A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-07 10:10:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 121435 szexpartner

Perfekt a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Divízió váltást követően már az első héten meglátogattam Kendrát. Nekem preferált idő intervallumot kijelöltem, azon belül választotta ki ő a legideálisabb órát a randira.

Nem csak a fotóiból tájékozódhattam objektíven, hanem a hangját hallva is szerezhettem hasznos ismereteket vele kapcsolatban. Orgánum rendben.

A konzultáció végén az extrákra is kitértünk. Főleg a popó lehetősége és annak vonzatai érdekeltek leginkább. Kiderült, hogy nála ez opcionális. Pontosabban méretfüggő. A szakmában tradicionálisnak számító virágszálak kíséretében érhető el.

A másik platformon is rákerestem. Piros-fekete website-on a galériájában, több albumnyi képet közöl. Köztük sok arcosat is.Evidens, hogy magas, sportos alkatú, szilikonos, trendi baby tetszett nekem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Adekvát módon megadta a hivatala lokációját. Corvin sétányon egy újnak számító létesítményben fogadott. Pláza környéke elég forgalmas közlekedési csomópont. Külföldiek körében elég népszerű és könnyen elérhető desztinációnak számít. Honfitársaimnak sem lehet gond a megközelítés. Metró és a villamos 5 percenként jár arra felé.

Autóval, egy fokkal macerásabb a meeting point megközelítése a parkolás miatt. Bókay utcában ugyanis tilos megállni, de a leleményesek ezt profi módon megoldják: beállnak a mélygarázsba.
Helyszín
Exkluzívnak számító helyszín. A bejárati ajtót egy jellegzetes matrica különbözteti meg a többitől.

Ággyal és saját fürdővel felszerelt szobában voltunk. Luxusra tervezett helyiség, kis túlzással Magas fejtámla, a sok párna és komfortos fekvő felület is az elengedhetetlen kényelmet szolgálta. Tükrök felszerelve minden oldalról hogy ne maradjanak ki a rejtett vizuális élmények. Patyolat tisztaság volt bármerre néztem.

Akkora fürdő lepedőt kaptam a zuhanyzáshoz, hogy amikor magara tekertem másfélszer körbeért rajtam. Ezért, és a kérés nélkül frissítőként felszolgált hűtött üdítőért extra pont jár neki.
Kendra külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kendra klasszikus pláza cica kinézettel rendelkezik. Playmate. Ilyen típusú lányok vannak a menő magazinok belső részén a kihajtható, poszterek felületein.

Trendi szempillákkal, igényes műkörmökkel, feltöltött ajkakkal, mell implantátummal, meg ki tudja még milyen esztétikai beavatkozásokkal. Verbálisan lehetne még ezt ragozni, hogy milyen jól néz ki, mi mekkora, de annyira jól bemutatják őt az arcos képei, hogy nincs értelme tovább ragoznom. Vetni kell rá pár pillantást és lehet dönteni. Akinek az ilyen plasztik cicusok az eseteik, azoknak biztosan be fog jönni Kendra.

Prémium árkategóriába sorolható divatos fehérneműben fogadott, ami jól harmonizált a bronzos árnyalatú bőréhez. Márkás szemüveget is viselt az elején, de mindkettő hamar lekerült róla.

Mellette megjelenni csak „Rizz” kinézetű férfit tudnék elképzelni. Itt és most azonban egy-két órára átlagos földi halandók számára is elérhető a dögös hölgy.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 121435 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 121435 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-08 09:13:00 erotikus masszázs 1214355. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-08 09:13:00 erotikus masszázs 1214356. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-05-08 09:13:00 erotikus masszázs 121435
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kendra a bemutatkozójában megemlíti, hogy nála pornós attitűdre lehet számítani. Karakteréhez én is ezt képzeltem. Mégis meglepett. Nem kényeskedett, nem pipiskedett, nem húzta el magát, nem hisztizett, nem voltak sztár allűrjei.
Szégyenlősnek egyáltalán nem nevezhető. Első felében az órának még visszafogott volt, de a második részben már megjött a hangja és előadta azt a mocskos felnőtt filmes hangulatot is.

Ő nem az a locsi-fecsi, hebrencs, infantilis, linkeskedő spiné, aki a felesleges dumájával lépte nyomon eltereli vagy lassítja az eseményeket.

Elején meginterjúvolt, hogy mit szeretnék, és már kezdhettük is. Análra nem mondott nemet, ha ügyesen előkészítem, akkor betehetem neki oda is.

Nem kellett fűzni, hangulatba hozni, vagy különösebben izgatni. Nem támadott le, nem szedett szét, nem játszotta túl a szerepét, csak nyugodtan levetkőzött, közelebb lépett és kellemes ütemben tette a dolgát.

Hamar a szájában voltam a cerkámmal. Én a szőnyegen álltam ő pedig az ágyon négykézláb térdelve kényeztetett. Hatalmas mellei oldalt kidomborodtak a bordái mellett. Nem átlagos az ilyen szituáció. Vastag ajkai intenzíven szorították a farkamat minden irányból. Vákuummal és a mélységgel elégedett voltam. A tükörbe pillantva a vaginájára és a popójára izgalmas perspektívát fedeztem fel. Annyira hívogatónak éreztem, hogy rákérdeztem, hogy kinyalhatom-e. Pozitív választ adott és az ágy közepére pozicionálta magát. Lábait széttárta és az ujjait benyálazva a csiklóját körkörösen dörzsölni kezdte. Felmásztam az ágyra a lábai közé kúsztam és egy darabig még figyelgettem a csupasz nuniját, ahogyan a szirmokat presszionálja. Aztán nyálat csorgattam arra a területre és az ujjait a nyelvemmel behelyettesítettem. Jó lenne azt hinni, hogy tényleg a csúcsra juttattam így, de ebben nem vagyok ezer százalékig biztos.

Aktus előtt még egyszer jól felszopott. Itt már vehemensebb volt. Köpködte a répámat, folyt a sűrű nyála, csapódott minden felé, ahogyan verte a farkamat. Megállapítható, hogy jókora rutinra tett szert ebben a szegmensben. Pornós attitűd tényleg meg volt.

Gumit rám applikálta. Kicsit én még megigazítottam magamon, hogy teljesen végig érjen és missziben betoltam neki. Kezdetben lassú ütemben dolgoztam meg. Többször egymásutánban teljesen kihúztam a rudamat és nyálat csorgattam a kotonra, majd tövig visszatoltam neki. Lábait térdben átkarolta és a melléig felhúzta. Ez nekem azt üzente, hogy innentől csapathatom neki. Előre dőltem a vállai mellett megtámaszkodtam és fokozottabb tempóval dugni kezdtem. Csattogtunk és nyögtünk rendesen, ahogyan összeért a testünk. Még mielőtt kifáradtam volna, kérésére helyet cseréltük. Én kerültem alulra, ő pedig felülre. Látványosan, széles terpeszben lassan rám guggolt. Csiklóját ismét megdörzsölte és izgalmas akcióba kezdett. Itt is ízelítőt adott arról, hogy milyen is az a szaftos pornós feeling. Popsija alá nyúltam és koordináltam a fel-le mozgását. Majd lovagló pózban folytattuk. Ilyenkor a gyönyörű melleit markolásztam vagy a bimbóit szívogattam.

Kutyusos póz következett. Itt került elő a jótékony hatással bíró síkosító. Anuszára nyomtam belőle egy diónyit és ujjbegyemmel bedörzsöltem. Olyan jól sikerült nedvesítés, hogy a mutató ujjammal már a popsijába is becsusszantam párszor. Konstatáltam, hogy nem szisszen fel, ezért ott is maradtam vele. Isteni volt érezni, hogy a farkam egy lyukkal odébb ki-bejár benne. Aztán a felgumizott hímvesszőmre is kentem abból a színtelen pasztából és a popójának nyílásához illesztettem. A gondos előkészítésnek hála pár perc alatt birtokon belül lehettem. Azt a szorítást érezni, amit ott kaptam, az sosem felejtem el. Nem is mertem nagyon vigéckedni, csak élveztem a rám törő vizuális élményt és inger gyönyört. Éreztem, hogy így hamar végem lesz, ha nem vigyázok. De még egy póz ötletét bevetettem neki.

Az ágyról lejöttünk. Széles terpeszt kértem tőle és hogy dőljön előre az ágyra, kezével támaszkodjon a fekvő felületre. Kendra elég magas nő és jó hosszú lábakkal rendelkezik ahhoz, hogy ezt a pózt kényelmesen megvalósítsuk. Én mögé kerültem és ismét a popójába dugtam a dákómat. Csípőjére fogtam és agresszív támadásba kezdtem. Ez így nem volt túl kényelmes. Egy pár lépéssel odébb mentünk és a falnak támasztva folytattuk. Elég sokáig bírtam volna így, ha Kendra váratlanul nem zárja össze a lábait. Sőt úgy rakta, hogy a lábfejei külső élei össze is értek. Úgy éreztem innentől fogva, mintha diótörőbe lenne a makkom. Olyan erős présbe kerültem, hogy a végzetem elkerülhetetlenné vált. Hangosan táraztam tele a gumit. Majd, mint egy élettelen homokzsák rogytam össze az ágyon. Filmszakadás.

Mire magamhoz tértem, már ott ült mellettem srégen, csendben egy drinkkel a kezében. Megvárta, amíg elfogyasztom és csak utána kezdte el a romok eltakarítását. Derivátumos csomagot likvidálta és nedves törlővel megtisztogatta azt a részt.

Kicsit még simogatott, amíg helyre álltam bio ritmusom,majd elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ajándék szintje átlagos. Szent István király áldását kérte az igénybe vett extráért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Konvencionális akarok lenni, akkor kijelenthetem, hogy jó volt.Ez egy klasszikus pornós menet volt. Részleteiben vizsgálva Kendra beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. A külcsín izgalmas volt. Gigantikus melleihez nincs más fogható.A pornós feelinget fenékig kiélvezhettem vele. Igaz ehhez időnként instruálni kellett. A jó kondíciónknak hála egy kimerítő szexuális élményben volt részünk. Érdemes volt őt letesztelni a profi ligában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2024-05-10 18:04:22
Remekül megírt beszámoló, minden sort élvezet volt elolvasni! Jó szöveg, jó a szerző, izgi akció.

2024-05-10 13:22:59
Jó, jó, de néha felnyögtem a túlzott modorosságon (illetve az annak gondolt sznob affektáláson).

2024-05-09 21:12:58
Érdekes volt tőled olvasni ezt az új modorban megirt beszámolót, köszi érte. Hangulata klasszul átjött,igy kis ízelítőt kaphattunk a pornó világából...

2024-05-09 06:07:48
A beszámoló bővelkedik az információban és a modorosságban egyaránt. Mintha Christian Grey felfalta volna Dreamwalkert.

2024-05-09 02:32:17
Az idegen szavak használatát több helyen erőltetettnek érzem. A randi ettől még jó volt, átjött az információ.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

felejthetetlen: 5db
(2024-05-15) : Mikor aztán csak helyére került a kaucsuk, nyeregként "álltam" rendelkezésére. Bele is pattant és úgy lovagolt rajtam, hogy döngött az ágy. Először rám hajolt, utána felegyenesedett, én pedig derekát fogtam, de semmi másra nem tudtam koncentrálni,

(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

nagyon jó: 3db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 4db
(2024-05-18) : Úgy szopta a faszomat, mintha az élete múlna rajta. :D Azta kúrvaéletbe! Woww! - Csak nyögdécseltem, majd koppanásig rátolta magától a fejét, koppant az orra a köldökömnél, ez igazi mélytorok volt egy-két pillanatig.

(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.