Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-24 13:03:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes!💋Köszönöm szépen a tartalmas és pozitív beszit, örülök hogy, ismét jól éreztük magunkat a randin! 🤗 Várlak vissza sok szeretettel és addig is millió puszim mindenhova: Kiara!💋❤️

Beszámoló Kiara +36306797288 122139 szexpartner

Csopidavid a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Előző nap sms-ben egyeztettünk, flottul ment, kb. fél órán belül válaszolt, mehettem első vendégnek. Amikor tehetem, igyekszem mindenhol az első vendégnek menni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, navi odavisz. Parkolás mindig egyszerű, pár 10 méteren belül mindig van hely. BKV passz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Továbbra is első osztályú, ízlésesen berendezett lakás. Fürdő teljesen rendben. A szobában sok tükör. A franciaágynak sajnos van egy kerete, ami kis gondot is okozott.
Kiara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörü nő. Csodaszép arc, nagy gomb szemek. Sportosan izmos, hosszú lábak, kicsi, de nagyon formás cicik, és világbajnok fenék.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 122139 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 122139 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-07-25 07:58:59 erotikus masszázs 1221395. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-07-25 07:58:59 erotikus masszázs 1221396. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-07-25 07:58:59 erotikus masszázs 122139
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyon jól tudja, hogy hogyan lehet levenni egy pasit a lábáról. Már ott kezdődik, hogy a fürdőbe menet előttem megy - mintha nem tudnám hol van 🙂 - de nem is megy, hanem vonul egy szál fehérneműben, a szemeim meg a fenekére tapadnak. Már itt teljesen megőrjíti az embert.
Gyors zuhany, szobába be.
Leülök az ágyra, magam elé állítom és elkezdem a fenekét simogatni. Ekkor szól, hogy üljek egy kicsit arrébb, így a tükörből látom, mit is fogok. Megfogadtam, így az amúgy is nagyszerű érzés még jobb lett. Kibont a törölközőből, elém térdel és lassan elkezd franciázni. Mindezt két szemszögből látom a tükör segítségével. Kéz nélkül, néha koppra eltünteti, néha a nyelvével szánkázik az oldalán, néha a végét nyalogatja, néha a szájában köröz rajta a nyelvével és ki tudja még, mi minden. Közben felnéz a szemembe, már amikor nyitva van a szemem, amit nehéz nyitva tartani, mert elképesztő látvány a tükörből is, hogy egy ennyire szép nő ilyen változatos és jó technikával kényezteti az embert. Meg is kérdeztem, hogy lehet-e így vége.
Erőt veszek magamon, szeretnék benne lenni. Felfektet az ágyra, itt még tivább folytatja, amit megkezdett, de kérem az óvszert. Kérem, hogy legyen ő felül, lassan ráereszkedik. Kellemes tempót diktál, néha én is próbálom irányítani. Átmozgunk az ágy szélére, hogy hátulról is megcsodálhassam. Hosszasan élvezkedek, majd mikor már úgy döntenék, hogy nem kínzom tovább, szétválunk, mert elkezdte nyomni az ágy kerete a térdét. Visszahelyezkedek a kiindulási pozícióba, ő újrakezdi, amit az elején abbahagyattam vele. Ugyanúgy változatos technikával, még extra csavart is visz bele. Egyik oldalán végigszánkázik, majd felérve határozottan eltünteti, majd ugyanez a másik oldalán is. Ő meg mosolygó szemekkel elégedetten nyugtázza, hogy én meg lebegek az élménytől. Lassan közeleg a vég, gyorsabb tempóra kapcsol és kivégez. Hagy teljesen lenyugodni, hosszasan még nem engedi el, csak amikor már teljesen elernyedtem. Ő kimegy tisztálkodni, én meg szétfolyok az ágyon, mint egy amőba.
Kicsit még lehasalok az ágyra, ő mellém. Kétszer is megkérdezi, hogy szeretnék-e egy masszázst, de udvariasan visszautasítom, inkább csak heverek mellette és a csoda fenekét simogatom. Aztán vissza a földre, zuhany és elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, az asztalra letéve. Az adatlapon minden ott van, nincs meglepetés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindig nagyon jó élmény nála, de ez a mostani az eddigi legjobb. Mindig figyel arra, hogy nekem a lehető legjobb legyen, ez benne van minden mozdulatában, minden kimondott és kimondatlan szavában. Voltam már jópár hölgynél, de számomra ő az etalon. Nála minden együtt van, ami másnál esetleg csak részben. Szép arc, jó alak, világbajnok popsi, odaadás, elképesztő technika, a másikra figyelés magas foka, a kedvesség és még sorolhatnám.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2024-07-25 14:24:16
Nagyon jó kis írás! A lila köd úgy látom meg volt 😊. Bravó…

2024-07-25 09:37:41
Elkapott a gépszíjj/Kiara. Úgy érzem a -beszid alapján-, megbabonázott. Gratula nektek,
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-23) : Kiara ezt ki is használta, lassan elém térdelt és gyengéden az ajkai közé vette a fakamat. Brutálisan finom, lágy, de mégis határozott szopizást mutatott be nekem, kényeztetésének minden másodperce maga volt a tökély.

(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 34db
(2024-08-16) : Kérdezte, hogy "meglovagoljalak?", nem tiltakoztam a felajánlás ellen, inkább a két szép hátsó félgömbre tapasztottam a kezem. Majd átfordultunk misszibe, utána gumi le és közös erőfeszítéssel Kiara ajkai között ért a vég.

(2024-07-31) : Visszatérésemkor a megbeszéltek szerint natúr franciával kezdtük (én álltam, ő térdelt) majd kértem, hogy helyezze magát kutya pózba és még mielőtt végem lett volna, kértem hogy a szájába landolhassak gumi nélkül. Isteni a popsija és franciája is kiváló.

(2024-07-29) : Sajnos a szűkös időlimit miatt korlátozottak voltak a lehetőségek, de Kiara így is a maximumot nyújtotta. A bomba popsi mindent visz, a franciájával pedig csak még inkább rágerjesztett az actionr