Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kingus

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-10 22:07:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kingus +36701505386 121179 szexpartner

madal a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Többször beszéltünk már telefonon , most végre összejött a randi . Már amikor először beszéltünk telefonon akkor levett a lábamról . Szuper intelligens nő , jó húsz percet beszélgettünk . Kifinomult választékos beszed stílusa , jó humor és az orgánuma nagyon ösztönzően hatott. Ő egy igazi gésa !
Megközelítés
A Kondorosi Lakóparkban található , Én autóval mentem és könnyen oda jutottam . Parkolni a lakópark Fehérvári úti részén tudtam .
Helyszín
Takaros kis lakásban fogad , ami nagyon hangulatos. A háló részben kényelmes nagy ágy van , a fürdő jól felszerelt
Kingus külseje
Fekete hullámos hajzuhatag keretezi szép arcát aminek az ékköve a csodálatosan mély barna szempár . Nehéz elszakadni a tekintetétől , pedig bőven van mit nézni rajta. Szép nagy kemény mellek , gyönyörű tükörsima punci , és a lábai amik kimondottan izmosak és formásak . Egy lábimádó órákig ellen velük. Minden porcikája izmos és feszes , mint kiderült minden nap foglalkozik a testével. (Én is foglalkoznék!)
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121179 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121179 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-11 08:03:56 erotikus masszázs 1211795. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-11 08:03:56 erotikus masszázs 1211796. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-11 08:03:56 erotikus masszázs 121179
Action
Érkezéskor kávéval kínált kedvesen , aminek nem tudtam ellenállni. A kávé , a mosolya és a beszélgetés már felért egy tökéletes randival . Pedig a java csak ezután következett. Gyors fürdést követően az ágyon folytattuk az ismerekedést . A szájunk folyamatosan járt ,de hangot már nem annyira adott ki. Csók, csókot követett . Érzéki és vad táncot jártunk egymás szájába. Közben már a kezünk is a másikat simogatta ,kényeztette ahol csak bírta. Majd megindultam lefelé , hogy a gyönyörű duzzadó mellbimbóit megízleljem . Először csak a nyelvemmel köröztem a bimbokon , amikor belebúgott a fülembe. Ez olaj volt a tűzre , rácuppantam amennyire csak tudtam . Csókoltam, szívtam nyaltam, ösztönösen . Rászorított a mellére rendesen. Imádom az olyan Nőt aki ennyire élvezi a kényeztetést. Kezemmel kitapintva csiklóját ,finoman ott is bevetettem magam . Ő búgott zihált és még jobban szorított magához. Aztán olthatatlan vágyat éreztem, hogy kinyaljam. Gyorsan hanyatt fordítottam és a combjai közé csusszantam. Ahogy elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni ,megint jött a búgó hang , ami zene volt füleimnek. Csiklója elkezdett kibújni rejtekéből és Kingu egyre hangosodott , majd a csípöje önálló életre kelve táncolt a nyelvem alatt . Aztán úgy két percre rá a combjai fejemre szorultak hatalmas remegés közepette kis sikolyt követve megszólalt " azt a kurva ". Gyönyörű orgazmusát egy életre megjegyeztem! Hagytam kicsit pihenni. Közben a II. világháborús történelemről beszélgettünk , mindent tudott. Aztán bevetette magát ,hogy stílszerűek legyünk azonnal a periszkópra vetette magát. Édes jó istenem , az a szópás ahogy a szájába vett a csoda kategória. Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett . Be kell valljam majdnem megsoroztam a torkát . Néhány másodpercen múlott csak . Itt időt és gumit kértem . Mind a kettőt megkaptam. Mondtam neki , hogy sanszos hogy nem sokáig fogom már bírni, és kutyusba szeretném . Csillogó szemekkel mondta , hogy jó mert az a kedvence. Gyorsan feltolta a gyönyörű popsiját , igazi optikai csoda volt . Semmi finomkodás ,durr bele . Nem volt nehéz dolgom , mert már tocsogott rendesen . Ahogy bejutottam ,ziháló hangon megszólalt ,"ne kímélj ". Á végem volt , nem tudtam ellenállni . Pardon a kifejezésért , olyan szinten b@sztam ,mint még senkit ! Közben ő nyöszörögve: "még,abba ne hagyjad " . Szerencsénre úgy két perc után nagyon elkezdett remegni , a puncija összeszűkülve satuba fogták a farkamat és szinte kiabálva bejelentette ,hogy elmegy . Ok , akkor Én is ! Nem tudom melyikünk öröme volt hangosabb! Élvezés után egymáson pihegtünk , nem tudom mennyi időt .Aztán még kicsit tudtunk beszélgetni , aztán indulnom kellett .
Elszámolás
Az elején , kávézás és beszélgetés közben estünk túl rajta !
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A tökéletes gésa. A vele eltöltött idő több volt mint tökéletes . Konklúzió , holnap hívom megint , mert akarom !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2024-04-11 18:45:55
Élmény volt olvasni. Hát még az írás alapjául szolgáló élmény milyen pazar lehetett.

2024-04-11 10:29:23
Na ezt hívják kedvcsinálónak. Nagy gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-23) : Levegővételnyi időm sem maradt és a hercegnőm rúdtáncba kezdett a farkamon , egészen pontosan úgy csűrte csavarta a csípőjét mint a legjobb szambatáncos. Kértem kicsit lassítson mert gyors mennybemenetel lesz .Meghallgatásra találtam .

(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

felejthetetlen: 6db
(2024-04-25) : Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn.

(2024-04-04) : Kingus lejjebb kúszott és elkezdett franciázni és kisvártatva Dia is csatlakozott hozzá. Kingus fejét egy kicsit megmozdítottam és ekkor ő vette a lapot és áttért a zacsik kényeztetésére.

(2023-11-14) : Teljesen felfalt , azt hittem hogy le fog nyelni. Féltem ,hogy így gyors vége lesz a műsornak. Gumiért esedeztem. Lefektettem és szemből támadtam a szűk, forró punciba. Igy csináltuk egy darabig ,néha a lábát a nyakamba tettem. Majd doggyba folytattuk. Isteni vele hátulról csinálni, a popsijától teljesen beindultam.

nagyon jó: 4db
(2023-11-15) : szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik.

(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

: 3db
(2024-05-16) : Natúr francia kellemes volt, majd elölről, aztán hátulról támadtam. A végén natúr franciával végzett ki. Szájába lőttem. Majd kis beszélgetés után távoztam.

(2024-05-11) : Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült,

(2022-06-10) : Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban