Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kingus

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 09:10:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kingus +36701505386 121328 szexpartner

Kadarka001 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
5
Már régen szemeztem itt a hírdetésével, nem is tudom hogy nem jutottam még el hozzá. Előtő héten hívtam. Elég korán jelezte hogy hívható mivél én meg nem alszom jól gondolom felhívom. Fel is vette pár csőrgés után nagyon kedves, cserfes, jófej hölgy már telefonban szimpatikus volt. De mivel csak érdeklődtem, mert szűkős volt az hétre a menetrendem még nem volt biztos hogy tudok menni. Megegyeztünk a VTR-ben hogy majd ha látom tudok-e menni ott bejelentkezem. Pár napra rá használtam is a VTR-t. Később válaszolt rá de csak egy fél óra csuszással már tudott is fogadni. Pont a Budapesten jártam és már siettem is hozzá.
Érdekes
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi Lakópark ami hát vegyes érzelmeket vált ki mivel rengeteg sikertelen és rossz randi tapasztalat van ennek a kerület táján. Villamos az ide vezet meg még buszt is láttam (114-es talán). Parkolni lehet szerintem a reál vagy az aldi parkolójában bátran, de még a benzinkútnál is elég sok hely van. Trükös, mert két bejárat van,
A meg B (B a helyes válasz).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kis séta a belső udvarba, csengő és emeletre fel, lift szembeni ajtó már nyilik is. Kis studió lakás vagy mifene, konyha egyben a napppalival. Itt egy masszőr ágy feszít a szova közepén, fürdő a lakás méretéből kicsi, de tiszta rendezett, szajvíz előkészítve, túsfürdő egy pár bőven sok. Tetthely az egy kis elrejtett zúg amit észre sem vettem francia ággyal. Ez valami új építési stílus lehet, alig vettem észre.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép hölgy nőies alkat, beléptwm már a nyakamba is ugrott, csók és ment a kérdez felelek. Nagyon kis beszédes és elragadó, egyből megvolt az összhang. Jó sokat csacsogtunk mindenről repült az idő peddig még csak az ajtóban áltunk 😆. Kérdezte iszom e valamit, kaptam egy dobozos zero colát. Egy világos rózsaszín csipkés body volt rajta.
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121328 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121328 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-29 06:57:58 erotikus masszázs 1213285. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-29 06:57:58 erotikus masszázs 1213286. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-29 06:57:58 erotikus masszázs 121328
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Gyors zuhany aztán szaladtam gyorsan hozzá. Kiérve sehol senki, nézem hova lett. Mondja gyere kövesd a hangom. Akkor látom az elrejtett kis zúgot a nagy ággyal, bár a tükőr segített. Itt feküdt én meg már huppantam is le mellé és zokszó nélkül csókolozni keztünk. Nagyon finom és érzeki ami hát nekem ez a keményedés fő forrása. Simi ahol lehet és ő már a farkam cirogatta, mondta akkor másszak kicsit feljebb és és kényeztett. Itt egy eszméletlen jó franciát kaptam már szinte itt eldurrantam majdnem. Kértem gumit, de ő mondta hogy még játszana itt szívesen. Kell az a gumi mielőtt idő elött vége lenbe a randinak. Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn. Kértem váltsunk pózt szemből is jó lenne a móka és már ment is a misszi. Ez is nagyon jó. Jobb lábát felhajtottam és így csináltuk egy rövid ideig, mert mondta hogy nem uszom meg hogy ne csináljuk hátulról. Na jó akkor most váltsunk, mert mindjárt tűzparancs lesz. Váltás kutyusba és itt elő került egy "elektromos villanykörte"💡😉. Kérdezte nem e zavarja hogy használja vagy szeretem-e. Nyugodtan mehet, bár én nem használtam még ilyet. Elkezdtem szép lassan fokozatosan támadni hátulról közben markoltam a fenekét és a hátát. A kis zizegő segédeszköz is munkához látott, érdekes érzes volt, de főleg a vendéglátom örömére. Ennek hatására nagyon hangosan elkezdett nyögdecselni és orditani amitől én nagyon beindultam és erősebben keztem tolni. Megmatkoltam a body hátsó pántját mint a kocsiban a majré vasat és úgy dugtam. Itt már remegett az egész teste, hát mondom olyan nincs hogy én meg így maradjak. Mondta ez az tépjed. Több se kellett úgy telelöttem a gumit hogy rárogytam. Lihegtünk mint a csutakos lovak. Rendesen szédültem, kérdeze jól vagyok-e, mondom valaszolok ha már földkörüli pályára áltam újra. Ezen jót nevetet. Kis pihi, tisztálkodás és beszélgetés. Itt tényleg jó sokat beszélgettünk kb. mindenről, de föleg milyen "szerencsések" vagyunk az életben és azt hogy ezt is kinevetjük. Itt már bőven időn túl voltunk aztán itt elbeszéltük volna az egész napot is, de mindkettönknek még dolga volt. Gyors zuhany aztán beszéltük ha erre repkedem akkor jöjjek, mert jó fej vagyok meg szimpi, ne hezitáljak mint eddig. Kérés rögzitve, nincs kizárva. Csók és írány a vadon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra nem tudom van-e, én a classic vonalat képviselem abvan peddig amitvén szeretek az alapként voltak. Nem került szóbaban egyántalán. Legvégén letettem s konyhapultra és megköszönte meg persze én is.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én csak ajánlani tudom aki igazán jól akarja érezni magát. Remélhetőleg még jó sokaig itt lesz köztünk meg még persze akkor amikor erre jövök.😊

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2024-04-30 23:20:56
Informatív és élvezetes. A zizegő cuccra igyexem emlékezni.

2024-04-30 16:04:59
Borzaszto helyesiras, a kulsonel tobb szo esik minden masrol, mint a kulsorol. Az informaciotartalom mentette gyenge kozepesre az ertekelesemet.

2024-04-29 13:28:38
Remélhetőleg még jó sokáig olvasható super csajról, super beszámoló
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-23) : Levegővételnyi időm sem maradt és a hercegnőm rúdtáncba kezdett a farkamon , egészen pontosan úgy csűrte csavarta a csípőjét mint a legjobb szambatáncos. Kértem kicsit lassítson mert gyors mennybemenetel lesz .Meghallgatásra találtam .

(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

felejthetetlen: 6db
(2024-04-10) : Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett .

(2024-04-04) : Kingus lejjebb kúszott és elkezdett franciázni és kisvártatva Dia is csatlakozott hozzá. Kingus fejét egy kicsit megmozdítottam és ekkor ő vette a lapot és áttért a zacsik kényeztetésére.

(2023-11-14) : Teljesen felfalt , azt hittem hogy le fog nyelni. Féltem ,hogy így gyors vége lesz a műsornak. Gumiért esedeztem. Lefektettem és szemből támadtam a szűk, forró punciba. Igy csináltuk egy darabig ,néha a lábát a nyakamba tettem. Majd doggyba folytattuk. Isteni vele hátulról csinálni, a popsijától teljesen beindultam.

nagyon jó: 4db
(2023-11-15) : szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik.

(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

: 3db
(2024-05-16) : Natúr francia kellemes volt, majd elölről, aztán hátulról támadtam. A végén natúr franciával végzett ki. Szájába lőttem. Majd kis beszélgetés után távoztam.

(2024-05-11) : Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült,

(2022-06-10) : Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban