A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-18 00:54:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit, örülök hogy minden találkozásainkon jól érezzük magunkat, és be aranyoztam a napod!!😍❤️ Továbbra is várlak vissza sok szeretettel, hogy legyen még kellemes randink!💋 addig is puszim mindenhova!💋

Beszámoló Kiara +36306797288 120164 szexpartner

IeatUout a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR- en egyeztettünk, minden simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Marina parton van egy újépítésű házban, a GPS pontosan a házhoz navigál, parkolót a ház előtt találtam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szép, tiszta, rendezett. Igényes, akárcsak a házigazdája! :) A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő, szájvízzel ellátott. A törölköző friss, ropogós! A tetthely egy franciaággyal ellátott, ízlésesen felszerelt szoba, melyben félhomály, és halk zene szólt.
Kiara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kiara gyönyörű lány! Egy nagyon vadító fekete, combfixes együttesben fogadott, széles mosollyal az arcán! Az arca (is) nagyon szép. Az alakja tökéletes!
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120164 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120164 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:18:53 erotikus masszázs 1201645. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:18:53 erotikus masszázs 1201646. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:18:53 erotikus masszázs 120164
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után a szobába invitált, ahova már oda volt készítve a friss törölköző. Rövid beszélgetés közben megszabadultam a gönceimtől, majd Kiara a fürdőbe kísért. Gyors, de alapos tisztálkodás után visszatértem a szobába, ahol a combfixes harisnyát kivéve, Kiara megszabadította magát a melltartótól és a csöpp kis bugyitól. Ez már teljesen felcsigázott! Apró csókocskák kíséretében az ágyra heveredtünk, ahol Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon, én pedig simiztem őt ahol értem! Nagyon érzéki volt ahogy franciázott, én pedig gyönyörű testét símogattam, hozzáférve a legféltettebb részeihez is. Vigyáztam is rá, nem rontottam ajtóstul a házba, de már alig vártam, hogy én is kényeztethessem vendéglátómat. Ezért engedélyt kértem, amit meg is kaptam. Ez után helyet cseréltünk, Kiara hanyatt fekve, széttárt lábakkal várta, hogy közelebbről is megismerjem gyönyörű punciját. Először gyengéden, combjai belső felét puszilgattam, közeledve a mézédes nektárt rejtő kelyhéhez. Apró puszikat loptam ajkaira, majd nyelvemmel is belekóstoltam. Nagyon izgató volt. Ahogy egyre hevesebben kényeztettem, úgy sóhajtozott ő is egyre sűrűbben. Elmondása szerint nagyon élvezte, de a csúcsra jutáshoz neki szerelmesnek kell lennie. Ezt megértem, nekem így is nagyon jó volt! Ekkor gumit kaptam és megkérdezte, hogyan szeretném a folytatást. Én felvettem a tengericsillag pózt, és Kiara nyeregbe pattant. Imádtam! Először lassan, csókokat lopva, majd a csípőjét tekergetve lovagolt egyre gyorsabban. Itt már Ida kellett figyelnem, nehogy végem legyen, ezért megkértem, hogy forduljon meg, és lovagoljon meg nekem háttal is. Ez sem volt ellenére, de nem csak simán beleült, hanem a lábaimat kicsit felhúzatta velem, az ő lábait az én lábaim alatt becsúsztatva tolatott rá farkamra. Hát ez valami csúcs volt! Ahogy a gyönyörű puncija elnyelte a farkamat, beégett a retinámba. Ütemes mozgásba kezdett, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Az érzésnek és a látványnak nem tudtam ellenállni és hatalmasat élveztem a gumiba. Nem ugrott le rögtön, hagyott lenyugodni, majd lassan szétkapcsolódtunk. Megszabadított a gumitól, majd nagyon cukin megtisztogatott. Még ezt is nagyon szexin csinálta. Imádtam a vele töltött idő minden percét! Végig jókedvben, mosolyogva leste a kívánságaimat!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálakat a randi elején a polcra helyeztem, ő nem kérte, de én így szerettem volna. Nem esett szó róla, a randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt ezen a téren is. Extrát nem kértem, őszintén szólva nem is tudom, hogy van-e?!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy már írtam, nagyon jól éreztem magam vele, ha lehet, biztosan visszatérek még hozzá! Az autóba fülig érő szájjal ültem be. Mivel reggel voltam, ez a randi után már senki nem tudta volna elrontani a napomat! Köszönöm, hogy bearanyoztad!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-12-19 19:10:23
A kiegészítő blokkokat nagyon soványra vetted, de az akció rész meg annyira klassz lett (de tényleg), hogy nálam megéri a JM-t. Köszi és grat.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-05-23) : Aztán újabb helycsere, és folytatódott a bámulatos Francia.. Az adatlapján ott szerepel hogy "Francia királynő"... Ezt be kéne kereteztetni és a falra felakasztani...

felejthetetlen: 27db
(2023-10-20) : És igen, egyáltalán nem véletlen a Francia királynő jelző... Egyszerűen tökéletes! Kéz nélkül, jó technikával, abszolút ráérezve hogy mi a jó nekem, így kerültem erős izgalmi állapotba!

(2023-05-18) : Megkértem, hogy térdeljen az ágy elé, én a szélére ültem, és kezdetét vette a nála megszokott isteni francia. Nem erősen csinálja, nem vad, de nem is szükséges. Gyengéd, barátnős, de mélytorkos elemekkel izgat, amit szíve szerint órákig elviselne az ember

(2023-04-04) : Nyalogatás körbe, hosszában és szájába vette. Változatosan élvezettel szopta. Közben nyálat csorgatott rá és torokra vette. Garatjával masszírozta makkomat. Kéjes érzések közepette dicsértem. Megköszönte és újult erővel folytatta. Úgy helyezkedett, hogy eĺérjem és ujjaztam punciját. Lomposom duzzogva duzzadt örömosztó szájában.

nagyon jó: 34db
(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

(2023-12-06) : Kérte, hogy feküdjek az ágyra, ott is folytatta az orális kéneztetést. Kérdezte, hogy kérek e gumit, igent mondtam. Lovalás után kutyusban lett végem, természetesen a gumiba. Ezután egy kis törölgetés, majd mellém feküdt,

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése