Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 01:13:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik!🤗 Örülök hogy jól érezted magad, én szintúgy jól érzem magam veled!🤭 És igen továbbra is szívesen randizok veled.💋 Forró puszim mindenhova! 💋

Beszámoló Kiara +36306797288 120764 szexpartner

IeatUout a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel már nem először mentem Kiarához, SMS-ben egyeztettünk időpontot. Régebben ezt vtr-en tettük, de az opció már nem működik nála. Minden zökkenőmentes volt, hamar találtunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, most is sikerült a ház előtt parkolnom. BKV-t nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni. A GPS a ház elé navigál, könnyen megközelíthető helyen van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a Marina parton van egy újépítésű házban. A ház is, a lakás is, a lakója is nagyon igényes. Egy ilyen szépséghez nem is tudok mást elképzelni. ;)
A szobába a nappalin keresztül jutunk el, ahol kellemes hangulatvilágítás és halk zene szól. A gönceimnek egy szék ad helyet, amíg én a jól felszerelt, tiszta fürdőben előkészítem magamat a randira. Ebben tiszta türcsi, tusfürdők és szájvíz is a segítségemre vannak.
Kiara külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Kiara a képeknek abszolút megfelel, nagyon szép csajszi, bomba alakkal. Valami lenge kis cuccosban fogadott, de nem nagyon emlékszem rá, mert egy gondolattal már előbb jártam…
Az arca, mosolya elragadó, és kitűnő vendéglátó is.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120764 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120764 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-02-26 09:34:43 erotikus masszázs 1207645. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-02-26 09:34:43 erotikus masszázs 1207646. Kiara +36306797288 beszámoló 2024-02-26 09:34:43 erotikus masszázs 120764
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
A fürdőből visszaérve a szobába, apró puszik kíséretében lekerült rólam a törölköző, róla meg az aprócska bugyi és a melltartó is, teret engedve a fantáziámnak meg persze a kezeimnek. Lassan az ágyra heveredtünk, további puszikák osztogatása mellett Kiara egyszercsak megtalálta a már hadrendbe állt férfiasságom. Tette ezt úgy, hogy közben símogathassam és csodálhassam formás fencsijét és gyönyörű punciját. Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége. Teljesen elvarázsolt. Kis idő után kértem, hogy helyezkedjünk 69-be, így én is viszonozhatom némileg a kedvességét egy-két nyalintással a megfelelő helyre. Nagyon finom, simára borotvált punciját reggelig tudtam volna kényeztetni, bár ez inkább csak az én örömömet szolgálta.
Ekkor beöltöztette az ezredest, és kis sikosító segítségével, nekem háttal, rámtolatva meglovagolt. Ez a kedvencem! Ahogy ez a gyönyörű lány, gyönyörű puncija elnyeli a farkamat, minden alkalommal beég a retinámba. Aztán lassan, érzékien elkezd mozogni rajtam miközben én a fenekét simogatom. Ez így ment jóideig, aztán kértem, forduljon meg és lovacskázzon így is egy picit, amit készséggel meg is tett. Apró puszik kíséretében most szemből lovagolt meg. Megbabonázó, ahogy forró, szűk puncija lassan elnyeli a farkamat. Nagyon érzéki volt. Aztán a csípőtekergetős lassú lovaglásból egyre gyorsabb vátgába csaptunk. Itt már nagyon kellett vigyáznom, nehogy végem legyen (bár itt már teljesen végem volt;)), mert mindenképpen a Kiara védjegyévé vált, lábalatt hátrakúszós lovaglásban szerettem volna a befejezést, ezért megkértem, hogy ismét váltsunk ebbe a pózba. Nem volt ellenvetése, teljesítette a kérésemet, és ismét elvarázsolt. Itt már kérhetett volna bármit, már majdnem a felhőkön jártam. A látvány és a szűk punci ölelése hamarosan megfeszítette egész testemet és beteljesítette a randinkat. Hagyott lenyugodni, majd nagyon cukin megtisztogatott, aztán mellém heveredett és beszélgettünk még egy picit. A beszélgetés során éreztem a generációs különbséget, de ettől csak még cukibb lett a helyzet és vele együtt Kiara. Nem akartam visszaélni a kedvességét el és az idejével, így hamarosan öltözni kezdtem, bár erre tőle semmilyen jelzést vagy utalást nem kaptam. Kiara nagyon szuper vendéglátó!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokromat a randi elején a polcra helyeztem, nem esett szó róla, a randi végéig ott is maradt. Extrákat nem vettem igénybe, nekem az is extra, hogy egy magamfajta fickó egy ilyen gyönyörű lány ágyába bújhat egy pásztorórára.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindig nagyon jól érzem magam vele, mindig szívesen megyek hozzá. Ha továbbra is szívesen lát, biztosan meglátogatom még! Köszönöm, hogy ezt a napomat is bearanyoztad!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2024-02-27 07:48:58
Az elején féltem, hogy összecsapod, de az akciótól jól megírt.

2024-02-26 17:57:10
Meglepődtem a beszi végén, hogy "csak" egy félórás randiról írtál. Igazán tartalmas lett.

2024-02-26 16:14:28
Kellemes szórakozás ígért a randi ahogyan olvastam. Gratulálok jól megírtad

2024-02-26 14:00:56
Századik beszi, és még milyen! Csak gratulálni tudok Neked is, meg Kiarának is . Köszi, hogy megírtad.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-10-20) : És igen, egyáltalán nem véletlen a Francia királynő jelző... Egyszerűen tökéletes! Kéz nélkül, jó technikával, abszolút ráérezve hogy mi a jó nekem, így kerültem erős izgalmi állapotba!

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése