Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-17 08:50:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36307131434 121538 szexpartner

fenekezo69 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
legjobb lovaglás
Egyeztetés
Régen rendszeresen látogattam aztán egyszer tűnt fel tavaly, most még rám is írt, hogy újra lesz, úgyhogy rögtön le is csaptam egy időpontra. VTR-en ment egyszerűen és még el is hülyéskedtünk chatben a "különleges" igényemről.
Megközelítés
Külső Angyalföld, Béke térhet közeli utca így diszkrét és könnyű parkolóhelyet találni. BKK Gondolom hasonlóan jó.
Helyszín
Erről nem érdemes sokat írni, mert csak most van itt Kendra; nagyon szép AirBnB-s lakás. Hálóban kényelmes franciaágy, és egy HATALMAS tükör:) A földszint vicces, valóban kb 8 ajtó nyílik különböző irányba, ilyet életemben nem láttam még.
Kendra külseje
A külső szerintem a képek és a megadott adatok (kg) keresztmetszetében értelmezhető. Változatlanul nagyon jó nő Kendra, szép hosszú lábakkal, sima bőrrel (no tetkó:) és óriási mellekkel. Mivel az első szilikon még régen készült, a bimbóudvaron látszik a műtéti nyoma de sztem ez cseppet sem zavaró. A mellek óriásiak, de nem keltenek mű benyomást. Általában kicsit kevésbé sportos mint korábban volt.
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121538 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121538 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 20:57:39 erotikus masszázs 1215385. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 20:57:39 erotikus masszázs 1215386. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 20:57:39 erotikus masszázs 121538
Action
Megérkezve jót nevettünk, mert nem tudta hogy én vagyok az idióta nick mögött, de örült nekem. Én kértem hogy a nővérke szettben fogadjon, mert az állapotom nagyon súlyos, kezelést igényel. Ennek megfelelően fogadott, ezen jót nevettünk. A kutya vadul morgott rám a kanapéról, kicsit sajnáltam hogy a kanapé az övé, szívesen igénybevettem volna én is.. Még állva elkezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol, és már nem tudtam magam türtőztetni markolásztam isteni melleit a nővérke szettben. Aztán ellibbentem fürödni, visszatérve állva smároltunk a tükör előtt. Forgattam nézegettem csókoltam ahol értem. Ágyra heveredve kicsomagolta magát a szettből. De a fejkendő rajta maradt, így állt neki a farkam ápolásának. Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt. Ezek után én kezdtem nyalakodni, szerintem élvezte, tekergett, sóhajtozott, nyögött. Ezek után ő folytatta a franciát, de kis barátom kicsit lanyhult. Gyorsan kiszaladtam a fürdőbe, hideg vízzel lemostam az arcom , visszatérve a szobába újra állva csókolóztünk, majd letérdelt és lendületes szopásba kezdett, amit én a tükörből is figyelhettem. Kőkemény lettem így jöhetett a gumi. Először hátulról jöttem, isteni volt csattogni miközben hatalmas mellei ringását néztem a tükörben. Majd reverse cowgirl következett, a tükör itt is jól jött végül a kihagyhatatlan lovaglás. Ekkor hörögve jeleztem, hogy a kezelés akkor lenne teljeskörű ha a szájába élvezhetnék. Téptük is le a gumit, és melleibe kapaszkodva óriásit élveztem. (Lehet hogy átjön a leírásról hogy rá voltam kattanva a melleire?:) Utána pihi, dumcsiztunk egy kicsit mindenféléről, majd elindultam. Remek volt.
Elszámolás
Annyi amennyi, nem került róla szó, extra nincs.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Laza, jó humorú csaj aki Rád figyel, azon van hogy minél jobban érezd magad. Valahol a középúton van a barátnő fíling és a pornós között. Kebelbarátoknak kihagyhatatlan:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 7db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 19db
(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk

(2019-04-14) : majd ő kezdett franciázni, remekül csinálja, de kértem, hogy had viszonozzam én is ezért 69-be fordultunk, ekkor már megjött a hangja is, a hanghatásokból kiindulva sikerült neki örömet szereznem,