Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-13 21:24:49



AlvySinger szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes!❤️ Nagyon szépen köszönöm a pozitív és tartalmas beszámolót a randikról, nagyon örülök hogy minden randinkon jól érezzük magunkat!💋És mint mindig Várlak vissza sok szeretettel!🤗 Millió puszim mindenhova: Kiara!❤️

Beszámoló Kiara +36306797288 122841 szexpartner

AlvySinger a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kiarát pár nappal a randink előtt hívtam telefonon, amit elsőre felvett. Azonnal meg tudtunk állapodni az általam felvetett időpontban. A randi napjának reggelén elküldtem az ilyenkor szokásos megerősíti sms-t, majd ezt követően már csak a kapu előtt hívtam a bejutás miatt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Marina. Szerintem sokunknak ismerősen cseng ez a név, de akiknek mégsem: a Duna Plázától kb. 5 percet kell sétálni egy frissen épült lakópark belseje felé. Akinek a kék metró valamiért nem vonzó opció, annak relatíve sok parkolóhely áll a rendelkezésére.

Kiara amúgy minden adatot flottul meg a telefonban, nincs A/B/C számozás, sem dupla bejáratos kapu, félálomban is a lakásához tudnék találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Patyolat tiszta, otthonos, jó ízléssel berendezett, full extrás leánylak. A fürdőben tiszta törcsi, a zuhanyfüggönyös kád sarkánál többféle márkás tusfürdő, a mosdókagylónál szájvíz, tiszta poharak, és dezó kínálja magát használatra. A tetthely egy nagy, kényelmes, és strapabíró franciaágy, amin felszabadultan lehet mókázni. Bár lehet ez mellékes, de a nappaliban egy komplett szekrény van telerakva különféle csokoládékkal, amikből Kiara meg is kínálja a betoppanót.

Kiarán és a szerencsés látogatóján kívül senki nincs a lakásban, a diszkréció maximális.
Kiara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha róla írok, mindig muszáj vagyok az arccal kezdeni. Az egyik legszebb arcú itt hirdető lányról van ugyanis szó, aki esetében nem kell kínosan egy "szomszédlányos" jelzővel megpróbálni megúszni a pofi leírását, hanem nyugodt szívvel leírhatjuk, hogy egy valóban gyönyörű arcú, nagy, vidáman csillogó, amolyan cicás kék szemű, szabályos, kerek fejformájú, cukin pisze orrú lány a vendéglátónk.

És akkor jöjjön a többi földi jó: a sportos, se nem sovány, se nem kövér test a végtelenségig markolható feszes popsival, a csókolni való hosszú combokkal, a kézbe illő tinis cicikkel, és nem utolsó sorban a borotvált, kényeztetésre hívó puncival. És mindez a csoda egy őrjítően szexi piros fehérneműben várt rám!!

Kiara haja jelenleg szőkésbarna és frufrus, ami remekül illik az arckarakteréhez. Ezt a talink elején az alaphangot megadó bókként meg is jegyeztem neki, amit hálás mosollyal megköszönt.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 122841 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 122841 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-10-14 09:50:31 erotikus masszázs 1228415. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-10-14 09:50:31 erotikus masszázs 1228416. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-10-14 09:50:31 erotikus masszázs 122841
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után az ágy mellett állva fogadt Kiara. Rögtön csókolózni kezdtünk, ami bár nyelv nélküli, de mégis roppant odaadó, szenvedélyes, nyelv híján az ajkakkal olyan ügyesen játszó, hogy néha az volt az érzésem, hogy rendes nyelves csókokat kapok. Smaci közben mohón markolásztam isteni popsiját, néha a puncija felé kóborolt a kezem. Kiara nem kérte ki a dolgot, ott érinthettem, ahol csak akartam.

Javasoltam, folytassuk az ágyon a játékot. Itt megkért, csatoljam ki a melltartóját, ezt követően pedig a bugyit lehúzva az ágyra vetült, én mellé.. így folytattuk egymást simogató, összebúlyós, csókolózós, mélyen barátnős előjátékunk.

Aztán a mámortól telve nyaktól lefelé kezdtem haladni. Bimbóját nyelvemmel kényeztettem, ő közben apró puszikat lehelt a nyakamra.

Miután hasikájára is hintettem néhány csókot, 69-es pózban kezdtünk bele a franciás etapba. Két kezem a popóját markolta, így vettem bele magam nyelvemmel az előttem magát szemtelenül kínáló, feszes, tinis punciba. Kiara miközben forró nyelvjátékkal varázsolta kőkeménnyé a nemesebbiket, érzéki hümmögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére ez a felállás.

Kutyusban szerettem volna kezdeni a fő felvonást, de előtte még repetát kértem mesteri nyelvmunkájából, amit Ő készségesen megadott nekem. Folyamatos szemkontaktus, a golyókat sem kímélő heves nyelvparádé.. nem is tudtam sokáig élvezni ezt, mert különben idejekorán véget ért volna a randi. Hamar a pózcsere nyújtotta szünetért kellett "kiáltanom".

A kutyusba mindketten beleadtunk apait-anyait. Kiara jó ütemérzékkel mozgatta derekát, közben egyre hangosabb nyögésekkel bíztatott a folytatásra. A kutyus során szinte végig félig hátra fordított fejjel rám vetette vadító tekintetét, ami csak még inkább felcsigázott.

Mikor fáradni kezdtem, kértem, lovagoljon meg. Ügyes és szenvedélyes mozdulatokkal mozgatta magát rajtam. Néha teljesen hozzám simult, szinte egy fordított missziben olvadtunk össze egy-két apró csókot váltva. Ha kértem, lassított, végig készségesen figyelte a reakcióim.

Missziben zártuk le a mókát. A szemkontaktus itt is folyamatos volt, a csókok is sem maradhattak el. Nem is bírtam sokáig visszafogni magam és egy óriási lövés kíséretében jutottam a csúcsra.

Hancúrléc ki, gumi le, majd Kiara aprólékosan letörölgetett. Ezután egymás mellé feküdve egy felszabadult, számtalan témát érintő beszélgetés vette kezdetét - ami alatt végig simogattuk egymást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ugyanolyan korrekt, mint amilyen szép. Extrákat nem kértem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Többedik randink volt ez, de az egyik legszebb és leglelkiismeretesebb itt hirdető lányhoz mindig kételyek és kellemetlen izgalmak nélkül indulok. A randi egész napra felöltöltött, a folytatás erősen esélyes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2024-10-18 05:45:25
Kiváló beszámoló, rutinos szerzőtől. Olvasó barát írás. Bevezető fejezetek informatívak. Alak leírása nagyon igényes. --- Action történet, technika, kölcsönösség, élmény – tökéletesen szerkesztve - egyaránt meg van. --- A találkozásoknak és az élmény megosztásnak van előzménye, ami a mű értékéből mit sem von le. --- Kiara kommentje klasszul egészíti ki az olvasmányt.--- Lelkes vastaps a táncosoknak.

2024-10-14 12:09:14
Nagyon kellemes stílusban írtál a randitokról, Kiara külsejének bemutatása tetszett a legjobban, de a történések is magukról beszélnek, amint azt Kiara kedves reagjában "megerősítette"! 😉
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-09-17) : Kedvenc testrészemnél megállt és izgalmas játékba kezdett. Nyalogatós ,szembenézős, mélytorkos vadító franciája van . Műfaj teremtőnek nevezném , annyira egyedi és izgalmas. Fantasztikusan élveztem. Már ettől majdnem gyönyörbe estem , ezért megkértem ,

(2024-07-24) : Kibont a törölközőből, elém térdel és lassan elkezd franciázni. Mindezt két szemszögből látom a tükör segítségével. Kéz nélkül, néha koppra eltünteti, néha a nyelvével szánkázik az oldalán, néha a végét nyalogatja, néha a szájában köröz rajta a nyelvével és ki tudja még, mi minden.

(2024-07-23) : Kiara ezt ki is használta, lassan elém térdelt és gyengéden az ajkai közé vette a fakamat. Brutálisan finom, lágy, de mégis határozott szopizást mutatott be nekem, kényeztetésének minden másodperce maga volt a tökély.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 35db
(2024-09-20) : he franced me very sensuously, using her hands minimally, while winking back and forth with my cock in her mouth. Well, I was lost in the moment and hoped it would never end. I was completely enchanted.

(2024-08-16) : Kérdezte, hogy "meglovagoljalak?", nem tiltakoztam a felajánlás ellen, inkább a két szép hátsó félgömbre tapasztottam a kezem. Majd átfordultunk misszibe, utána gumi le és közös erőfeszítéssel Kiara ajkai között ért a vég.

(2024-07-31) : Visszatérésemkor a megbeszéltek szerint natúr franciával kezdtük (én álltam, ő térdelt) majd kértem, hogy helyezze magát kutya pózba és még mielőtt végem lett volna, kértem hogy a szájába landolhassak gumi nélkül. Isteni a popsija és franciája is kiváló.