randink napján küldtem neki egy megerősítő SMS-t ( adatlapján írja is, hogy kéri ).
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval mentem a délutáni órákban. A parkolás könnyű, volt hely bőven, sőt a környező utcákban is láttam helyet. Fizetni itt is 450/h kell
Helyszín
Újabb építésű sokemeletes panel, első emelete. A bejutás egyszerű, lift van. Maga a hely felújított, tipp-topp. Zuhanyzó van zuhanyfüggönnyel, 4-5 féle tusfürdővel, illetve az elmaradhatatlan Listerin. 2 helységben rendelnek a lányok, mi a tatamis szobában voltunk. Itt jegyzem meg, hogy van egy jó nagy tükör is, szóval lehet mozizni is :)
Kitti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitás után egy karcsú, szexi, cserfes nő nyitott nekem ajtót. Ahogy kértem, a profilképen is szereplő fellépő ruhájában fogadott. Arca szép, ami igazán különleges számomra, az a mosolygós szemei. A popsi kerek, feszes cicik pont jók, nagyon jól reagálnak :) Tetoválásai vannak, nemzavaróak, sőt. számomra ez inkább szexepil
1. Kitti +36300856575 beszámoló Budapest 118704 erotikus masszázs
3. Kitti +36300856575 beszámoló Budapest 118704 erotikus masszázs4. Kitti +36300856575 beszámoló 2023-07-17 15:50:32 erotikus masszázs 1187045. Kitti +36300856575 beszámoló 2023-07-17 15:50:32 erotikus masszázs 1187046. Kitti +36300856575 beszámoló 2023-07-17 15:50:32 erotikus masszázs 118704
Erotikus masszázs
Adta magát a helyzet, nem igényeltem, teljesen más terveim voltak vele, így erről nem tudok nektek nyilatkozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Zuhany után, a tatamin fogadott Kitti, széles mosollyal az arcán. Nem is húztam tovább az időt rögtön odaléptem, hozzá, és megcsókoltam. Istenien csókol, érezni rajta, hogy kíván, akar 110%-os barátnő feeling. Alig bírtam magammal, muszáj voltam megkóstolni őt. Ezért határa feküdt, és fokozatosan indultam el, haladtam egyre lejjebb, és lejjebb. Nem hagytam ki egyetlen egy cm2-sem, közbe fel-felpillantottam, láttam, hogy nagyon élvezi ténykedésem, megadtam neki amit a teste kívánt, és belenyaltam a friss, üde nunijába. :) Kitti hangokkal jelzi, ha jó neki, picit játszottam rajta, majd gyorsítottam, mikor már éreztem, hogy nagyon kívánta, akkor szenvedélyesebb tempóra kapcsoltam, ettől megfeszült majd elélvezett. Feljöttem egy csókért, picit hagytam lenyugodni, majd a fülébe súgtam, hogy most rajta sor.
Hátamra feküdtem, majd elindult szép lassan csókolva a nemesebbik részem felé. Imádom, hogy közben mosolyog, látszik rajta, hogy mindent élvezetből csinál. Nem cuppant rá egyből szinte a végtelenségig húzott, majd egyszer csak bekapta a farkam. Változatosan, barátnősen kényeztet, egyáltalán nem az volt a célja, hogy minél előbb kivégezzen, hanem inkább az, hogy az odáig vezető út minél inkább élvezetes legyen. A tükör sokat dob a hangulaton, egy idő után olyan jól elkapta az iramot, hogy az atomrobbanás a szájába ért engem , hagyott lenyugodni, addig folyamatosan kényeztettet a szájával. Az utódok szilviába landoltak, majd egy pillanatra kiszaladt a fürdőbe.
Visszatértekor a maradék időben felajánlott egy lazító masszázst, amit nem kértem most, helyette egy jót beszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órára mentem, és 2db extrát vettem igénybe, a csókot, illetve a szájba élvezést. Minden a megbeszéltek, illetve a korábban olvasott bővebb infója szerint volt, a végén rendeztem a tartozásom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Rég voltam Kittinél, jó döntés volt visszatérni hozzá, sokat fejlődött azóta, azt kell ,hogy mondjam, bárcsak minden más szolgáltató is ennyire vendégközpontú lenne, mint amilyen ő volt velem. Továbbra is egy nagyon jó kisugárzású, pozitív személyiség, igazi barátnő feeling. Mesélt a 3-as randi lehetőségről, ezzel a bogarat elültette a fülembe, ki kell, próbáljam vele egy hármast majd a kolleginájával.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kitti erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-10-15) : Nem rontott egyből az ezredesemre, alaposan körbe puszilgatta, nyalogatta a zacsikat sem kifelejtve alaposan megdolgozott mielőtt rácuppant volna a rudazatra. No innentől kezdve mar nem volt megállás.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-09) : Bekapta, belekezdett abba lassú, de hihetetlenül izgató franciájába, amit úgy szeretek. Amikor éreztem, hogy készülődik valami, felálltam, elém térdelt, így folytatta.

(2023-04-27) : Kitti lejjebb-lejjebb csúszott rólam: először a mellbimbóimat kényeztette szájjal, miközben én is a cickóit alulról érintve tenyereimet lágyan mozgattam a keményre duzzadt mellbimbóin. Érezhető volt, hogy Kitti mennyire tudta, mi a jó és mi kell nekem, egy kis csúszka rajtam a nunijával, majd egy isteni franciázás következett: a

(2023-03-10) : Ez előjátéknak tökéletes volt. Közben sokszor csókolóztunk. Kitti csókja mennyei! Aztán hogy ne foglaljuk sokáig a fürdőt, bemenve a szobába folytattuk. Szegénynek még azt sem hagytam, hogy kényelembe helyezze magát, azzal kezdtem, hogy... elé térdelve kinyaltam. Ezúton is sajnálom, hogy orgazmus közben begörcsölt a lába, ennek ellenére elmondása szerint élvezte, így állva még nem kapta el senki korábban... Utána ledőltünk szusszanni egyet. Kisvártatva elkezdett mocorogni, hogy akkor most ő is kedveskedne nekem valamivel.

nagyon jó: 9db
(2023-09-09) : Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette.

(2023-03-03) : A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.

(2023-01-19) : Bevallom őszintén, nem sok időt fordítottunk rá, ettől függetlenül jólesett Kitti minden érintése. Választási lehetőség volt, hogy krémet vagy olajat használjon, végül az olajnál maradtunk. Lábfejtől haladt felfelé, közepes erősséggel csinálta, a combomhoz érve nem maradt el a benyúlós incselkedés sem, a derekamhoz érve a fejezet végéhez is értünk, a hátmasszázst ezúttal kihagytuk.

: 7db
(2023-10-22) : Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.

(2023-05-20) : Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon.

(2023-05-15) : Teste felfedezése után a beszámolókból már említett csúszka masszázst kértem. Hihetetéen izgató volt, minden máshoz is megjön tőle az ember kedve. De tény, hogy nem egy össze-vissza pörgő profi mazzsázs volt,