Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-10 18:32:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes! 😍 Köszönöm szépen a beszit❤️ Örülök, hogy újra találkoztunk és sikerült egy tartalmas randit össze hoznunk😊 Várlak vissza sok szeretettel addig is puszim mindenhova 😘

Beszámoló Kiara +36306797288 119833 szexpartner

AlvySinger a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Kiarához VTR-en keresztül jelentkeztem be a randinkat megelőző napon. Elsőre jóváhagyta az időpontom a pontos cím megadásával. Ezt követően már csak a kapu előtt csörgettem meg a bejutás miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A talán már sokunknak ismerős Marina közepén található Kiara rendelője, pár perc sétára a Duna Plázától, metró és buszmegállók közelében. Aki nem preferálja a BKV-t, annak parkolóhely bőven akad.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű társasház egyik csillogóan tiszta, ízlésesen berendezett, hangulatos, pici luxuslakása várja a vendégeket. A halk zene és a gyertyák által biztosított tompa fény mintha csak arra szolgálna, hogy oldja a feszültséget a látogatóban, amit Kiara kiemelkedően pazar megjelenése okozhat (de erről bővebben lentebb!). A fürdőszoba minden elemében patyolat tiszta és full extrás: tusfürdők tekintetében a bőség zavarával küszködhet az odalátogató. Ezen felül talán kétféle szájvíz, tiszta poharacska, előre kikészített frissillatú törölköző, és dezó is a rendelkezésre áll.
Kiara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Korábban már megénekeltem Kiara lehengerlő szépségét, amikor még a masszázs lányok csapatát erősítette. Az azóta eltelt egy év alatt semmit nem veszített ebből a szépségből. Ami az ajtónyitáskor rögtön elképeszt, azok a huncutul mosolygó, nagy, csillogó kék szemei, amivel már a bejáratban majdnem felfalja az embert. Kiara arca a jellegzetesen szép, szabályos, kerekded babaarc. Még mindig tartom, amit a korábbi beszimben írtam: az oldal talán legszebb arcú lánya.

Teste feszes, sportos, a képek semmit nem hazudnak. A kézbeillő tinis cicikkel és a kemény popsijával sem győztem betelni a randink alatt.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119833 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119833 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-11-13 09:31:58 erotikus masszázs 1198335. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-11-13 09:31:58 erotikus masszázs 1198336. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-11-13 09:31:58 erotikus masszázs 119833
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kiara nekem is megmutatta, hogyan lehet nyelv nélkül úgy smárolni, hogy már önmagában ettől kőkeménnyé merevedjen az ember egykorúja. Ezt a kvázi-csókolózást Ő maga kezdeményezte az actionünk legelején, majd annyit repetázhattam belőle, amennyit csak akartam. Csókolózás közben egyikünk keze sem volt tétlen: még én hol a perfekt módon feszes popsiját markolásztam, hol a punciját simogattam, addig Ő hangolni kezdte a hancúrlécet.

El lettem volna ezzel még hosszú percekig, de mivel csak fél órára neveztem, ezért javasoltam, folytassuk az ágyon a ténykedést. Újabb csókok, majd mohón a cicijéhez vettem az irányt, mellbimbóját a nyelvemmel falatoztam. Egyszer csak Kiara határozottan elindult lefelé, a nyakamtól, a mellkasamon át érzéki módon végigcsókolva a testem a dorongnál kötött ki, és olyan nyelvgazdag franciázásba kezdett, ami profi pornószínésznőket megszégyenítő.

Amikor ezzel már robbanás közeli állapotba hozott, óvatosan magába helyezett, és lassú csípőmozgással, halk sóhajokkal mennyei lovaglásba kezdett. Néha közelhajolt hozzám, csókváltások után nyelvemmel megint a cicijét kényeztettem. A mozgása idővel egyre szaporább lett, a szívem már a torkomban dobogott, egy pózváltástól reméltem ennek a mini-mennyországnak az elnyújtását.

Az akciónkat misszivel zártuk le. Kiara közben ölelt, csókolt, lábát kérésemre keresztülfonta rajtam, azzal és kezeivel húzott odaadóan magához, ami egy óriási orgazmust eredményezett.

Kb. 10 percünk maradt. Az idő rövidsége ellenére egy kifejezetten tartalmas és jókedélyű beszélgetéssel fújtuk ki magunkat, Kiara lelkiismeretesen gondoskodik arról, hogy egy másodpercnyi kínos csend se csúfítson bele az együttlétbe.

Egyedül a puncijából való kóstolás hiányzott, ami nem rajta múlt, fél órába képtelenség mindent belesűríteni, és most inkább egy kiadós aktushoz volt kedvem. Majd legközelebb..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent korrekt módon vállal, amit az adatlapon fel van tüntetve.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem akadhat könnyű dolga annak a lánynak, aki überelni szeretni Őt, értve ezalatt éppúgy a külsőt, mint a vendégcentrikusságot. A minőségi együttlét valahol itt kezdődik. Imádtam vele tölteni minden másodpercet, még a fél óra dacára is 1000% barátnős élményt kapva.

Nem kérdés, hogy amint lehetőségem lesz erre, vissza fogok menni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-11-13 17:09:12
Félórába rengeteg jó dolog fért bele, remekül választottál. Mindezt meg is írtad, nem is rosszul, sőt, így a Kiarát ismerőknek valamint az új érdeklődőknek adtál egy plusz löketet, ezt a csajt meg kell látogatni!
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése