A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-16 16:07:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes! ❤️ Köszönöm a beszit, örülök hogy megismerhettelek!🤗 Igen jól emlékeztél rózsaszín-fehér fehérnemű és egy lenge fekete ruha 😊 Remélem még találkozunk, én varlak vissza sok szeretettel! 💋 forró puszi 💋

Beszámoló Kiara +36306797288 119582 szexpartner

RimaPudendi a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Kicsit kiszabadultam vidéki száműzetésemből, és felkerekedtem újabb élményeket gyűjteni.

Mivel idő tekintetében lehetőségeim szűkösek, ezért biztonsági játékot választottam.

Kiara szépségét, tehetségét, kedvességét több trubadúr megénekelte már.

Az oldalon jelezve volt elérhetősége és a telefon/VTR kombót használva fixáltuk a találkozót. Hangja bársonyos, kommunikációja világos.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy kevésbé jól sikerült diadalív alatt haladok át. Rajta nagy betűkkel MARINA PART.

Szerintem ide lehetne egy BKV-s menetrendszerű járatot indítani. A beszámolós utasoknak pedig kedvezményes jegyet kellene biztosítani. Maradjunk a földön. Metróval és autóval is könnyű a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, igazi csajos lakás.

A szoba mérete megfelelő. Kellemes félhomály, párásító, tükör, jó ágy. Most nagy hirtelen ez jut eszembe.

Fürdőszobában katonás rendben legalább 7 fajta tusfürdő, minden szépen az élére állítva. A zuhanyrózsa , mint egy csészealj több színben játszik.
Egy OCD-s embernek se lenne kivetnivalója.
Kiara külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kiara mellett minden férfi büszkén álllhat kidüllesztett mellkassal.

Birtokolja a fiatalság áldását, számomra meglepő volt milyen gyönyörű arca van. Ápolt , hosszú sötétbarna haj. Zöld szem.

Az első percekben nem kicsit zavarban voltam, ezt le se tudom tagadni. Kátyának olyan tekintete van, hogy amikor szóra emelnéd a szádat, megtorpansz és állsz ott mint egy idióta , és gondolkozol, hogy most mit is akartál mondani?

Széles mosoly, nagyon szép fogsor. Szerintem műszempilla, de az izléses fajta. Átlagnál magasabb. Szolid smink.

Kiarára mondom azt, hogy egészséges női teste van. Nem pálcika/nem husi , pont jó. Keblei kisebbek, de nem aprók, fiatal korához megfelelőek. Tetoválásra nem emlékszem.

És igen, előre bocsánatot kérek, de ha egyszer oda kerülnék, hogy válasszak egy halálnemet, akkor azt kérem Kiara üljön az arcomra pompás fenekével és fulladjak meg (elnézést mindenkitől🫣).
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119582 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119582 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-16 19:22:33 erotikus masszázs 1195825. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-16 19:22:33 erotikus masszázs 1195826. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-16 19:22:33 erotikus masszázs 119582
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
2
Megérkeztem a megadott címre. Kapukód. Majd pici séta és besurrantam az ajtón. A korábban megírt zavarodottságomon próbáltam uralkodni.

Bemutatkoztunk puszi és kézfogás , de hideg mancsom nem esett jól vendéglátómnak. Mindketten mosolyogtunk rajta. Azt hiszem egy rózsaszín fehérneműbem fogadott és egy fekete
neglizsében, de az lehet csak a búcsúzáskor volt rajta. "Baba" vízzel többször megkínált.

Forró zuhany, és elkezdődött az ismerkedés. Annyi kérésse volt, hogy a köldök-piercingjének behelyezés mostanában történt és picit még érzékenyebb a terület.

Mint írja a csókja nem nyelves, de hiányérzet nem marad az emberben lelkesen fogadja és adja is. Az orális kényeztetése finom, abszolút erotikus nem felnőtt filmes. Az adatlapon leírt szájjal eltüntetés valós. Szemkontaktus tartja, itt van veled, nem egy messzi-messzi galaxisban. Én is francia csókokkal kényeztetem a szeméremtájékát, finoman ujjal besegítve.

Mivel a köldök körüli fájdalom többször visszaköszönt, hagyom Kiarát vezetni, hogy a lehető legkevésbé legyen kellemetlen az együttlét.

Nekem a misszi a kedvencem, aminek lehetett is hódolni, de egyértelmű volt, hogy így most nem esik jól neki. Kátya felém kerekedett és hullámoza meglovagolt. Lóból kutyává váltam, majd jött Kiara speciális pozitúrája(egyfajta fordított cowgirl), ami frenetikus, főleg amikor kicsit még csípőjével teker is egyet az áldozaton. A hagyományos paciba még visszafordolunk, és itt rövid időn belül megadom magam. Kicsit "szemrehányóan" megjegyezte, hogy azt hitte az ajkai között végzem 😀 nagyon aranyos volt. Next time!

Egy lazító simogató masszázs mellett kellemesen beszélgetünk. Fürdés, öltözés, és néhány szívélyes búcsúcsók. Ja igen, csokival is kínált😘!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem szoktam túlbonyolítani, keresek egy jól látható helyet és előre elhelyezem. Ha utána adom, az nekem már illúzió romboló, de Kiara is ezt a formációt preferálja.
Legalábbis új vendégnél biztosan.

Egy órás, és hát mondjuk úgy egy nagyon idézőjelbe tett "alapcsomagot" vettem igénybe, mert azért napjainkban nem ez megszokott. Bővebb infóban mindent részletesen megtaláltok.

Én azt mondom átlag alatti a csokorméret.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remek ismerkedős randi volt, és rengeteg potenciál van még Kiarával kapcsolatban a további találkozásokon.

A visszájárós vendégek bizalma Kátya irányába abszolút megalapozott és 100%-osan érthető.

Köszönöm én is a lehetőséget!😘

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-10-18 15:38:22
Kellemes írás, kedves reagálás a lány részéről, jó volt visszaemlékezni. Mint a jó bor, Kiara is az idő mulásával egyre zamatosabb,függetlenül az új "címkétől".Gratulálok és köszi a beszit!

2023-10-18 07:31:43
Jól átjött a megélt élmény, és Kiara remek hozzáállását is ki lehet olvasni belőle. A Kátya név használata írásodban arra enged következtetni régóta kinézted magadnak.

2023-10-17 15:50:56
A rutinosabbak valószínűleg tudják, hogy mit keres a Kátya név a beszámolóban, de sokaknak furcsa lehet a két név többszöri említése.

2023-10-17 13:49:15
Bűvkörébe kerültél, amit nem csodálok! Jó randi, jó beszi, gratula nektek!

2023-10-17 07:53:18
>Nem lett rossz,de kicsit részletessebb lehetne egy-két rész.Bizony,itt mindkét lovagló csajszival vigyázni kell,ezt jól írtad.:)
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése