Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-17 17:35:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves!❤️ Igen csak sikerült össze egyeztetni a randit!🤭
Örülök hogy megismertelek és Várlak vissza sok szeretettel!💋
Igen leszek a 2 ünnep között.:) Addig is puszim mindenhova!💋

Beszámoló Kiara +36306797288 120162 szexpartner

Tréfás a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Hetek óta kergettem már Kiarát. Az első egyeztetett időpontot Ő mondta le, mert nem érezte jól magát, a második időpontot én mondtam le a környékemen kialakult hóhelyzet miatt. Kitartó próbálkozás eredményeként most végre összejött a randink. Ez a harmadik egyeztetés VTR segítségével jött létre.
Megközelítés
Marina Part legelső épületei egyikét kell megcélozni. Parkolás napközben fizetős, de helyet találni nem gond.
Helyszín
Kelemes hangulatú kis lakás, két szoba + nappali + fürdő. Tisztaság, finom illat. Fürdőben kád függönnyel, minden van ami szükséges. Törülköző nagy, száraz, újszerű nem lestrapált.
Kiara külseje
"Szép a szeme, arca csupa derű" és tényleg gyönyörű fiatal nő. Nem picike, de nagyon formás, és TERMÉSZETES. Nincs feltűnő tuning sehol, szép cicik, csókolni való ajkak (az alsók is, de majd később), karcsú derék, mesés kemény popsi, szép hosszú combok. Szóval nagyon egyben van a hölgy. A látvány osztályon felüli. Mindez párosul egy igen erős erotikus kisugárzással, hangjából, szavaiból érezni egy pajkos kiváncsiságot és készséget az elkövetkező óra megédesítésére. Közvetlenségével a köztünk meglévő jelentős korkülönbséget azonnal eltünteti.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120162 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 120162 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:15:54 erotikus masszázs 1201625. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:15:54 erotikus masszázs 1201626. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-12-18 09:15:54 erotikus masszázs 120162
Action
Érkezés, beengedés, puszik, cipő, kabát le, ajándék süti átadva (öszinte öröm az arcán), szobába be, boríték a polcra, tusoláshoz ruhák le. Kérsz vizet ? Kérek. Tusolás után már harcra készen meztelenül fogad a szobában.
Álló tükör előtt összeölelkezünk, isteni illatú nyakát kezdem puszilgatni, majd megismerkedem a nyelvtelen csókjával. Igazán erotikus érzés, megszopogatom enyhén azokat a csókra (is) termett ajkait, közben kezem a ciciket veszi sorba. Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat. Igen jól áll neki, bomba látvány.
Rendesen elfoglaljuk az ágyat, és kezdődik egy valóban királynői franciaóra. Folyamatos a szemkontaktus, észbontó látvány ahogy lelkembe lát a szemeivel miközben nyelvével táncoltatja szájában a Kistréfást. Sikosítót tesz az ujjaimra, amikkel simogatom nuniját, főleg kívül a duzzadt ajkait, néha be-be tévedve mutatóujjammal. Kérdezi, hogy vegyünk-e gumit, de én inkább a 69 variációt kérem, mert ezt a szájmunkát szeretném tovább élvezni, miközben viszonzom is a magam szerény módján. Finom húsosra duzzadnak szemérem ajkai a számban, élvezi a mókát, bár most nem sikerült elrepítenem. Nem úgy Kiara, aki már kb. fél órája csak pozició váltáskor engedte ki a szájából Kistréfást. Hiába igyekeztem elhúzni amíg csak lehet, szép lassan felvitt a csúcsra. Miközben a velem tele alsó ajkát cirógattam a kezemmel, Ő erősen a szemembe néz, és lávaszerű kitöréssel kitöltöttem a maradék helyet szájában. Ezzel egyidejűleg átmenetileg elhomályosult a látásom, és virtuálisan a boldogság hullámain szörföztem egy két percig.

Nem kapkodta el, hagyott teljesen lenyugodni, visszatérni a valóságba és csak utána ment ki végső nyugovóra helyezni a srácokat.
Volt még 5-10 perc amikor picit megmaszírozta a hátamat. Tusoláskor kérésemre lemosta a krémet a hátamról.
Elszámolás
Minden benne van a bővebb infóban, nálam nem merültek fel extrák azon túl, hogy Kiara maga az EXTRA. Mint említettem, az elején tettem a polcra az egy órás alapdíjat tartalmazó borítékot. Később szó sem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Korábbi beszámolók alapján sejthető volt, hogy Kiara egyik nagy érdemes művésze a szakmának, de nem gondoltam volna, hogy szépségével, kedvességével és nem utolsó sorban nyelvtudásával, elsőre ennyire megvesz, hogy úgy mondjam, szőröstöl bőröstöl elvarázsol. Szándékom szerint hamarosan lejátszuk a visszavágót. Tényleg, nem is kérdeztem hogy dolgozik az ünnepek alatt. Hátha ?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-12-19 19:16:41
Ejha! "lelkembe lát a szemeivel" - nagyon találó, jól megragadja a pillanat hangulatát, aki volt Kiaránál, tudja, hogy van ez. Klassz beszi, bravó és grat.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-23) : Kiara ezt ki is használta, lassan elém térdelt és gyengéden az ajkai közé vette a fakamat. Brutálisan finom, lágy, de mégis határozott szopizást mutatott be nekem, kényeztetésének minden másodperce maga volt a tökély.

(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 30db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-06) : Kérte, hogy feküdjek az ágyra, ott is folytatta az orális kéneztetést. Kérdezte, hogy kérek e gumit, igent mondtam. Lovalás után kutyusban lett végem, természetesen a gumiba. Ezután egy kis törölgetés, majd mellém feküdt,

: 31db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése