Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-29 18:50:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kinga +36301033510 122190 erotikus masszázs

Robin95 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Szabadságomról visszatérve sajnálattal konstatáltam, hogy a két albán gyöngyszem, akiket múltkorában nagyon megkedveltem, szőrén-szálán elvesztek.

Hívtam a szalont és érdeklődtem a kilétük felől, de érdemi válaszokat nem kaptam. Ajánlottak helyettük egy korban és külsőben hasonló tüneményt, Kingát. Próba szerencse alapon vágtam bele a találkozóba.
Megközelítés
Most a Klinikák felől jöttem, mert arra felé volt dolgom. Onnan sem egy nagy távolság. Az üllői úton sétálva tíz perc kényelmes sétával elérhető az objektum.
Helyszín
Nyolcadik emeleti több szobás lakás. Tükrös előszobafal előtt kellett a pacskeremtől megválni, aztán lehetett bemenni a hűvös szobába.

Vendéglátóm előttem tette fel a vadonás új lepedőt az ágyra. Mintegy kedves kis szobalány, olyan ügyesen végezte a dolgát, szinte rezzenéstelen arccal, hangtalanul. Én azért udvariasan megszólítottam, amíg segítettem neki a sarkokat kiigazítani. Erre nagyon kedvesen reagált, mosolygott és közben jól megrágta a válaszait.

Megmutatta, hogy hol tudok majd lezuhanyozni. Felkapcsolta a villanyt a vizesblokkban és elhúzta a kabin ívelt ajtaját. Adott friss és illatos törölközőt, majd diszkréten távozott onnan. Pedig szívesen berángattam volna oda, annyira kívánatosnak láttam azzal a vékony pántos tangájával a seggén.
Kinga külseje
Fiatal lány valóban. Ennek megfelelően mindene olyan feszes, üde és tinis. A mellei nem nagyok, de olyan cukik, hetykék, zabálni valóak. Alacsony lány, ennek megfelelően rövid lábakkal rendelkezik. Formás feneke van, és selymes bőre.

Tetkókat 3-4 helyen láttam rajta. Puncija is szép, izgatásra a kissé megduzzadtak, de erről majd később.

Arcáról annyit, hogy kifejezetten nagy szemei vannak, amitől még fiatalosabbnak néz ki. Szája szabályos, szép ívű. Helyes lány, az egyszerűségében helyes.
1. Kinga +36301033510 beszámoló Budapest 122190 erotikus masszázs
3. Kinga +36301033510 beszámoló Budapest 122190 erotikus masszázs4. Kinga +36301033510 beszámoló 2024-07-30 10:33:35 erotikus masszázs 1221905. Kinga +36301033510 beszámoló 2024-07-30 10:33:35 erotikus masszázs 1221906. Kinga +36301033510 beszámoló 2024-07-30 10:33:35 erotikus masszázs 122190
Erotikus masszázs
Tényleg kezdő lány, ezért jól jött, hogy egy kis feszültség oldó masszázst prezentáltam neki a program első negyedében.

Levetkőztettem. Közben alaposan megfogdostam gyönyörű idomait. Aztán az ágyra fektettem és lazán átgyúrtam.

Beszélgettem vele. Őszintének tűnt, válaszai és a gesztusai szinkronban voltak végig. Menő lányos allűrjei nem voltak, nem is akar nagypályás lenni. Jó volt hallgatni, amiket mesélt.

Aztán a kölcsönösségre kérdeztem rá. Engedte, nem korlátozott semmiben. Elején egy szép ívet sikerült elindítanom nála, előnyös helyzetben éreztem magam, de többszöri nekifutásra sem tudtam őt elrepíteni. Talán mások szerencsésebbek lesznek és megtalálják hozzá a legjobb módszert. Én feladtam, mert már nagyon kívántam a száját.
Levezetés
Csókolózásban a barátnős verziót adta elő nekem. Átölelte a nyakamat, simogatta az arcomat, érzékien vezette elő.

Ez alatt én finoman ujjaztam a cuniját. A kezét a cerkámra tapasztottam és megmutattam, neki hogy én most milyen mozdulatokra vágyom. Ez egy kicsit meglepte. Azt hiszem ezzel kizökkentettem a komfort zónájából, de nem lepődött meg, de csinálta tovább rendesen.

Orális tudását szépítgeti. Vannak formációk, amiket már egészen jól begyakorolt, azokat kifejezetten jól vezette elő. Mutattam neki egy-két újabbat, azokat is megcsinálta. Tanítható, szófogadó. Nem csak megyeget neki a cumikázás, hanem kifejezetten szorgalmasan tanulja az új dolgokat. Lényeg, hogy nem finnyáskodik. Ha kell kéz nélkül is jól el volt. Gyorsabb iramba kapcsolva sem ijedt meg, csinálta, szívta, szopta, tartotta a tempót . Amikor kértem, akkor a tojásokkal is eljátszadozott. Teljesen rendben volt a franciája.

Vállalja a VSZ-t. Én ennek megfelelően oda kértem a befejezést. Kézzel keményre felpumpált, aztán, durr neki. A java visszacsorgott a szájából dákóm oldalán át a golyóimra. Azt később szépen letörölgette rólam miután a száját kiürítette. Aztán, mintha misem történ volna, pillanatokkal ez előtt, mellém feküdt és jól lesmárolt.
Elszámolás
Két extrát kértem tőle a csókot és a VSz-t. Ezzel kiegészítve adtam át neki az ajándékomat. Elején tettem le a fotelba, láttam, hogy látta, de nem foglalkozott vele.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Természetessége és tinis megjelenése magával ragadó. Kislányos alkata van, cicáskodni is jó vele, de ki lehet belőle hozni a vadmacskát.

Erotikáztunk sokat, de lehet a masszázsban is megállja a helyét. Lényeg, hogy irányítható és próbál megfelelni a kihívásoknak. Kellemes élményt nyújtott. Természetesen visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kinga erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!