Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kingus

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 17:20:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves sztbali!
Köszönjük a beszámolódat,mi is jól éreztük magunkat!
Külön köszi a rózsaszín ruci megemlítését,eddigi kedvenc darabom!
A tízórait Diusnak köszönhetjük,jó volt kajcsizni,dumcsizni, nevetni is együtt!
Augusztusi különleges progink előtt még biztosan talizunk,
puszii

Beszámoló Kingus +36701505386 121121 szexpartner

sztbali a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
felejthetetlen páros
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel a kapcsolatot a Kingussal és pár percig Diával is beszéltem. Dia, Kingus barátnője akivel fogad vendégeket. A lehetőségek korlátozottak, mert Dia ritkán elérhető, ezért érdemes napokkal előre egyeztetni. Könnyen ment minden.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Kingus kuckójában már régen jártam, de még emlékeztem rá. Buszokkal és villamossal is jól megközelíthető a hely. Autóval sincs probléma, mert lehet parkolni a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kingus kuckója egyszobás garzon külön hálórésszel és egy tiszta higiénikus fürdőszobából áll. AZ ágy elég nagy és elfértünk rajta hárman. A fürdőszobában minden van ami kell. Kaptam szép nagy töröközőt is.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kingusról a közelmúltban készültek friss képek, amik teljesen visszaadják őt. Helyes arc és hosszú fekete göndör haj. Átlagosnál nagyobb cicik egy kis sebészkési korrekcióval ellátva. Lapos has és feszes markolni való popsi. Kecses lábpárral kiegészülve megkapjuk Kingus teljes valóját. Szexi rózsaszín topban és tangában nyitott ajtót.
Dia Hasonló Kingushoz. Neki a teste sportos, mert aktív ilyen téren. Ezt ő árulta el. Arcra helyes és neki rövid szőke haja van. A mellei nagyobbak, mint Kingusé emellett természetesek. Picit gravitálnak ugyan, de a teste többi része elég feszes. Utcai ruhában láttam meg őt.
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121121 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 121121 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-05 08:17:57 erotikus masszázs 1211215. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-05 08:17:57 erotikus masszázs 1211216. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-04-05 08:17:57 erotikus masszázs 121121
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Korábban érkeztem megbeszélt időnél, de Kingus éppen hívható volt az oldal szerint, ezért tárcsáztam őt. Jelezte, hogy Dia még nincs itt, de bejöhetek. Megkaptam a szükséges infókat és pár perc múlva már a lakásban voltam. Amíg vártuk Diát addig csevegtünk egy picit és levetettem pár ruhadarabot. Már csak az alsóm volt rajtam amikor Dia megérkezett. Bemutatkoztam neki és ő is el kezdett vetkőzni. Miután kibújt a ruháiból, akkor elvonultunk tusolni, hogy lemossuk egymásról az út porát. Bemásztunk a kabinba, de a fürdő ajtaját nem csuktuk be és Kingus végignézte a közös zuhanyzást közbe pedig ő is levetkőzött. Miután ezzel megvoltunk, akkor egy gyors szájfrissítés után a hálóba mentünk. A két lány az ágyra helyezkedett és én közéjük és felváltva csókolóztam velük. Kingus lejjebb kúszott és elkezdett franciázni és kisvártatva Dia is csatlakozott hozzá. Kingus fejét egy kicsit megmozdítottam és ekkor ő vette a lapot és áttért a zacsik kényeztetésére. Intenzíven kényeztettek engem és utána gumit húztunk. Diával kezdtem a már jól ismert Nyuszi-pózban. Ő még nem ismerte, de Kingus tudta, hogy én ezzel szoktam kezdeni. Belevittem egy kevés lábimádatot a dologba és ekkor Kingus elkezdte kényeztetni Dia melleit. Intenzív tempót diktáltam és felváltva csókolóztam a lányokkal. Váltottunk kutyusba Diával. Kingus melleit kényeztettem a szánnal és hátulról toltam Diának. Dia javasolta, hogy feküdhessen hasa, mert ő úgy szereti, ezért helyezkedtünk egy kicsit és a combjaira ülve ismét beléhatoltam. Közbe csókolóztam Kingussal és simogattam a punciját. Kisebb szünet következett, ami abból állt, hogy gumi le és én az ágy előtt álltam. A két lány felváltva franciázott nekem és utána kaptam egy újabb védőruhát. A folytatás Kingussal történt misszibe és Dia Kingus melleit kényeztette míg én simogattam a testét. Pózt váltottunk és Kingus jött négykézláb és ekkor Dia mellém lépett és én a melleit vettem kezelésbe. Kikésőbb Kingus hasra feküst és én a popsijához helyezkedtem és ismét a puncijába hatoltam. Fordultunk Kingussal és 69-be helyezkedtünk. Megszabadított a vegyvédelmitől és a velem egykorút kényeztette míg én a popsiját nyalogattam. Ismét az ágy elé álltam végül egy páros francia utána négy cicire élveztem. A két lány elvonult tisztálkodni én addig az ágyon elterülve próbáltam visszanyerni az erőmet. Miután sikerült akkor én is vettem egy gyors zuhanyt. A szobában elfogyasztottunk egy kellemes tízórait és közbe csevegtünk. Utána rendeztem a csokrot és Dia lelépett. Kingussal még csevegtem egy picit és frissítőt fogyasztottam. Visszavettem a gönceimet és a cipőm felvétele után búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem. Annyi amennyi a telefonban elhangzott és mivel Kingusnál nyilvános a csokor mérete, ezért nem kell nagyon kombinálni a rózsaszálak mennyiségét.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 140 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét egy felemelő hármas randiban volt részem két csodás lánnyal. Szerintem még bőven van rá lehetőség, hogy legenek még ilyen randijaink.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2024-04-10 22:08:32
Teljes mértékben érthető, és érdeklődést felkeltő írás.

2024-04-09 21:36:16
Hamarosan érkezem hozzá, alig várom. Elvarázsoltak a képei, de a beszámolók is segítettek. Köszönöm Nektek is.

2024-04-05 16:29:20
Is bevonhatjuk harmadiknak.

2024-04-05 16:27:28
Igazad van kedves Budagyönygye. Azt elfelejtettem beleírni a beszibe, hogy Kingus említette nekem azt, hogy Dia nevű barátnőjét

2024-04-05 09:10:51
Nagyon jól megírt beszámoló, egy kihagyhatalan randiról!
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

(2022-11-15) : Kis szusszanás után közölte , hogy revansot kell vennie , mondjuk ekkor már a szájában voltam félig . Imád kényeztetni ez már az első mozdulataiból kiderült . Érzéki és mégis tüzes , hol finom és gyengéd ,hol egy igazi ragadozó . Le kellett állítanom szopás közben , mert nem így terveztem az elmenetelt . Nevetett nagyon !

felejthetetlen: 6db
(2024-04-25) : Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn.

(2024-04-10) : Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett .

(2023-11-14) : Teljesen felfalt , azt hittem hogy le fog nyelni. Féltem ,hogy így gyors vége lesz a műsornak. Gumiért esedeztem. Lefektettem és szemből támadtam a szűk, forró punciba. Igy csináltuk egy darabig ,néha a lábát a nyakamba tettem. Majd doggyba folytattuk. Isteni vele hátulról csinálni, a popsijától teljesen beindultam.

nagyon jó: 4db
(2023-11-15) : szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik.

(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

: 1db
(2022-06-10) : Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban