Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-15 02:13:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 121515 szexpartner

BungalowBill a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Még masszázslány korában volt szerencsém egyszer Kendrához, és bár nagyon jó élmény volt, titkon sajnáltam, hogy ott és akkor nem lehet több közöttünk... Így amint megláttam, hogy kategóriát váltott nem haboztam, azonnal tárcsáztam, még mielőtt meggondolja magát. Szerencsére nem is kellett sokáig noszogatni, könnyen elértem és még aznap tudott is fogadni. Maga a telefonbeszélgetés nem volt elsietett, szép tartalmasan kifejtette mire van lehetőség, kedves volt és rugalmas. Ezt követően VTR-en is rögzítettük a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A híres-neves Corvin negyed modernebb beépítésű folytatásának egyik legújabb alkotása rejti a pontos címet, amelyet ugyebár a VTR is közöl. Épp ezért sem a megtalálásával, sem a bejutással nem volt problémám. Szerintem tömegközlekedéssel eléggé el van látva a környék, úgyhogy nem is használtam mást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Minden pöpec, friss és új, tágas, nem egyfős lakás. Kolleganő jelenlétére azonban csak egy pár cipő utalt a fogas alatt, semmi más. A diszkréció azért is adott, mert a baszobához saját fürdőszoba kapcsolódik, így nem kellett átjárkálni mindenen, elszeparált lakrészben voltunk. Tisztaságra sem tennék panaszt, és minden higiéniai eszköz hozzáférhető volt.
Kendra külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Magas, szőke, hosszúcombú, nagy mellű, töltött ajkú szexbomba. Külseje sok - többnyire degradáló - sztereotípiát meríthetne ki a felületes szemlélőnek, de kicsit jobban megismerve egy igen intelligens, udvarias, néha kislányos bájjal kommunikáló nőt, és a tetkós vagány csajt egyaránt felfedezheti benne az ember.
De a külsőnél maradva a pornós hatás elkerülhetetlen, és aki szereti a markánsan gömbölyű női idomokat ott ahol kell, azt nem érheti csalódás.
Szerencsére már tudtam mire számítsak, alig vártam, hogy újra lássam Kendrát, pláne hogy most már más minőségben is élvezhetem "gyümölcseit".
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 121515 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 121515 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-15 08:05:39 erotikus masszázs 1215155. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-15 08:05:39 erotikus masszázs 1215156. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-15 08:05:39 erotikus masszázs 121515
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
A kedélyes, közvetlen hangulatú fogadtatás után - amely már eleve egy szál bugyiban történt - itallal is megkínált, majd igyekeztem mihamarabb túlesni a kötelező tisztálkodási körökön. Tulajdonképpen már ezt is álló farokkal csináltam végig, hiszen az az egy-két perc látvány elég volt arra, hogy tartósan bevésődjön a felajzott állapot. Mikor a fürdőből kijöttem nem volt a szobában, kicsit még váratott, de addig az ágyra leülve észrevettem a három oldalról körbevevő tükröket, felmérve, hogy mire, hogyan lesz érdemes majd figyelni. Hamar rámnyitott, és kezdődhetett az izgisnek bizonyuló derbi!
Bugyijától is rögtön megvált, fentebb tessékelt az ágyon, és udvariasan megkért, hogy nem volna-e baj, ha bekenném a melleit olajjal. Nem volt baj. Bekentem én szépen vastagon miközben elém tolta csupasz mellkasát azokkal az óriási szilikoncicikkel. A következő pillanatban már az arcom is köztük volt, és azzal kentem tovább ide-oda a nedves kencét. Mámoros érzés volt elmerülni cicijei között, néha csókolgatva, szopogatva a bimbókat is. Hamarosan azonban ő is elmerült lentebb és megtalálta magának a szopogatni valót. Irgalmatlan orálmunkába kezdett azokkal a nagy telt ajkaival, amelynek meg is volt az érezhető hatása. Ritkán kaptam ilyen prémium kényeztetést, ráadásul szerette a méretem, így boldogan elidőzött vele mint gyermek a nyalókával.
Egy ponton aztán elővett egy gumit, amit csúszós ujjai miatt átadott nekem, hogy bontsam ki, addig ő még visszatér "cumikázni". Na, hát emiatt nem siettem el a gumi kibontását, direkt úgy csináltam, mintha nekem is gondjaim lennének vele. Mikor aztán csak helyére került a kaucsuk, nyeregként "álltam" rendelkezésére. Bele is pattant és úgy lovagolt rajtam, hogy döngött az ágy. Először rám hajolt, utána felegyenesedett, én pedig derekát fogtam, de semmi másra nem tudtam koncentrálni, mint óriási felettem himbálózó csöcseire. Ezután, hogy ő is pihenhessen, én kerekedtem felülre, és missziben raktam be neki. Addig-addig toltam így egyre hevesebben, hogy hamarosan elérkezett a mennyei robbanás... Ezt követően még legalább egy percig a puncijában maradtam apró löketekkel, miközben a nyögésektől és élvezettől mindketten túlcsordult állapotban voltunk. Utána világosítottam föl, hogy igazából én már "kész" vagyok. Ezen kicsit meglepődött...ő még csinálta volna. De nem baj, legalább törölgettünk és kortyoltam kicsit a vízből, valamint beszélgethettünk egy keveset a szünetben.
Pár mondatnyi ismerkedés után kérte, hogy majd hátulról is jöjjek, mert azt szereti legjobban. Viszont először a szájába veszi a farkincám, hogy kellően felkészíthessen az újabb menetre. Egy kimerítő francialecke után újra megismétlődött a gumival való (szándékos) ügyetlenkedésünk, majd következhetett a hőn áhított kutyus póz. Én az ágy széléhez állva, ő pedig azon terpesztve helyezkedtünk el, így döngettem, ahogy csak tudtam. Közben a tükrök segítségével minden perspektívából szemügyre vettük magunkat... ekkor azért éreztem a pornó feelinget rendesen. Egyik lábammal aztán fel is léptem az ágyra, hogy még keményebben tudjam dugni, majd végül átváltottunk úgy, hogy ő hasra feküdt összezárt lábakkal, én pedig így lovagoltam őt hátulról. Ez a póz méginkább tetszett mindkettőnknek... talán hülyén hangzik, de nagyon kényelmes volt. :) El is időztünk így egy ideig, ő azt hiszem ekkor élvezte a legjobban, de sajnos a csúcsig nem juttattam el, annál hamarabb kifáradtam, ráadásul nekem sem jött a második dózis.
Ettől függetlenül mind fizikailag, mind időbelileg kimaxolva éreztük a randinkat, úgyhogy mindketten megelégedéssel, jó hangulatban búcsúztunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy NFVSZ kilátásba volt helyezve, ami extra lett volna, de végül nem úgy jött össze. Emellett csók és néhány dolog az extrák közé tartozik, de ezek közül mást nem kértem. Az alap díjazás viszont - azt hiszem - a mostani átlagnak megfelelő, ami a szolgáltatás színvonalához mérten szerintem jutányos kategória.
A piszkos anyagiakat az elején rendeztük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Azt kaptam, amiért mentem: felhőtlen, tabuk nélküli, orbitális nagy kefélés egy bombanővel, aki nem mellesleg beszélgetőpartnernek sem utolsó. Többször megnevettetett incselkedésével, pajzánságával, szóval nagyon jól éreztem magam vele, és remélem ő is velem. Ha lesz rá lehetőségem, szívesen megyek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2024-05-15 22:02:17
Kellő részletességgel leírtad, és meg is indokoltad, miért érezted jól magad. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

felejthetetlen: 5db
(2024-05-07) : Én a szőnyegen álltam ő pedig az ágyon négykézláb térdelve kényeztetett. Hatalmas mellei oldalt kidomborodtak a bordái mellett. Nem átlagos az ilyen szituáció. Vastag ajkai intenzíven szorították a farkamat minden irányból. Vákuummal és a mélységgel elégedett voltam.

(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

nagyon jó: 3db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 4db
(2024-05-18) : Úgy szopta a faszomat, mintha az élete múlna rajta. :D Azta kúrvaéletbe! Woww! - Csak nyögdécseltem, majd koppanásig rátolta magától a fejét, koppant az orra a köldökömnél, ez igazi mélytorok volt egy-két pillanatig.

(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.