Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-22 11:49:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36307131434 121869 szexpartner

vakar a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk időpontot másnapra. Előre elküldte a bejutáshoz szükséges infókat is. Megkérdeztem, hogy esetleg küldjek-e reggel egy megerősítő sms-t, de nem tartott rá igényt.
Jóval előbb odaértem a helyszínre, mert messziről jöttem és kicsit ezért meg a parkolás miatt ráhagytam az időre, aztán mindenhol a leggyorsabban átsuhantam és így fél órával hamarabb már a ház előtt parkoltam. Írtam neki, hogy esetleg kezdhetjük-e előbb és hamar válaszolt, hogy jöjjek nyugodtan. Szóval az egyeztetés nagyon szuper volt és maximálisan együttműködő és rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a ház előtt, konkrétan a bejárat előtt sikerült parkolóhelyet találnom. Ilyen szerencsére azért senki se számítson, a környék parkolás szempontjából nem egyszerű, érdemes számolni vele. A tömegközlekedés viszont kiváló. A megadott címnek a háztömbje stimmel, de másik utcából van a bejárat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon rendben van. Kicsi, de minden tiszta és rendes. Talán a baszobából hiányzott egy szobainas, de volt egy bárszék, amire pakolhattam. Az ágy nagy, süppedős és alacsonyan van.
Kendra külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek Kendrát ábrázolják és a megadott adatok szerintem simán stimmelnek. Átlagos magasság, óriási szilikoncicik, sportos, amolyan amazonos testalkat, hosszú hullámos haj jellemzik Kendrát. Nagyon kedves, közvetlen, vendégközpontú, dumálgatós típus. Nem kell félni attól, hogy hosszú, kínos csöndek lesznek. Egy nyári ruhában fogadott, amire felesleges lenne azt mondani, hogy kiemelte a melleit, mert akkora mellei vannak, hogy azokat eltüntetni se lehet, nem kell még őket külön ki is emelni.
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121869 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121869 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-06-23 20:53:58 erotikus masszázs 1218695. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-06-23 20:53:58 erotikus masszázs 1218696. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-06-23 20:53:58 erotikus masszázs 121869
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A zuhanyzás után a szobában állva smárolással kezdtünk. A csók szuper, nem alibizza el. Közben alaposan felfedeztem a testét, főleg a popsit, mert a cickókat nem kellett, mert már azelőtt éreztem őket, mint hogy Kendra száját éreztem volna, ahogy egymáshoz hajoltunk.

Ezután az ágyra kerültünk, a nyári ruhácska meg lekerült Kendráról. Némi simogatás meg további csókolózás után a kölcsönös franciával kezdtük a programot. Örültem neki, hogy sokáig hagyott a sima puncin ügyködni, közben sóhajtozott, nyögdécselt, a vége felé pedig már egészen hangosan is örült nekem. Nyilván sose tudjuk meg, hogy tetszett-e neki a dolog, de az biztos, hogy nagyon élethűen csinálta.

Természetesen ezután Kendra mutatta meg, hogy ő mire képes. Nagyon jól lehetett irányítani, minden kérésemet rögtön teljesítette. Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra, aztán bekapta és szopta megint, közben a kezével a heréimet izgatta, szóval volt itt minden, kérem szépen. Mivel ő sokáig hagyott engem nyalakodni, ezért cserébe én sokáig hagytam őt szopni, de aztán végül csak kértem a gumit.

Az eksön lovaglással kezdődött, és Kendra szépet edzett combra, meg én is megtettem alulról minden tőlem telhetőt. Sokat csókolóztunk is, ilyenkor persze az óriási melleket is odanyomta a mellkasomhoz, miközben dugtunk. Oltári volt. Volt ezek után még misszionárius is, ahol gyönyörködhettem a hullámzó cickókban, meg csókolózás közben rájuk borulhattam. Időnként a lábával vagy éppen a kezével ráfogott a derekamra vagy a fenekemre és húzott magába, meg adta a tempót dugás közben. A végén volt még doggy, jó sokszor Kendra húzta rá magát a farkamra, közben kedvesen bíztatott mindenféle perverz dumával, meg adta az ütemet stb. Doggyban sikerült végül elélveznem, nagyon frankó volt.

Ezután már semmi érdemleges nem történt, csak egy második zuhany és indulás haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Utólag adtam, extrákat nem vettem igénybe, nem is biztos, hogy vannak. Minden rendben volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jól éreztem magam Kendránál, mert azt láttam rajta, hogy egyrészt megpróbál mindent megtenni hogy jól érezzem magam, másrészt én sem voltam nagyon terhes társaság neki. Kedves, dumálós, a szexben tapasztalt hölgy. Nyilván a "MILF with big tits" kategória kedvelőinek ajánlott elsősorban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 7db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk