Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-16 22:46:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36307131434 121535 szexpartner

Offenburg a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Vtr és telefon útján történő egyeztetés után, gyorsan sikerült.
Megközelítés
Autóval és tömegközlekedéssel is adott, a parkolás nem lehetetlen de fizetős és van forgalom.
Helyszín
Új építésű flat, szokásos amerikai konyhás nappali, onnan egy hálószoba nyílik. Tiszta és hibátlan állapotú, a fürdőszoba szintén, rend és higiénikus a környezet. Világos, modern lakás.
Kendra külseje
Magas csinos sportos alakkal megáldott hölgy nyitott ajtót, piros szexi ruhában, és tűsarokban ami még inkább emelte a vendéglátás színvonalát. Hatalmas cicik, hosszú szőkésbarna hajú kidolgozott bomba alakkal megáldott milfként lehetne jellemezni Kendrát, erotikus hanggal.
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121535 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121535 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 08:22:36 erotikus masszázs 1215355. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 08:22:36 erotikus masszázs 1215356. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-17 08:22:36 erotikus masszázs 121535
Action
A teljes szerkóban indultunk állva, csókok, bemelegítő simogatások után - hattttalmas mellek ! - a "terepasztalt" még jobban bejárva lekéredzkedtem a megfelelő magasságba, és nyelvvel rátértem a punci kényeztetésére, amit nagyon jól fogadott Kendra. Nemsokára ledőlt inkább az ágyra és az izmos combjait széttárva hagyta az orális munka elhatalmasodását, csiklóélvezés egyszer, majd folyamatosan nyalva második és harmadik alkalommal is óriásit nyögött, hosszú percekig zihált, nemhiába, azt hiszem megdolgoztam érte :) Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában. Ezt a mutatványt már a tükrös szekrényben is vizuálni lehetett, fuckin' sexy jelenet volt, a megfelelő félhomályban inkább kiadta a pornó jellegét. Utána gumihúzás, és szemből közelítettem, óvatosan mert megkért hogy a "jégtörőt" csak fokozatosan vigyem a kikötőbe. Szép lassan, beolajozva a révkalauz instrukciói alapján egyre beljebb jutottam de érezni lehetett hogy itt nincs mese, meló van! Egyre hevesebb ütemben zakatolt az egyhengeres a hüvelyben, jóleső sziszegés,nyöszörgés utan - dialógus - és ismét jégtörés de doggyban. Itt már kitágulva szinte akadálytalanul haladt a fúrótorony, ütemesen előre-hátra, viszont látvány ismét volt a tükörben. Elképesztően szép kerek popsija van, a bőre hibátlan, se folt, se szakadás, se tetkó. Jó pár perc után ismét misszibe váltottunk, a farkam így leírhatatlan ingereket kapott, még próbáltam visszatartani az orgaz-mumust, de az első pálya töredékéig jutottam csak és a zárótűz parancs nélkül bekövetkezett, a spermagránát rövid úton elhagyta a "csövet" a latex mentes vezetékbe.
Tisztálkodás majd beszélgetés edzésről táplálkozási szokásokról, honnan jött, némi utazási beszámoló tőle, hiszen van múltja a szakmában, világlátott hölgyemény az biztos.
Ilyen testtel nem is csoda. A fényképek visszaadják, pontosan, de élőben varázslatos.
Különösen ajánlott kategória.
Elszámolás
Extrát nem vettem igénybe, a standard program is épp elég vele, egyrészt olyat nem akartam ami neki kényelmetlen, másrészt a kölcsönös alap játszik nálam, együtt legyünk jók.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Iszonyat jó nő, megérte minden percét, javaslom az igényes hímek csoportjának:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 7db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 19db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk

(2019-04-14) : majd ő kezdett franciázni, remekül csinálja, de kértem, hogy had viszonozzam én is ezért 69-be fordultunk, ekkor már megjött a hangja is, a hanghatásokból kiindulva sikerült neki örömet szereznem,