Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 23:50:14

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes!💋 Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik, örülök hogy megismerhettelek és egy tartalmas randit sikerült együtt tölteni és hogy jól érezted magad, én szintúgy, nekem mindig jól esik amikor megdicsérnek!🤗 Várlak vissza szeretettel addig is forró puszim mindenhova!🤭💋

Beszámoló Kiara +36306797288 120935 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Megláttam a 100. beszijében a félórás rózsainfót és eldőlt hogy őt választom. SMS-t küldtem neki 10:03-kor mert adatlapján olvastam hogy preferálja és rákérdeztem a rózsára meg az időpontra, 15:00-15:30 jó? Igen. Címet kiadta, még annyit kért 14:00 körül erősítsem meg a szándékom egy SMS-sel. Nagyon könnyen ment az SMS egyeztetés. Vele egyeztettem, érkezéskor is mindent tudott az SMS-ből.
Megközelítés
Duna Plázához kék metróval, majd séta a Marina Parthoz. Dunához közeli címet adott meg. Kapukódért hívtam, ekkor hallottam a hangját először.
Helyszín
Marina parti új építésű lakás, a kapukód után pofonegyszerű az útvonal. A lakás tágas, két szobát is láttam benne, a bejárati ajtótól távolabbiban voltunk, szépen berendezett, tükrös, két tükröt is észrevettem. Az ágy kényelmes, berendezés, fényviszonyok hangulatos. Makulátlan tisztaság és rend mindegyik helyiségben. A fürdőszoba kád, elhúzható zuhanyfüggöny, két kilépővel felszerelt. Rengeteg tusfürdő, old spice originált választottam. Szájvizet használtam, két nagy pohár volt odakészítve. A kapott törülköző kifogástalan állapotban volt.
Kiara külseje
Na ez az, egy igazi szépségkirálynő. Mikor nyílt az ajtó teljesen meglepődtem az arca szépségén, készületlenül ért, hisz arckitakarással hirdet, esetében tényleg a diszkréció az oka. Ő szerintem hozzá lehet szokva hogy leesik a külsejétől az ember álla. Gyönyörű, igéző szemei vannak, 100% jelen van a pillanatban, nagyon figyel rám. A haja hosszú, biztos vagyok benne hogy remekül kihangsúlyozza, turbózza az arc szépségét. Mellé egy formás test párosul, sportos test, de inkább formás modell alkat, nincs rajta felesleg, talán az egyes kép közelíti meg legjobban, de a valóság mindent felülmúl. Ápolt, jó illatú és mellé mosolyog kedvesen, bájosan. Fogadó ruhája fekete combfix, a hálós-lyukacsos féle, piros bugyi, piros melltartó. A punci is gyönyörű, hibátlanul borotvált.
Alcimkékből bőven kaphatna, gyönyörű arc-ra állítom, de a többiben is erős: perfekt alak, csodás haj, csodás cicik, igéző szemek, legszebb punci.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120935 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120935 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-03-14 09:12:02 erotikus masszázs 1209355. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-03-14 09:12:02 erotikus masszázs 1209356. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-03-14 09:12:02 erotikus masszázs 120935
Action
Elbűvölően szép lány nyit ajtót (lásd fentebb), cipő levét, be a távolabbi szobába, cuccom bent lerak, levet, ajándékozás, törülközőt megkap, el tusolni, szájvizezni és vissza. Az ágy mellett állunk, a tükör előtt. Gyönyörködöm testében is, simogatjuk egymást, puszit adok nyakára, vállára, szemébe nézek és mondom: Kiara, első ezen a néven. Olyan Trónok harcás. Elmosolyodik, igen, kedvenc sorozata volt. Tudom írtad adatlapodon hogy nem nyelves a puszi, majd megmutatod. És szánk összeér, több mint puszi, csók mert hosszan összeér, ki is nyitja száját, nem zárt szájak érnek össze, majd letérdel előttem, farkam szájába veszi, kéz nélkül teszi, csak szájjal kényeztet, de kezei sem tétlenek, mindkettővel simogatja testem, full barátnős, tükörből is eszméletlen látvány.

Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi? Zene füleimnek. Gumit ő húzza fel, én tartom a farkam, sikosít és mivel kiváncsi voltam mi az a Kiara póz, ezért megkisérli bemutatni. Fantasztikus póz lenne, így még sose csináltam, most sem fogom sokáig, ehhez a pózhoz vastag vagyok de átélhetem egy rövid időre. (Hogy mi a Kiara póz nem lövöm le, ehhez el kell menni, megéri)

Viszont fantasztikus kárpótlást kapok tőle, pici sikosítás után lovagló pózban felém jön és istenien meglovagol, szuperül mozog rajtam, farkamat úgy ingerli hogy a legingerelhetőbb felső 1/3ad részem szorosan a puncijához ér belül, súrlódunk. Mi meg szánkkal csókolózunk is közben meg a melleit simogatom, van hogy azt puszilom. Ez a lovagló póz az arc szépsége miatt is jó póznak bizonyul. Puncija kivégez, szerencsére időn belül, csendes kivégzés, élvezésem mondom megtörtént. Utána pici beszélgetés sok mindenről, érdekel a testéről evés, a lényeg ne csípős legyen ami oda kerül. Nem, csokiban, édességben gondolkodom. Kapok is tőle raffaellót elvitelre meg hoz üvegpohárban vizet. Tusolás, majd ajtóban cipőkanalat ajánl, de nem szükséges. Még kigyönyörködöm magam benne aztán el.
Elszámolás
Fantasztikus, el se hiszem hogy ennyi. A fél óra és az óra is egyformán nagyon megéri, de én most a felet választottam mert nem gondoltam volna hogy ennyire szép. Ha tudom tuti az egy óra. Még a tali elején tettem le, először az ágyra akartam tenni, de kérésre a polcra tettem. Csak alapot vettem igénybe, tali végén kiderült az is ha egy órára megy valaki van két élvezés és a szájba extra is csak akkor extra ha mindkettő lehetőség ott végződik, az egy szájba az benne van az alapban. Igazán vendégbarát. A legjobb price/érték arány az övé. Nem szállt el, nagyon baráti rózsával tevékenykedik, ezzel vonzott be engem is a francia királynő.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Francia királynő? Szépség királynő!!! Fél órás talikra nem szokásom sima jónál jobb cimkét adni, de ő annyira szép hogy neki megadom a nagyon jót, a külseje miatt, óriási élmény és mellette profi vendéglátó: vízzel kínálás, cipőkanál a végén, csoki ajándékozása, végig mosolygás, vendégcentrikusság, figyelmes, ügyel a legapróbb részletekre és nagyon jól kommunikál, barátnős szexpartner, arra figyelt hogy nekem jó legyen. Nagyon erős barátnő feelingben. Nos ő Kiara, első ezen a néven.
Jó lenne hosszabb időre is a társaságát élvezni, de ezt félve írom le, mostanában a fél órás talijaimnál még nem jött ki a lépés hogy visszatérjek. Hátha Kiaránál törik meg ez az átok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2024-04-01 10:31:51
Köszönöm Grizzlymedve, Kiara elfoglalhatta mèltó helyèt, nem csak első ezen a nèven de első ezen a listán is.
Nem volt mèg pèlda korábban fèl órás listavezető beszire, jól èszrevetted köszönöm szèpen hogy meg is említetted.
Termèszetesen az èrdem Kiaráè, ő ilyen nèpszerű hogy mèg egy fèl órából is aranyat csinál.

2024-03-31 19:59:45
Bár a statisztikák tudora nem én vagyok, mégis azt gondolom, hogy félórás randiról írt beszi most először lett listavezető. Mindenképpen kijár a gratula.

2024-03-18 20:14:08
Macika neked is köszönöm a dicsèrő sorokat.

2024-03-14 22:24:30
Jól èrzed Grizzlymedve, kiállt egy hosszabb talièrt, igen.

2024-03-14 17:02:10
Jó partnerrel fél óra alatt is lehet nagyon jó a randi, mely ez esetben lehet, hogy egy hosszabb randiért kiált. Mindenesetre az írás minősége éppen a randi időtartama miatt különösen értékelendő.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

(2023-12-06) : Kérte, hogy feküdjek az ágyra, ott is folytatta az orális kéneztetést. Kérdezte, hogy kérek e gumit, igent mondtam. Lovalás után kutyusban lett végem, természetesen a gumiba. Ezután egy kis törölgetés, majd mellém feküdt,

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése