Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Kendra  beszámolója
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-17 18:21:58



fenekezo69 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Inaktív hirdetők reagálásai prémium vendég előfizetéssel olvashatóak.

Beszámoló Kendra +36307131434 122869 szexpartner

fenekezo69 a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Régóta ismerjük egymást ezért telefonálgatásra nincs szükség. Most nem voltam egy ideje Nála, de az új képek megjelenését követően (rögtön miután felvettem az állam a földről:) ráírtam egy VTR-t, mondván MELL-vonási tüneteim vannak! A másnapi időpontot gyorsan vissza is igazolta!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-ben pontos cím, kapucsengő söt mmég a lábtörlő desginja is meg van adva! Angyalföld Göncz Á városközponthoz közeli része, így BKK-val is jól megközelíthető, de parkolóhely is van napközben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép újépítésű lakás nappali/konyha egy kanapéval, hálószóba franciaággyal. Minden nagyon tiszta, tusfürdőben is ragyogó tisztaság. Vadállattal most sem találkoztam be lehetett zárva a klotyóba.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igazi nehézbombázó a szó jó értelmében. A legutóbbi képek frissek, jól mutatják szép alkatát, hosszú lábait és HATALMAS és gyönyörű melleit. Amit nem mutatnak az a nagyon puha gyönyörű bőre ami tetoválásmentes. Beszélgettünk, hogy a szerinte képeken nagyobbnak tűnnek a mellei mint a valóságban, de én megnyugtattam, hogy nincs ilyen gond:)Kendra 307131434  fenekezo69 beszámolója
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Régi ismerősként rögtön egy jó kis csókcsatával kezdtünk. Egy elképesztő kék hálós szettben fogadott, ahogy simogattam megborzongott és gyönyörű mellbimbói szinte átszaggatták a hálót. Valahogy megálltam hogy ne csomagoljam ki és elkezdtem vetközni, és amikor már az övemet is kicsatolta úgy éreztem rohannom kell fürdeni. Fürdés után a kanapén csókolóztunk simogattuk egymást és lekerült a háló és én nekiálltam az ikreknek. Hú, most is beindulok ha rágondolok. Egy idő után kicsomagolt a törülközőmből és kezdetét vette a franciaóra. Először a kanepén nekem oldalról szopott miközben én a csodás fenekét simogattam. Aztán kézenfogva elmentünk a tükör elé, ahol hozott egy párnát, letérdelt, és így szopta lelkesen az immár teljes harckészültségben lévő szerszámom. Közben én mindezt oldalról néztem, mintha a saját felnőttfilmem néztem volna. Vicces volt, mert mondta a haját össze kell fogja, vagy esetleg fogom én? Több se kellett fogtam és nagyon finoman rámozogtam a szájára. Majd egy idő után megcsináltam a copfját miközben ő munkálkodott. Ezután bekeveredtünk az ágyra ahol oldalról fekve ápolt, majd egy fergeteges mellszex kerekedett.... Ekkor elhatároztuk hogy gumit húzunk (illetve én). Először kezdtük a kihagyhatatlan pacival, ő mozgott időnként én mozogtam alá miközben kapaszkodtam remek fenekébe. Majd ő hátradőlt és én alulról pumpáltam na itt ez már neki is tetszett megjött a hangja rendesen. Majd átfordultunk misszibe, ahol egy igazi csattogós kefélés lett a dologból... Meg is dícsért milyen jól bírom... De aztán végül hátamra terültem és a melleibe kapaszkodva ért a fergeteges orgazmus... Utána jókat hülyéskedtünk és beszélgettünk, csókkal elköszönve és egy vigyorral a fejemen folytattam a napom.
Elszámolás
Megérte:
5
Annyi amennyi, diszkréten kiraktam, nem beszéltünk erről most (sem).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Az ilyen alkatú nőket kedvelőknek nagyon ajánlom, jó humorú és hihetetlenül figyelmes lány, aki élvezi is a szexet. Engem csodásan leápolt:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 5db
(2024-10-10) : Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve.

(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

nagyon jó: 1db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

: 3db
(2024-09-16) : Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.

(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.