A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-13 23:00:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36307131434 121505 szexpartner

07matee11 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
élvezi az ujjazást
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régebbről ismerjük egymást, ezért amikor az oldal jelezte, hogy újra aktív a hirdetése már akkor felvettem vele a kapcsolatot, könnyedén ment itt az oldalon üzenetben, le is foglaltam az időpontot, utána pedig a találkozó napján telefonon is beszéltünk, könnyű volt őt elérni, mindenre kedvesen és részletesen válaszolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én vidéki vagyok, de tömegközlekedéssel érkeztem, nagyon egyszerű volt, egy budapestinek vagy egy olyannak tagnak aki nagyon járatos a BKV közlekedésben pedig szerintem még egyszerűbb lehet, a közelben mindenféle megálló van, a ház előtt pedig sok parkolóhelyet láttam napközben, nem bonyolult a parkolás, így aki kocsival megy számára sincs probléma. A házat nagyon könnyű megtalálni, amit Kendra megad címet a GPS pontosan odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy újépítésű házban található, a bejutásnál követni kell Kendra instrukcióit és akkor nem érheti probléma az embert, a főbejáraton belépve rengeteg ajtóval találkozunk, az egész egy szabaduló szobára emlékeztet, de nem annyira bonyolult, ki is van táblázva minden. A megfelelő emeleten egy szép kis lakásba toppanunk, mindenhol tisztaság van, a baszobában van egy nagy ágy, oldalt szekrények amik teljesen tükrösek, ezekben a későbbiekben nagyon jól lehet mozizni, volt több szék is amikre a ruhákat le lehet pakolni. A fürdő szép tiszta, több féle tusfürdő van kikészítve, valamint kis poharak és szájvíz is, a törölköző nekem teljesen megfelelt, tiszta volt és jó illatú.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint ahogy a legelső sorokban említettem korábban többször is jártam már nála így tudtam, hogy mire számítsak, én teljesen szőkén ismertem meg, de ez a mostani hajszín is remekül áll neki, egy szép arcú szépszemű lány, szép fehér fogakkal, és ami ma már ritkaság ezen az oldalon és talán a világban is, a teste teljesen tetoválás mentes, legalábbis én eddig sosem vettem észre rajta egyet sem, jár edzeni, ez a popsin jól észrevehető, rendkívül formás, a cicik pedig brutálisak, óriási méretűek, szilikonosok, de alig lehet ezt megmondani ha az ember kezei között vannak:). A képei közt is látható piros fogadó ruha volt rajta és magassarkú amikor megérkeztem, szenzációsan nézett ki, de biztos vagyok benne hogy az utcán is megfordulnék utána!
Aki a képek alapján úgy dönt, hogy szeretné meglátogatni biztosan nem éri csalódás, a fotók teljesen tükrözik a valóságot!
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121505 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121505 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-14 00:58:28 erotikus masszázs 1215055. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-14 00:58:28 erotikus masszázs 1215056. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-14 00:58:28 erotikus masszázs 121505
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésem után mint régi ismerőst üdvözölt, üdítővel kínált amit el is fogadtam és jól is esett, beszélgettünk, hogy kivel mi történt az elmúlt években, elmentem tisztálkodni, a vizesblokkban minden előírt és kikészített eszközt használtam, amikor végeztem visszatértem a szobába, ő már ott várt engem a korábban említett piros ruhában, fantasztikusan nézett ki, elkezdődött már állva a csókcsata majd pár perc múlva mentünk az ágyra, ekkor ő levette a fogadóruhát és a magassarkút, szinte azonnal rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját, erre a műveletre jól reagált és tetszett is neki, nekem is nagyon tetszett ezért több percig is maradtunk ebben a pózban, majd gumit kértem és hátulról kezdődött az első menet, jó pár percig tartott, szerencsére nem sültem el gyorsan, hátulról is remek látvány, a hölgy pedig bírja a tempót és kívánja is, amikor éreztem, hogy közeleg a vég letéptem a védőfelszerelést és a szájában landoltak az utódok, miután hagyott lenyugodni a szájában kiment a fürdőszobába és megszabadult tőlük.
Utána ismét egy jót beszélgettünk, hozott nekem vizet mert kellett a hidratálás, a két menet közt meg masszírozta a hátamat amit nagyon jól csinált és jól is esett, majd amikor kértem őt, hogy folytassuk a lepedőakrobatikát már azonnal kezdődött is a a második felvonás, ez is hasonló forgatókönyvvel indult mint az első, de itt már jóval több pózt próbáltunk ki, kezdődött a lovaglással majd a fordított lovaglással, ezekben szenzációs a látvány, öröm játszani az óriási cicikkel, ezek után szemből hatoltam belé közben apró csókok is elcsattantak és a végén ismét hátulról folytattuk, a végkifejlet pedig pontosan ugyanúgy történt mint az elsőnél, a védő felszereléstől megszabadultam és ismét a száját vettem célba az utódokkal.
A második menet után még pihentünk egy picit aztán ismét meglátogattam a fürdőszobát én is, majd elbúcsúztam és hazaindultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit a telefonban és üzenetben mondott az a helyszínen sem változott, teljes mértékben korrekt ilyen szempontból is, az ár magasnak tűnhet, de minden az alapban van és nincsenek extrák, valamint minőséget kap az ember. Az órás programban a Haza Bölcse Feri bácsi kétszer köszön, a másfél órás foglalkozásnál pedig háromszor.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy újabb remek találkozón vagyunk túl, sajnos csak ritkán és akkor is rövid időre jön a fővárosba, de ekkor igyekszem kihasználni az alkalmat és élni a lehetőséggel, mindig nagyon jó élményekkel távoztam tőle és várom a folytatást még akkor is, hogy ha tudom, hogy az még sokára lesz!
Bátran ajánlom őt mert remek élményt nyújt és profi a hölgy valamint külsőre is egy bombanő! :) Köszi szépen Kendra!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 7db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

nagyon jó: 9db
(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk