Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-15 14:44:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 120952 erotikus masszázs

peter445 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csókos száj
teljesen ellazít
feneketlen mélytorok
pornós feeling
Egyeztetés
Hetekkel ezelőtti történt a dolog de megpróbálom jól összeszedni

A Corvinos lányokat az ember több módon is elérheti,ha ilyen szórakozásra vágyik.Van Viber,telefon,SMS én a Vibert választottam.A randi előtt kb 3-4 órával konkrét időpont javaslattal kerestem.Amit a telefonos kolléga kb 15-20 percen belül meg is erősített.
Megközelítés
A cím pontos és könnyen megtalálható.Az autóval érkezők a közeli pláza mélygarázsát választhatják míg a Bkvsok szinte mindennel operálhatnak mivel kellemes séta távolságon belül található minden.
Helyszín
Voltam már itt párszor de még mindig vannak vakfoltok mivel nem az építészeti megoldásokon van a fókusz,bocsánat.Viccet félretéve egy új építésű azt gondolom minden igényt kialakító több szobás lakás.A lányok egy magasabb emeleten vabbak de értelemszerűen lifttel elérhető.A lakásba belépve kellemes félhomály fogad balra egy kis függöny,a lányok része a folyosón tovább haladva kapnak helyet a szobák,a legvégén a bejárati ajtóval szemben pedig a fürdő.A fürdő egész tágas,tiszta és megfelelően felszerelt.A mosógép eddig mindig szorgoskodott ami jelzi hogy a higénia nagy hangsúlyt kap.

A szobákban helyet kap egy nagy matrac egy hangfal egy-két tükör és a masszáshoz szükséges kellékek.A hangulat világításról egy pedig egy jó minőségűnek kinéző Led csík gondoskodik
Kendra külseje
Aki a képek alapján választja Kendrát azt legfeljebb pozitív csalódás érheti.Remek lábak gyönyörű szilikon ajkak és mellek illetve pornós de kedves arc.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120952 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120952 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-03-18 01:29:44 erotikus masszázs 1209525. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-03-18 01:29:44 erotikus masszázs 1209526. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-03-18 01:29:44 erotikus masszázs 120952
Erotikus masszázs
A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt.Igazából a tükörben nézve őt jó ráhangolódás volt a következő sessionre.A masszázs kb 10 percig tartott majd fordulás.
Levezetés
.A fordulás után a combom kezdte el simogatni majd elég gyorsan áttért egy nemesebb testrészemre.Kis sikosító után pedig a szájába vette.Egy két nyalintás majd körözés után igen komoly oboába kezdett.Technikai részletekbe elmerülvén volt mélytoroknál eleg lendületesen csinálta,majd a tempó visszavételénel a makk került a középpontba.Mindezt kellő nyállal és cummogó hanghatásokkal.Mélytorkozni kitartóan tudott simán volt 2-3 perc is mire visszavett a tempóból.Kb 15 perc után jeleztem neki hogy lassan itt a durranás szóval kicsit vegyen vissza amit meg is tett.Viszont ahogy lassított ráköpött nyelvpörgetés közben találkozott a tekintetünk a tükörben.Hörögve a szájába élveztem.Mivel 1 hetes tartájjal érkeztem ez nálam viszonylag nagyobb mennyiséget jelentett amit kicsit nehezen de Kendra magában tartott.


Kicsit pihi majd a második felvonásban ugyanez+némi mellszexxel
Elszámolás
Extrák közül a csók illetve Nszfv van.Egyik sem sem eltúlzott árban én csak az utóbbit vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remek áron igényes környezetben egy pornós külsejű kedves csajszi,aki valami irtózatosan jól szopik.A másik oldalon írta talán valaki hogy egy Wellnes szállodában az összes férfi irigy rád mikor meglátja tudván ez a szőke bombázó este rajtad fog bólogatni.Főleg ha megtudnák hogyan....Amikor járni fogok arra tuti beugrok

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-18 22:23:52
Hetekkel előbbi élmény... Azóta sok minden történhetett már.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 3db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 2db
(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-09-30) : Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.