Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
EGYEZTETÉSI problémás erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-06 17:25:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 121139 erotikus masszázs

sztbali a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, de a lány aki felvette az Kendraként mutatkozott be. Fixáltunk egy 4kezest Amanda-Natasa párosításban; azzal a kiegészítéssel, hogyha Natasának közbejön valsami(ami így is történt) akkor helyette Kendra ugrik be.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros szíve, egy új építésű lakópark. A házban 3 lift is van. Tömegközlekedéssel és autóval is megközelíthető, de én most fölöslegesen taxiztam.
Leírás
Megérkeztem, hívtam és bejutottam. Amanda fogadott. Helyes arcú lány és feketeneműben volt. Kendra fél perccel később jelent meg és ő is feketeneműt viselt és egy szemüveggel próbált még csábítóbb lenni. Cipő le és be a bejárattal szemben lévő szobába. Itt az ágy rémlik és innen nyílt egy fürdő, amiben nem jártam. Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem. A pénzem megmaradt, de az ellentmondás miatt őt nem ajánlom. Talán a többi barátnőjéről nem informálnak félre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-10 04:02:22
Megértem a csalódottságod, ennek megfelelően elég szigorú és határozott voltál. De bennem maradt a kisördög, hogy mi lett volna ha maradsz? Én talán megpróbáltam volna kihozni valami jót ebből... megiscsak két hölggyel "talán" lehet valamit kezdeni az emberfiának (leszbi show nélkül is). Nem úgy indult a randi, ahogy a terveidben szerepelt, de volt több olyan korábbi tapasztalatom, hogy ilyenkor lett fergeteges a találka. Mindenesetre nagyon jó hogy megírtad, mert lehet tanulni belőle.

2024-04-08 20:28:04
Jól érthetően írtad még a történteket, az EP beszámolókra mindig átlagos az értékelésem.
@Shogun76 utolsó két mondatának tartalmával abszolút egyetértek. Komolyan gondolom, igen "tökös legény" vagy, hogy nem maradtál. Köszönöm szépen.

2024-04-08 20:02:23
Tipikusan,"A nem tudja a jobbkéz mit csinál a bal" esete! A telefonos megússza-e ezt a bakit ?

2024-04-08 16:36:07
Egy meghiúsult randiról ennél többet nem igen lehet írni. Azért a "recepciós" kisasszony igazán tudhatná, hogy a lányok mit vállalnak és mit nem.

2024-04-08 10:26:28
Tipik lehúzás. Ha áll a fasz, úgyis maradsz. Szerencsére nem maradtál. Ha ez nem teljesül, mi derül még ki közben?
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

felejthetetlen: 6db
(2024-05-15) : Mikor aztán csak helyére került a kaucsuk, nyeregként "álltam" rendelkezésére. Bele is pattant és úgy lovagolt rajtam, hogy döngött az ágy. Először rám hajolt, utána felegyenesedett, én pedig derekát fogtam, de semmi másra nem tudtam koncentrálni,

(2024-05-07) : Én a szőnyegen álltam ő pedig az ágyon négykézláb térdelve kényeztetett. Hatalmas mellei oldalt kidomborodtak a bordái mellett. Nem átlagos az ilyen szituáció. Vastag ajkai intenzíven szorították a farkamat minden irányból. Vákuummal és a mélységgel elégedett voltam.

(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

nagyon jó: 3db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 4db
(2024-05-18) : Úgy szopta a faszomat, mintha az élete múlna rajta. :D Azta kúrvaéletbe! Woww! - Csak nyögdécseltem, majd koppanásig rátolta magától a fejét, koppant az orra a köldökömnél, ez igazi mélytorok volt egy-két pillanatig.

(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat