Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kingus

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-23 20:27:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kingus +36701505386 121593 szexpartner

Bartlet a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Előző héten egyeztettük le a randit . A telefonban már kiderült ,hogy végtelenül intelligens és erotikusan túlfűtött Nő .
Megközelítés
A Kondorosi-Fehérvári sarkon található az új lakóparkban . Autóval érkeztem , parkolás könnyű volt . Tömegközlekedéssel is könnyű , pont ott van egy villamosmegálló .
Helyszín
Pici ékszerdoboz lakás , ami maximálisan ügyfélbarát . Minden teljesen tiszta és rendes . Ágy kényelmes , fürdő jól felszerelt . Aki masszázst akar ,még profi masszázspad is van .
Kingus külseje
Igazi dög , tüzes szempár amit gyönyörű hajkorona keretez. A teste kimondottan izmos, (mindennapi edzés) . Cicik nagyok és kemények (sárgadinnye méret).Popsi latinos és szintén kőkemény . A lábai szép izmosak , itt a vádliját emelném ki , kész műremek . Magassarkúban fogadott és fekete szettben ,igencsak bikavadító látvány volt .
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121593 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121593 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-05-24 11:00:44 erotikus masszázs 1215935. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-05-24 11:00:44 erotikus masszázs 1215936. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-05-24 11:00:44 erotikus masszázs 121593
Action
Kávé , üdítő és remek beszélgetés volt a felvezetés . Aztán megtámadtam a fürdőszobát , hamar végeztem (imádok pancsolni ), mert már jobb élményekre vágytam . Amikor végeztem ,csodálatos látvány fogadott az ágyon . Féloldalt feküdt , a felső lába behajlítva . Mint egy csodálatos festmény , ahol az ívek és domborulatok harmóniában vannak . Vehemens természetemmel nem bírva azonnal lecsókoltam . Szerencsére hasonló a habitusa ,ez nyomban kiderült .Mint a tizenéves szerelmesek ,úgy faltuk egymást. Csókból már csillagos ötös! Minden porcikáját a számba akartam érezni azonnal . Meg is tettem , rögtön rácuppantam a mellére ,csókolva nyalva . Közben a másik mellét a kezemmel kényeztettem . Ő közben hangosan dorombolt ajzószerként . A vágy egyre jobban vonzott lefelé ,aminek utat is engedtem. Mire a puncihoz értem már nedvesen és kedvesen fogadta a nyelvemet. A legfinomabb punci amiben a nyelvem járt . Különös figyelmet fordítva a csiklójára táncoltattam a nyelvem. Amit hangos remegő orgazmussal honorált . Semmi pillanat alatt rámfordult és mint egy kiéhezett amazon kezdett foglalkozni a farkammal .Látszik ,hogy imádja a farkat ,úgy vett mélytorokra ,hogy még a szeme sem könnyezett be . Mosolygott amikor tövig elnyelt . Egyszer így kellene elmenni , annyira csodás amit művel . Szerencsére érezte a határaimat , és nem végzett ki . Azonnal gumizz fel , kértem . Mint egy ügyes bűvész , egy pillanat alatt beöltöztetett . Missziben egyesültünk először a szerelem oltárán . Tüzes katlan fogadott ahogy bejutottam ,és már dorombolt is ,de csak addig amig csókolózni nem kezdtünk . A mozgásunk ritmusa a Bolero zenéjét idézte. Aztán temperamentumosabb ritmusra vágytam és már fordultunk is . Feje a párnán popsija az égnek szegezve ,hát van ennél szebb látvány ? Éppen csak mögé helyezkedtem amikor úgy rám tolatott ,hogy azonnal tövig benne voltam . Levegővételnyi időm sem maradt és a hercegnőm rúdtáncba kezdett a farkamon , egészen pontosan úgy csűrte csavarta a csípőjét mint a legjobb szambatáncos. Kértem kicsit lassítson mert gyors mennybemenetel lesz .Meghallgatásra találtam . Ahogy visszaállt a pulzusom a normál értékre megragadtam a csípőjét és egy kicsit lassabb ritmusban kezdtem mélyreható beavatkozásomat . Elég hangossá vált a hercegnőm .Ám ekkor perverz gondolatom támadt és megkérdeztem , hogy játékba hozhatjuk-e a masszázspadot. Nem volt ellenvetés . Kisterpeszbe állítottam és ráöltöttem . Mindkettőnk perverz fantáziájára nagy hatással volt az új helyszín , aztán az egyik lábábal félig feltérdelve folytattuk . Annyira jó volt az összhatás , hogy a tűzvezérlő rendszer gyorsan felmondta a szolgálatot , hamar feltöltésre került a gumi .
Elszámolás
A telefonon megbeszéltek alapján történt .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Bombasztikus élmény volt , gyakorlatilag két nőt ismertem meg benne . Egy szuper intelligens úrinőt és egy végtelenül temperamentumos szexistennőt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2024-05-26 08:56:42
Élvezetes írás volt, de a végén a masszázspados dolgot kicsit nehezen képzelem el. Lehet, hogy adhatnál hozzá részletes útmutatót.
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

(2022-11-15) : Kis szusszanás után közölte , hogy revansot kell vennie , mondjuk ekkor már a szájában voltam félig . Imád kényeztetni ez már az első mozdulataiból kiderült . Érzéki és mégis tüzes , hol finom és gyengéd ,hol egy igazi ragadozó . Le kellett állítanom szopás közben , mert nem így terveztem az elmenetelt . Nevetett nagyon !

felejthetetlen: 8db
(2024-07-19) : Fantasztikusan változatos stílusával kápráztatott el. Úgy éreztem nem csak munka volt a számára , hanem imád szopni . Aztán meg kellett állítanom ,mert nem akartam elmenni(még). Egy pillanat alatt felöltöztetett ,majd egy pillanat alatt magába varázsolt .Finom le fel mozgás kezdődött , majd tekerni kezdett közben a csípöjével ,

(2024-04-25) : Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn.

(2024-04-10) : Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett .

nagyon jó: 5db
(2023-11-15) : szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik.

(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

: 2db
(2024-05-16) : Natúr francia kellemes volt, majd elölről, aztán hátulról támadtam. A végén natúr franciával végzett ki. Szájába lőttem. Majd kis beszélgetés után távoztam.

(2024-05-11) : Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült,