Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-10-10 11:46:23



Ahl szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ahl!
Köszönöm szèpen a megtisztelö besorolàst! Mondanom sem kell, hogy Èn is nagyon jól èreztem magamat a tàrsasàgodban. Amolyan kèmia fèle😋😘. Vàrom izgatottan a folytatàst. Mindent IS ki fogunk próbálni, ami mèg hàtra maradt 😋🙈akàr azon túl is😉

Beszámoló Kendra +36307131434 122810 szexpartner

Ahl a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Nézegettem az aznap elérhető lányokat és mivel Kendra egy ideje a kedvenceim között volt már, de valahogy mindig "elkerülte a figyelmemet", úgy értelmeztem ezt a "véletlent", hogy ez egy jel. Elsőre nem értem el, de egy pár perc múlva visszacsörgött és akkor sikerült beszélnünk. Már az első pillanatban megfogott a hangja, a nyitottsága és a rugalmassága. Lebeszéltünk egy kora délutáni időpontot, amit VTR-en is megerősítettem, biztos, ami biztos.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Nem messze az Árpád híd pesti végétől, kis sétával elérhető a lakás. BKV-val mentem, metrók, buszok és ha másik irányból közelítünk, akkor villamos is kb. ugyanakkora távolságra - mivel rettenetes az időérzékem, talán pontosabb ha azt írom, hogy "egy ciginyi sétatávolság".
A környék kis utcáiban, illetve a szomszédos panelházak parkolóiban meg lehet állni kocsival, napközben még hely is akadt bőven. Sajnos azt nem figyeltem, fizetős-e, de feltételezem igen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy amerikai konyhás-nappalis kéró, plusz egy félhomályos baszobával, benne egy nyikorgásmentes, kényelmes franciaágy. A fürdőben kád, különböző tusfürdőkkel, lehet válogatni. Bár ez csak egy "iroda", de tökéletesen tiszta és higiénikus, minimális hangulatdesignal (zene, lámpák, ilyesmi). A célnak tökéletesen megfelelő, nem túlcsicsázott és nem is puritán.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kendra tökéletesen hozza az igényes, közép harmincas korosztály minden alapvetését: formás lábak, kemény fenék, arányos alkat, lapos has - nem a kislányos test, de nem is a MILF kategória. A cicik HATALMASAK, pont annyira gravitálnak, mint amennyire egy ilyen méretű didkónak kell. A Dr. Művész úr/hölgy tökéletes munkát végzett, semmi sem látszik abból, hogy műtárgyak. De ez mind látható a képeken, sőt a videón pedig aztán végképp. Az arckitakarástól sem kell félni, elmondása szerint járt már mindenféle szépészeti kezelésen, de ahogy említettem, pont mint egy korabeli nő, semmi agyontolt ajakfeltöltés vagy botox vagy akármi.
Egy fekete egyberészes ruhában fogadott, térdig érő bőr...harisnyában? Valami ilyesmi, ami a fogadó magassarkúval együtt lekerült róla.
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 122810 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 122810 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-10-11 09:59:20 erotikus masszázs 1228105. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-10-11 09:59:20 erotikus masszázs 1228106. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-10-11 09:59:20 erotikus masszázs 122810
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésemkor az ajtóban fogadott (hol máshol, ugye), mosolyogva üdvözöltük egymást, puszi-puszi. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e és minő meglepetés - maradhattam! A konyhanappaliban foglaltunk helyet egy kis bemelegítő bájcsevejre, és miközben elhörpölgettem a felajánlott zéró kólát, beszélgettünk mindenféléről. Aminek a nagy részére azért nem emlékszem, mert kétszer is megkerülte az asztalt és konkrétan az arcom elé helyezte a rohadtul szexi cicijeit, amit azért nem igazán lehet figyelmen kívül hagyni. Ide szeretném beszúrni, hogy az egész randevú alatt folyamatosan jó hangulatban folyt a beszélgetés, rengeteg nevetéssel, Kendra nagyon jó beszélgetőpartner. A harmadik olyan alkalommal, amikor telement a szemem didkókkal, vettem a lapot és eltűztem tusolni, ahonnan visszaérkezve már pucéran várt (a magassarkú még meg volt). Az ágy előtt állva kezdtünk csókolózni, miközben kezem a formás alakján szánkázott fel és alá. Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve. Rettenetesen profin tudja, hogy kell elhúzni a dolgokat, de ha akarta volna, seperc alatt ki tudott volna végezni. Egy ponton kérte, hogy cseréljünk helyet, hanyatt feküdt, én fölé térdeltem és egy frenetikus kebelszexben részesített, némi szopással megfűszerezve. Jelzésére megfogtam a fejét és nem félreérthető módon mutatta, hogy dugjam meg rendesen a száját. No, itt éreztem, hogy vagy teleélvezem a száját (ami nem lett volna ellenére) vagy átmegyünk pihenő módba - az utóbbi mellett döntöttem és kértem a 69-et. Igazán finom és ízletes puncija van, egy élmény volt nyalni, a hangokból ítélve neki is jól esett a dolog.
Kisvártatva kértem, hogy üljön rám, aminek ezer örömmel eleget is tett. Borzasztóan jól lovagol, az egész testét belemozdítja, néha előredől egy csókért, néha a melleit simogatja, néha rám támaszkodik, mindeközben végig a szemembe nézve és hát igen, nem is bírtam sokáig, ebben a pózban lett is végem.
Letisztogatott majd mellém heveredett, ahol folytattuk a beszélgetést és túlzás nélkül mondhatom, hogy mindenről, amiről csak lehet. Láttam, hogy már nagyon a másfél óra végén járunk és bár kérdezte, hogy mehet-e a második menet, sajnos egyáltalán nem éreztem rá fizikai erőt (ráadásul a vendégszeretével sem akartam akartam visszaélni).
Megittam a kólámat, felöltöztem és kis ajtóban állós trécselés után elpályáztam a világba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén diszkréten letettem az ágya melletti kis polcra és azon kívül, hogy utaltam rá, szóba sem került. Másfél óráért egy teljesen korrekt ár, főleg, amilyen szolgáltatást nyújt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kicsit bánom, hogy Kendrával nem találkoztam idáig, már látom, hogy öreg hiba volt. Rettentő jól éreztem magam vele, nagyon jó beszélgetőpartner és fantasztikus, amit az ágyban művel - hiába csak a franciát és a lovaglást "próbáltuk ki", de azok tökéletesek voltak. Legközelebb talán másra is sort kerítek, mert lesz legközelebb, az biztos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2024-10-14 08:23:50
Csúcs előadás! Jó szöveg, igényes tartalom. A tali fesztelen hangulata van közvetítve. --- Az action pörgős, izgalmas történet, élményekkel és reakciókkal színezve. --- Az érdeklődő közönség olyan mozgalmas, színes képet kap amely igen csak meghozza a kedvét a látogatásra. Kendra kommentje a kép hitelességét tovább erősiti. Gigantikus taps a közremüködőknek!
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 4db
(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

nagyon jó: 2db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

: 3db
(2024-10-17) : Egy idő után kicsomagolt a törülközőmből és kezdetét vette a franciaóra. Először a kanepén nekem oldalról szopott miközben én a csodás fenekét simogattam. Aztán kézenfogva elmentünk a tükör elé, ahol hozott egy párnát, letérdelt, és így szopta lelkesen az immár teljes harckészültségben lévő szerszámom.

(2024-09-16) : Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.